2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bende 3lü testi bekleyeyim diye düşündüm zaten arkadaşım ama adam benden 15.haftada istiyor testi 3lü test 16ve 20.haftalar arasında yapılıyormuş ben nasıl güvenirim bu adama

Alper Mumcu'nun sitesinde 15-22.haftalarda yapılabilir diyor. Senin dediğin önerilen haftalardır. ikili test de 11-14. haftalarda yapılıyor. Benim dr. en iyisi 12-13. hafta arası demişti. Onun gibi bişey yani seninki de.

canım bence daha iyi olur doktorum beni 12+4 iken çağırdı o zaman yaptıracaz testimizi

Muhasebe bürosunda çalışıyorum ve koca dükkan bana bakıyor ve tek elemenım burda bu ay çok sıkışık olacağız yılbaşı geliyor izin almam sorun oluyor yani

akşehirde özele gidiyorsun değil mi canım hayırlısı olsun senin adına inş ii şekilde geçirirsin testini

Alper Mumcu'nun sitesinde 15-22.haftalarda yapılabilir diyor. Senin dediğin önerilen haftalardır. ikili test de 11-14. haftalarda yapılıyor. Benim dr. en iyisi 12-13. hafta arası demişti. Onun gibi bişey yani seninki de.

evet şimdi okudum arkadaşım bahsettiğin yazıyı teşekkürler hayırlısı artık yapacak çok şeyim yok

merhabalar kızlar, ben bayram tatilinden yeni döndüm uzuuun zaman oldu sizlerle görüşmeyeli.
geçmişi pek okuyamadım ama okuduğum kadarıyla herşey yolunda maşallah.
Allah sağlıklarımızı almasın bizden hep böyle iyi gidelim.
ben de hazır ankaraya gitmişken güzel güzel doktora gideyim herşeyi yaptırayım diye düşünüyordum fakaaaat randevular hep doluydu istediğim doktora gidemedim devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım.
elhmd herşey yolunda ama kalp atışlarını bile dinletmedi bana sinir oldum. sonra karın ağrısından acile gittim. o doktor daha fazla ilgilendi resmen sağolsun. kalp atışlarını da gördüm.
iki gün önce 33mm çıktık. hızla büyüyoruz inş.
bu arada ben hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda yumurta gördüm. erkek bebeğe işaret ediyormuş. birkaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim.bunun için erkek olacakmış gibi geliyor bize. bi de bi tanıdık bana dediki hiç merak etme cinsiyetini seninki erkek dedi. nerden anladın dedim. her halinden belli anlatamam nasıl olduğunu ama öyle hissettim dedi. bakalım bizim kehanetler doğru çıkacak mı

:a015:

2. ye düşük yaptım arkadaşlar

moralim çok bozuk

cmt dr a gittim ve bebeği düşürmüşsün dedi..

Allah sizleri bebeklerinize kavuştursun

bursada hangi dr a gitsem bilmiyorum

CANIM çok geçmiş olsun çok üzüldüm...
hangi doktora gidiyordun sen bursa da
ben de bursadayım ve özel pembe mavi hastanesine gidiyorum
doktorum jale gürlüler
tavsiye edebilirim çok iyi bir doktor

Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet

Kibele ..............28 Temmuz..............Erkek................Kiz............ ....................Kiz

bebişimm :)) ..... 3 temmuz...............Erkek.................Kız........... ...................Erkek

denizkızıl....... ...27 Temmuz..............Kız...................Erkek......... ... ...............Kız

Dilara.................4.Temmuz..............Erkek.....................................................Erkek

Stardust............İkiz Bebek.............Kız-Erkek....................................................

Ebush...............18 Temmuz...............Kız.........................................................Kız

Nur....................6 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Erkek

eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...................................Erkek

ipeğimu ............1.Temmuz..............Erkek.......................................................Erkek

ilsu ..................26 Temmuz.............Erkek..................Kız.................................Kız

Sibel07.............................................Kız...........................................................Kız

sevtapdüzyol.....................................Kız..........................................................?????

akdas............................................ ..Kız..........................................................?????

merhaba arkadaşlar

yarın kontrolüm var bana dua edin inşallah herşey yolundadır :):CüvCüv:

bu arada 10. haftama girdim hihoyyyt acaba neye benziyo ?

Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet

Kibele ..............28 Temmuz..............Erkek................Kiz...... ...... ....................Kiz

bebişimm :)) ..... 3 temmuz...............Erkek.................Kız.... ....... ...................Erkek

denizkızıl....... ...27 Temmuz..............Kız...................Erkek... ...... ... ...............Kız

Dilara.................4.Temmuz..............Erkek .................................................. ...Erkek

Stardust............İkiz Bebek.............Kız-Erkek............................................. .......

Ebush...............18 Temmuz...............Kız.......................... ...............................Kız

Nur....................6 Temmuz...............Erkek.................Kız.... ............................Erkek

eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...... .............................Erkek

ipeğimu ............1.Temmuz..............Erkek........... ............................................Erkek

ilsu ..................26 Temmuz.............Erkek..................Kız..... ............................Kız

Sibel07........................................... ..Kız............................................. ..............Kız

sevtapdüzyol.....................................K ız................................................ ..........?????

akdas............................................ ..Kız............................................. .............?????

BEYAZ MELEK.................................ERKEK..................ERKEK.....................KIZ

yaa kızlar bugün bende bi gariplik var gerçi son 2 haftadır çok sık gidiyorum ama bugün sabahtan beri en az 4-5-6 oldu wc ye gidiyorumm :)
sizin wc durumları nasıll ne zaman azalma yaşayacağız ?

Bakalım hangimizin cinsiyeti tutacak...
Bu arada rüyamda doğum yaptığımı gördüm...
çok güzeldi bebeğim...
Cinsiyetini bile bilmiyorum rüyamda
hemen primasını açıyorum.erkek bebek görüyorum...
Oğlum oldu rüyamda.....
Bakalım rüyanın tersi çıkar derler..erkek bebek görenin kızı olurmuş...
Hadi inşallah sağlıkla gelsinde

CANIM kum nereden çıktı ki önceden var mıydı
sancıda yapar o Alalh yardımcın olsun

YOKTU BİTANEM YA...ÇOK KASIK SANCIM OLDU BELİM AĞIRDI FALAN UYUYAMADIM SANCIDAN SONRA İDRARIMI YAPARKEN AĞRIM OLDU RAHATSIZ HİSSETTİM KENDİMİ DOKTORA GİTTİM ADRAR TESTİ VE KÜLTÜRÜ YAPTILAR.DOKTORUM ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL HAFİF KUM DÖKÜYOSUN HAMİLELİKTE ÇOK SIK OLUR TELAŞLANMA DEDİ...
SERUM TAKTILAR BİRKAÇ DA İĞNE FALAN ŞİMDİ DAHA İYİ GİBİYİM BOL SU İÇ DEDİ DOKTORUMŞeniz

geçmiş olsun birde sıkı giyin aman üşütme ayaklarına çok dikkat et özellikle intihap kaparsa çok çekersin ateşlenirsin allah korusun bende de taş vardı senelerce çektim

Kızlar Doktorumla konuştum...
Idrar kültüründe de üreme çıkmış.
Mutlaka antibiyotik kullanmak zorundaymışım morelim çok bozuk şu anda...
Bebeğe bi zarar gelirse antibiyotikten dolayı diye korkuyorum
AMPİSİNA VERDİ DOKTORUM AMA BİLGİSİ OLAN VAR MI

canım benim hiç korkma doktorun bebişe zarar vermeyecek antibiyotikten vermiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…