2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım dr sana zararlı olab bi ilacı vermez .eğer o ilacı kullanmassan bak üreyen cinsteymiş daha kötü yayılır. hemen ilacı al ve basla güzelim.

Kızlar Doktorumla konuştum...
Idrar kültüründe de üreme çıkmış.
Mutlaka antibiyotik kullanmak zorundaymışım morelim çok bozuk şu anda...
Bebeğe bi zarar gelirse antibiyotikten dolayı diye korkuyorum
AMPİSİNA VERDİ DOKTORUM AMA BİLGİSİ OLAN VAR MI

geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın bende çok kötü grip oldum fenayım arada ateşim çıkıyo ve boğazlarım fena yutkunamıyorum bile doktum banada anfoxil antibiyotik verdi bende kullansammı kullanmasammı tereddütte kaldım ama çok kötüyüm sanırım ilaçsız iyileşmez boğazlarım ne yapcam bilemiyorum nasıl atlatırım ilaçsız :çok üzgünüm::1no2:

canım çok geçmiş olsun doktorun ilaç verdiyse mutlaka kullan canım

canım sen doktorunun tanıyosan ve güveniyosan e doktorunda senın hamıle oldugunu bılıyorsa korkmanın bir manası yok bence..sen içini ferah tut canım. geçmiş olsun.

doktoruma iyice sordum.merak etme dedi.
Ilaçın adı ampisina b katagorisi bi ilaçmış.fetusa herhangi bir zararı görülmemiştir yazıyo nette de araştırdım.ama inşan panik oluyor işte.ama sanırım içeceğim ilacı...

geçmiş olsun beyaz melek ve dilara bence antibiyotikten korkmayın çünkü doktor vermiş zararlı olsa verirmi hiç ya daha ilerlerse hastalık bence hemen başlayın hem alfoxilde ampisina da en hafif antibiyotik bebeğin oynadığını hisseden anneler varmı acaba ikinci hamilelikte daha erken hissedilirmiş ben sanki hissediyorum bu hafta başladı hareketlenmeye,

daha çok erken canım ya

ewt nur 84erken ama ikinci ya ondan dedim kızımdaki hareketlere benziyor onda 16. haftada başlamıştı kelebek kanadı gibi acelecimiyim ne

ewt nur 84erken ama ikinci ya ondan dedim kızımdaki hareketlere benziyor onda 16. haftada başlamıştı kelebek kanadı gibi acelecimiyim ne

nette genelde doğum yapmamış annelerde 20. hafta doğum yapmış annelerde 16. hafta diyor ama

Yok cnm benimde 2. hamileliğim 12. haftamız bitti ama hiçbişey hissetmiyorum ben sanırım 16. haftadan sonra hissetme ihtimali var.

slm arkadaşlar
kayınvalidem şu an bizde kalıyor o nedenle nete giremiyorum pek
cumartesi günü migrenim tuttu ve dün tüm gün yattım ve hiç istifra etmediğim kadar istifra ettim .Şükürler olsun bugün gecti
bugün doktorumuza gittik ikizlerimizi gördük yine kalp atışlarını dinledik babaanneleride dinledi ve gördü bugün boylarımız biri 1.97 cm diğeride 1.94 cm imiş herşey yolunda dedi doktorumuz
ağrı kesici içinde birdahaki migren atağımda minoset kullanabilirmişim 4 adete kadar
15 gün sonra tekrar gideceğiz
bende 1 kilo almışım anlamadım gitti aslında hiç iştahımda yok ama nasıl kilo almışım

ben bu hafta 8. haftamdayım bırakın hareketı kızlar mıdem bıle bulanmıyo anlamıyorum hamıle degılmıyım acaba dıyorum bazen

Ben de 1 buçuk kilo almışım canım..Sen bu arada sezaryan fiyatlarını öğrenicektin sordun mu canım?:1hug:

comebayby gözün aydın tekrar çok sevindim am bişeyi merak ettim sizler kalp atışlarını görüyormusunuz yoksa dooktorunuz dinletiyor mu seslerini..........................
benim doktorum 10.haftadan önce dinletmem pek doğru olmaz içeri radyaksiyon vereceğim sonuçta dedi.10 haftalık olunca dinleteceğim dedi.ama her gittiğimde çok net izliyorum kalbini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…