geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın bende çok kötü grip oldum fenayım arada ateşim çıkıyo ve boğazlarım fena yutkunamıyorum bile doktum banada anfoxil antibiyotik verdi bende kullansammı kullanmasammı tereddütte kaldım ama çok kötüyüm sanırım ilaçsız iyileşmez boğazlarım ne yapcam bilemiyorum nasıl atlatırım ilaçsız :çok üzgünüm::1no2:
geçmiş olsun beyaz melek ve dilara bence antibiyotikten korkmayın çünkü doktor vermiş zararlı olsa verirmi hiç ya daha ilerlerse hastalık bence hemen başlayın hem alfoxilde ampisina da en hafif antibiyotik bebeğin oynadığını hisseden anneler varmı acaba ikinci hamilelikte daha erken hissedilirmiş ben sanki hissediyorum bu hafta başladı hareketlenmeye,
ewt nur 84erken ama ikinci ya ondan dedim kızımdaki hareketlere benziyor onda 16. haftada başlamıştı kelebek kanadı gibi acelecimiyim ne
geçmiş olsun beyaz melek ve dilara bence antibiyotikten korkmayın çünkü doktor vermiş zararlı olsa verirmi hiç ya daha ilerlerse hastalık bence hemen başlayın hem alfoxilde ampisina da en hafif antibiyotik bebeğin oynadığını hisseden anneler varmı acaba ikinci hamilelikte daha erken hissedilirmiş ben sanki hissediyorum bu hafta başladı hareketlenmeye,
ben bu hafta 8. haftamdayım bırakın hareketı kızlar mıdem bıle bulanmıyo anlamıyorum hamıle degılmıyım acaba dıyorum bazen
slm arkadaşlar
kayınvalidem şu an bizde kalıyor o nedenle nete giremiyorum pek
cumartesi günü migrenim tuttu ve dün tüm gün yattım ve hiç istifra etmediğim kadar istifra ettim .Şükürler olsun bugün gecti
bugün doktorumuza gittik ikizlerimizi gördük yine kalp atışlarını dinledik babaanneleride dinledi ve gördü bugün boylarımız biri 1.97 cm diğeride 1.94 cm imiş herşey yolunda dedi doktorumuz
ağrı kesici içinde birdahaki migren atağımda minoset kullanabilirmişim 4 adete kadar
15 gün sonra tekrar gideceğiz
bende 1 kilo almışım anlamadım gitti aslında hiç iştahımda yok ama nasıl kilo almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?