2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

çin takvimine göre benimde oğlum olacak görünüyor yani iki oğlum
benimde oğlan görünüyor..
Canım ben 6 haftalıkken dinledim de gördüm de kalp atışlarını..çok hızlı atıyor..güm güm...:CüvCüv:
bademcim senin sat kaç.......................
aynı haftalık görünüyoruz.....

Canım benim comebaby ile aynı sat..16 ekim..ama benim cetvel geriden geliyor bir kaç gün...:sm_confused:

canım çok geçmiş olsun. dr un eğer sana rahatlıkla kullandiyorsa bence de başla.
bol bol su iç ayaklarını sıcak tut canım. allah şifa versin.a.s.

slm kızlar bende geldim ikinci bebeğimin gelice haberini aldım hiç beklenöedik bi anda bende temmuz sonunda alıcam bebeğimi allah kısmet ederse bir kıızm var 2006 kasım doğumlu 2009 temmuzdada tekrar anne olucam allah kısmet ederse 8 haftalık hamiley,m şuanda

bana dinletiyor canım doktorum

Ben de ilk zamanlarda kalp atışlarının dinletilmesi zararlı demişti biri. Artık her doktorun yorumu farklı. Hatta yurtdışında öyle ultrasona da sürekli sokmuyorlar. Ben hesapladım şimdiye kadar 8 kez girmişim. Aslında olması gereken 2. Tabi benim biraz özel durumum vardı o başka.

kızlar ya afedersiniz feci kabız olmuşum wcye gidip gelince oturamıyorum sizdede aynı sorunlar var mı

beyazmelekcim öncelikle ampisinayı eşime sordum hamilelerde en çok kullandığımız antibiyotiktir dedi hiçbiri tamamen güvenilir değil ama en güvendiğimiz ilaç bu ben şimdiye kadar hiç zarar görmedim diyor. kalp atışlarına gelince eşim banada sadece bir defa dinletti kalp atışlarının sesli olarak dinlenmesi çok sık yapılmamalıymış gerçekten bebeğe zarar verirmiş

ŞenizŞenizCANIMSIN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.....
DEMEKKİ DOKTORUM DOĞRU YOLDA....
ZATEN BEN DOKTORUMU ÇOK SEVİYORUM...ÇOK İYİ GERÇEKTEN..
İÇİM BİRAZ DAHA RAHATLADI TATLIM SAĞOL...
BU HAFTA DİNLERİM BİRKERECİK BENDE KALP ATIŞINI...hihoyyythihoyyyt

kızlar yaaa bende 1 kilo aldım daha 7,5 haftalığım karnım şiş çok fena şişecem demekki ikizler en az 17 en fazla 25 kilo alıyorlarmış. ve ilk üç ay da alınan kilo normal gebelikte en fazla 2 kilo olması lazımmış ne diyorsunuz bu işe benim gibi kilo alan varmı aranızda

Ben iki hafta arayla 2 kez dinledim kalp atışını..Bu arada eşime sordum hamileyken parasetamol içeren ağrı kesiciler kullanılırmış ve gribal durumlarda öksürük pastillerinin kullanılmasında sakınca yokmuş..

Bu arada çok uykum var ya..sizde de öyle mi...benneyaptımki

ikiz gebeliklerde daha fazla oluyormuş kilo alımı..benim mide bulantım kusmam yok ama azcık iştahım arttı gibi..açlık hissetmeye başladım...

kızlar ya afedersiniz feci kabız olmuşum wcye gidip gelince oturamıyorum sizdede aynı sorunlar var mı

Olmaz mı.... Benim daha ilk haftalarda başladı. Ben 2 kaşık zeytinyağı içtim bir keresinde hemen işe yaradı. Biraz iğrenç ama hemen içmeye çalışırsan daha kolay olur. Her sabah aç karna 3-4 tane kayısı ye. Bu da işe yarıyor. Sakın sinameki gibi otları kullanma. Rahimde kasılma yapabilirmiş. Bir de tuvaletini yaparken ıkınma. Bu da çok zararlı.

Ben ilk haftalar hiç kilo almadım derken bu hafta 2 kilo birden aldım. Nasıl oldu anlamadım.
Uyku durumu bende de var. Sürekli uyuyabilir moddayım.

kızlar ya hamilelikte işte calışmak çok zor sürekli uykum geliyor ve oturmaktan kaskatı kesiliyorum.gerçi ara ara yürüyorum ofis içinde ama nafile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…