2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydın bayanlar nasılsınız? beyaz melek çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine... ilsucum imkanın varsa ayağına sıcak su koy

Doktor kese boyunu hiç ölçmedi..embriyonun boyunu da öylesine ölçüyor aslında..ne kese boyutuyla ne de şekliyle ilgilenmiyor pek..kalp atışları ile daha çok ilgileniyor...a.s

mide yanmasına gaviscon likit kullanmıştım işe yaramıştı. allah yardımcın olsun. bulantıların geçmesine biraz daha zaman var sanırım. tez zamanda geçer umarım. ikili testi ben geçen yıl özel hastanede yaptırmıştım, Denizlide. İstanbulda ne kadar olur bilmiyorum ama ben 50 ytl vermiştim. Bi fikir verebilir diye yazayım dedim.

2Lİ TEST İÇİN KAN VERMEYE GİDECEĞİM DEMİŞTİM YA KIZLAR EŞİM ARADI ŞİMDİ SİNİRLERİM HOPLADI ÖNCE Bİ ULTRASON UZMANINA GİDİP ENSE KALINLIĞINI ÖLÇTÜRMEMİZ GEREKİYORMUŞ 150 YTLYE SONRA KADIN DOĞUMCUMA GİDİP 2Lİ TEST İSTETMEM GEREKECEKMİŞ 80YTLDE BURAYA SONRA TEST YAPILACAKMIŞ.

KÜÇÜK YERDE YAŞAMANIN SIKINTISI İŞTE YA DOKTORUM BENDEN 2Lİ TEST İSTEMEDİ ASLINDA BEN YAPTIRMAK İSTEDİM İLAÇ KULLANDIĞIM İÇİN İÇİM HİÇ RAHAT DEĞİL HASTALIĞIMDAN BAHSETMİŞTİM DİREK BENDEN 3LÜ TEST İSTEDİ ADAM İSTEDİĞİ TARİHE BAKTIM 15.HAFTAYA DENK GELİYOR 3LÜ TEST TE 16VE 20.HAFTALAR ARASINDA YAPILIYOR ELİM MAHKUM O ADAMA GİDECEĞİM YİNE ÇÜNKÜ BAŞKA İYİ DOKTOR YOK YAŞADIĞIM YERDE SİZİN DOKTORLAR SİZİ SIK SIK ÇAĞIRIYOR BEN BEBEĞİMİ İLK VE SON KEZ 6+3TE GÖRDÜM MORALİM ÇOK BOZULDU YA :a015:

dur canım hemen sıkıntı yapma!! devlet hastanesi veya üniversite hastanesi yok mu! orda yaptırman mümkün değil mi!

:a015:

2. ye düşük yaptım arkadaşlar

moralim çok bozuk

cmt dr a gittim ve bebeği düşürmüşsün dedi..

Allah sizleri bebeklerinize kavuştursun

bursada hangi dr a gitsem bilmiyorum

dur canım hemen sıkıntı yapma!! devlet hastanesi veya üniversite hastanesi yok mu! orda yaptırman mümkün değil mi!

konya akşehirde yaşıyorum ben devlet hastanesi var ama ultrason için 1ay sonraya tarih veriyor benim işime yaramaz yani birde çalışıyorum izin alıpta bu işler için koşturmaya vaktim yok :çok üzgünüm:

Herkese iyi haftalar....
Özlem, Beyaz Melek sizlere geçmiş olsun. İlsu'cum bence sen bir doktora görün veya dr'unla konuş. Lekelenmen de olmuştu. Belki ağrının bununla alakası vardır belki yoktur. Ama bir görünmekte fayda var.
Bu cumartesi ben de ikili test'e gireceğim kısmetse. Ense kalınlığı için ultrasonla bakacaklar, bir de kan tahlili yapacaklar. Hürrem burada da aynı şekilde yapılıyor. Ama ikili test çok da güvenilir değilmiş. 3'lü test daha iyi sonuç veriyormuş. İstersen dr'unu dinle sadece 3'lü test yaptır.
Bu hafta ben de fiyat araştırması yapacağım. Size haber veririrm.

moralim çok bozuk

Yonca selam,
Senden ses çıkmayınca bir aksilik olduunu anladım(( Çok geçmiş olsun. Allah birdaha bunu yaşatmasın canım. Sen de sağlıklı bir bebiş sahibi olacaksın mutlaka. Biliyorum çok zor ama kendini çok yıpratmamaya çalış.

söz konusu para değil ben sadece çok hassaım bu konuda özürlü bir abim vardı 26 yaşında 10 ay önce kaybettik doğum esnasında ebenin yaptığı bi hata yüzünden beynine oksijen gitmemiş ve özürlü olarak yaşadı bende ilaç kullanıyorum şimdi günde 3 tane almam lazım ilacı içerken zaten vicdan azabı duyuyorum beni adam gibi takip edecek bir doktora ihtiyacım var sadece

bende 3lü testi bekleyeyim diye düşündüm zaten arkadaşım ama adam benden 15.haftada istiyor testi 3lü test 16ve 20.haftalar arasında yapılıyormuş ben nasıl güvenirim bu adama

moralim çok bozuk

nasıl yani
bbaği düşürmüşsün derken
hangi şikayetle gittin
allah şifanı verisn caım.
inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağaına almayı nasip etsin allah

canım konyaya gidemiyor musun doktora veya antalyaya

moralim çok bozuk

canım çok geçmiş olsun bence başka bi drada görün

benden doktor testeleri 18-19-20-21 de yaptır dedi ama zaten bunalrın çoüu tatil günelrine geliyor.
acaba diyorum haftaya yaptrısam mı bende ne olur acaab
zaten 11-14 testi diye geçiyor.
ben şu an 12.hafada görünüyourm ama doktorum hep bir hafta geriden söylüyorde bana
yani, ben haftaya gittimde 12. haftanın içinde gitmiş olurum acaba nasıl olur ya

teşekkür ederim a.s. aynı güzel dilekleri ben de sizin için diliyorum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…