benimde oğlan görünüyor..çin takvimine göre benimde oğlum olacak görünüyor yani iki oğlum
Canım ben 6 haftalıkken dinledim de gördüm de kalp atışlarını..çok hızlı atıyor..güm güm...:CüvCüv:comebayby gözün aydın tekrar çok sevindim am bişeyi merak ettim sizler kalp atışlarını görüyormusunuz yoksa dooktorunuz dinletiyor mu seslerini..........................
benim doktorum 10.haftadan önce dinletmem pek doğru olmaz içeri radyaksiyon vereceğim sonuçta dedi.10 haftalık olunca dinleteceğim dedi.ama her gittiğimde çok net izliyorum kalbini
bademcim senin sat kaç.......................
aynı haftalık görünüyoruz.....
doktoruma iyice sordum.merak etme dedi.
Ilaçın adı ampisina b katagorisi bi ilaçmış.fetusa herhangi bir zararı görülmemiştir yazıyo nette de araştırdım.ama inşan panik oluyor işte.ama sanırım içeceğim ilacı...
comebayby gözün aydın tekrar çok sevindim am bişeyi merak ettim sizler kalp atışlarını görüyormusunuz yoksa dooktorunuz dinletiyor mu seslerini..........................
benim doktorum 10.haftadan önce dinletmem pek doğru olmaz içeri radyaksiyon vereceğim sonuçta dedi.10 haftalık olunca dinleteceğim dedi.ama her gittiğimde çok net izliyorum kalbini
Ben de 1 buçuk kilo almışım canım..Sen bu arada sezaryan fiyatlarını öğrenicektin sordun mu canım?:1hug:
bana dinletiyor canım doktorum
comebayby gözün aydın tekrar çok sevindim am bişeyi merak ettim sizler kalp atışlarını görüyormusunuz yoksa dooktorunuz dinletiyor mu seslerini..........................
beyazmelekcim öncelikle ampisinayı eşime sordum hamilelerde en çok kullandığımız antibiyotiktir dedi hiçbiri tamamen güvenilir değil ama en güvendiğimiz ilaç bu ben şimdiye kadar hiç zarar görmedim diyor. kalp atışlarına gelince eşim banada sadece bir defa dinletti kalp atışlarının sesli olarak dinlenmesi çok sık yapılmamalıymış gerçekten bebeğe zarar verirmiş
kızlar yaaa bende 1 kilo aldım daha 7,5 haftalığım karnım şiş çok fena şişecem demekki ikizler en az 17 en fazla 25 kilo alıyorlarmış. ve ilk üç ay da alınan kilo normal gebelikte en fazla 2 kilo olması lazımmış ne diyorsunuz bu işe benim gibi kilo alan varmı aranızda
kızlar ya afedersiniz feci kabız olmuşum wcye gidip gelince oturamıyorum sizdede aynı sorunlar var mı
kızlar ya hamilelikte işte calışmak çok zor sürekli uykum geliyor ve oturmaktan kaskatı kesiliyorum.gerçi ara ara yürüyorum ofis içinde ama nafile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?