bende 3lü testi bekleyeyim diye düşündüm zaten arkadaşım ama adam benden 15.haftada istiyor testi 3lü test 16ve 20.haftalar arasında yapılıyormuş ben nasıl güvenirim bu adama
canım konyaya gidemiyor musun doktora veya antalyaya
benden doktor testeleri 18-19-20-21 de yaptır dedi ama zaten bunalrın çoüu tatil günelrine geliyor.
acaba diyorum haftaya yaptrısam mı bende ne olur acaab
zaten 11-14 testi diye geçiyor.
ben şu an 12.hafada görünüyourm ama doktorum hep bir hafta geriden söylüyorde bana
yani, ben haftaya gittimde 12. haftanın içinde gitmiş olurum acaba nasıl olur ya
Muhasebe bürosunda çalışıyorum ve koca dükkan bana bakıyor ve tek elemenım burda bu ay çok sıkışık olacağız yılbaşı geliyor izin almam sorun oluyor yani
canım bence daha iyi olur doktorum beni 12+4 iken çağırdı o zaman yaptıracaz testimizi
Alper Mumcu'nun sitesinde 15-22.haftalarda yapılabilir diyor. Senin dediğin önerilen haftalardır. ikili test de 11-14. haftalarda yapılıyor. Benim dr. en iyisi 12-13. hafta arası demişti. Onun gibi bişey yani seninki de.
:a015:
2. ye düşük yaptım arkadaşlar
moralim çok bozuk
cmt dr a gittim ve bebeği düşürmüşsün dedi..
Allah sizleri bebeklerinize kavuştursun
bursada hangi dr a gitsem bilmiyorum
CANIM kum nereden çıktı ki önceden var mıydı
sancıda yapar o Alalh yardımcın olsun
yoktu bitanem ya...çok kasık sancım oldu belim ağırdı falan uyuyamadım sancıdan sonra idrarımı yaparken ağrım oldu rahatsız hissettim kendimi doktora gittim adrar testi ve kültürü yaptılar.doktorum çok önemli değil hafif kum döküyosun hamilelikte çok sık olur telaşlanma dedi...
Serum taktılar birkaç da iğne falan şimdi daha iyi gibiyim bol su iç dedi doktorumşeniz
Kızlar Doktorumla konuştum...
Idrar kültüründe de üreme çıkmış.
Mutlaka antibiyotik kullanmak zorundaymışım morelim çok bozuk şu anda...
Bebeğe bi zarar gelirse antibiyotikten dolayı diye korkuyorum
AMPİSİNA VERDİ DOKTORUM AMA BİLGİSİ OLAN VAR MI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?