yok canım bademcim küçükkende 0,695 cm olarak yazıyordu....hiç mm yazmadı
off bebeğim galiba işbaşı yapmamı istemedi.
çok kötü oldum.kahvaltı yapamadım.
çubuk kraker yedim.
şimide çıkarttım.afederisniz.midem yanıyor boğaızma kadar.
allahım elim yaağım bzu gibi oldu.
bebeğim galiba evde otur diyor
ayy anneciğim benim hadi sabırlı ol anne çalışmak zorund açocuğum hadi annem benim hadi
dayan
ay kızlar ikili test ücretlerinin özel hastanede ne kadar olduğunu biliyormusunuz acaba?
dur canım hemen sıkıntı yapma!! devlet hastanesi veya üniversite hastanesi yok mu! orda yaptırman mümkün değil mi!
:a015:
2. ye düşük yaptım arkadaşlar
moralim çok bozuk
cmt dr a gittim ve bebeği düşürmüşsün dedi..
Allah sizleri bebeklerinize kavuştursun
bursada hangi dr a gitsem bilmiyorum
Herkese iyi haftalar....
Özlem, Beyaz Melek sizlere geçmiş olsun. İlsu'cum bence sen bir doktora görün veya dr'unla konuş. Lekelenmen de olmuştu. Belki ağrının bununla alakası vardır belki yoktur. Ama bir görünmekte fayda var.
Bu cumartesi ben de ikili test'e gireceğim kısmetse. Ense kalınlığı için ultrasonla bakacaklar, bir de kan tahlili yapacaklar. Hürrem burada da aynı şekilde yapılıyor. Ama ikili test çok da güvenilir değilmiş. 3'lü test daha iyi sonuç veriyormuş. İstersen dr'unu dinle sadece 3'lü test yaptır.
Bu hafta ben de fiyat araştırması yapacağım. Size haber veririrm.
moralim çok bozuk
söz konusu para değil ben sadece çok hassaım bu konuda özürlü bir abim vardı 26 yaşında 10 ay önce kaybettik doğum esnasında ebenin yaptığı bi hata yüzünden beynine oksijen gitmemiş ve özürlü olarak yaşadı bende ilaç kullanıyorum şimdi günde 3 tane almam lazım ilacı içerken zaten vicdan azabı duyuyorum beni adam gibi takip edecek bir doktora ihtiyacım var sadece
moralim çok bozuk
eşinle ve büyümekte olan bebişlerinle mutluluklar dilerim:ecrin_bebek::ecrin_bebek:. :) eşim konusunda ben de senin gibi mucize yaşadım. ne eksik ne fazla.. böyle birini dilemiştim, o çıktı karşıma :) kaydirigubbakcemile5 a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?