Herkese merhaba,
Dün hiç yazamadım. Felaket başım döndü ve sürekli midem bulandı. Bütün gün yattım. Gittiktçe düzeleceğine ben başa sarıyorum galiba:)
Yazdıklarınızı okudum. Herkes gibi ben de bebeğimin cinsiyetini merak ediyorum. Aramızda liste tutmaya başlasak mı ne? Herkes bebeğinin cinsiyetini tahmin etsin bakalım. Doğru tutturacak mıyız?
benimde erkek kızlar hem çin takvimi hem içimden geçen
l,steyi kim yapıyor peki
Günayyyyydıııııınnnnnnn hihoyyyt
ipeğimu , canım ben hep ikiz olacağına ve biri kız diğeri erkek olacağına inandım .bakalım hayırlısı .. Bhcg sonucundan sonraki kese-ler-i göreceğimiz ilk usg muayenesinde 1 kese görülünce şaşırdım , hatta dr.a " ya biraz daha baksanız belki göremediğimiz küçük bir tane daha tutunmuştur diğer taraflara " , bunun üzerine dr " ne güzel işte 1 kese tutmuş , en sağlıklısı 1 tane olması " demişti . ama ben hep inanmıştım 2.keseyi göreceğime .. öyle de oldu . ilk kese 10mm civarındayken 3,5mm civarı küçücük bir kese daha görüldü 3-4 gün sonra gittiğim başka bir merkezde ve dr. " düşüyor mu sonradan mı tutunuyor , takibe alalım , 1 hafta sonra geldiğinde büyüğün kalp atışlarını duyarız ,küçük de gelişmiş mi bakarız " demişti , bu cuma ne görelim benim inatçı miniğim büyümüş de 7mm olmuş bile .. annesini yalancı çıkarmadı miniğim , yerim onu ben Şeniz
Siz yazın kızlar listeyi ben yaparım. Ama Çin takvimine fazla inanmayın. Ona göre benim erkek olmam gerekirdi.CADIARZU
benimde erkek kızlar hem çin takvimi hem içimden geçen
l,steyi kim yapıyor peki
herkesın gonlunden gecen erkek sanırım.kaydirigubbakcemile3listeyi kim yapıyorsa beni de ekleyin
çin takvimine göre bi oğlum olacak benim içimden geçen de erkek :)
benimde çin takvimine göre kız yormcuya göre erkek ama mide bulantısı tiksinmeler falan kızmış gibi geliyor.inşaallah tatlı ve sağlıklı bir bebeşim olsunda hiç önemli değil.belkide ilk bebek olduğu içn bukadar önemli değildir.
kızlar ya iki gündür sağ kasığımda sancım var:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?