2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Günde en fazla 2-3 bardak açık çay içebilirsin.onları da yemeklerle beraber değil yemeklerden en az 1 saat sonra içersen daha iyi.yemeklerle içilen çay kansızlığa ve demir eksikliğine neden oluyormuş.

Teşekkür ederim arkdaşalr.
Ilk gün panik oldum dişimi sıktım .sonra birden ağlamaya başladım.
Saçma geldi bana bu testler bilmem neler
yani ben bebeğimi seviyorum hep öyle dedim aşkım seni seviyorumç.
Hele elini ağzına götürüp gelmesi felan bayıldım ben ya byauldım o harekte o kadar narin ve dans eder gibi hareket ediyorud ki canım yavrum benim.
Ona allahın izni ile bir şey olmayacak.
Rabbim melekliğine bağışlasın.

Rabbim korusun hepimzin kinide .
Allahım çok büyük

Canım insallah dr dan güzel haberlerle dönersin. uzun zaman oldu sen gitmeyeli belki gitmişken ikili testi de yapabilir sana .

Bır sey daha sorabılırmıyım :) sizler çay ıcıyormusunuz ıcıyorsanız gunde kac bardak. ben cok sevıyorum. bı zararı olur mu acaba

BEN çay içemiyorum canım.
yasak olduğu için değil .tiksinindim.
sigarayı bıraktım ,baktım ki çay çmek midemi bulandırıyor.zamanla görmeye bile tahammül edemez oldum.
şanslıyım bu konuda çok şükür.

bende grip olduğum için büyük bardakla sabah akşam 2 bardak günde ıhlamır içiyorum sizce bi zararı varmıdır sonuçta beni rahatlatıyo biraz içince uyuyorum anca...

Dilaracım bende içiyorum ıhlamur bi sıkıntısını görmedim çok şükür sen zaten hastalık döneminde içiyorsun sürekli içmediğin için bi sorun olmaz herhalde ama doktorlar günde bir fincandan fazlasını önermiyor

meraba anneler
annecik benim bebeğimde ultrasyonda 4 gün geri ama bu gelişmediğini göstermiyor sat a göre 4 gü geç döllendiğini gösteriyor.
anneler yürüyüş yapıyormusunuz. soğuklar bastırdı karda kayıp düşecem diye korkudan çıkamıyorum evde yürüyüş yapıyorum.
hareket yapmak şartmş kan pıhtılaşıp bebeğe zarar vermesin diye

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım bugün biz 12. haftada gittik cinsiyetini öğrenemedik şimdi randevummuz 17 ocak hayırlısıyla sağlıkla gelsinde

sağol canım inşallah atlatırım çok fena burnum tıkalı bide sabah 6 da uykuya daldım ya çok kötü
çayıda sabahları içiyorum bi bardak sadece
bugün ikili testimin sonucunu alıcağım göstercem eğer hastası yoksa rica edicem bi baksın belki görür cinsiyetini 13 hafta bitti..

geçmiş olsun dilaracım bence bir bardak içebilirsin ben doktora bitkisel çayları sorduğumda içebilirsin demişti tavuk suyuna bol limolu karabiberli çorbada gripte çok iyi geli,yor normal çayben sadece hafta sonu içiyorum bir bardak kahve türk kahve sini ne yapabiliyorum nede içebilirim tiksindim ondan yürüyüşe gelince günde en az bir çıkıp kızımı okuldan alıyorum burda 10 gündür durmadan kar yağıyor yerler sadece buz oldu ALLAH A emanet belki haftaya kontrolüme bile gidemeyeceğim :çok üzgünüm:evde soba yakıyorum malesef çok ısınmıyor tek odada geçiyor günlerim şehirdekiler bence siz yine şanslısınız imkanlarınız daha iyi ben sadece 7. haftada gördüm bebeğimi :çok üzgünüm:bence çok kafanıza takmayın çok şükür bütün zorluklara rağmen bu günlere geldik ALLAH tamamına erdirsin hepimizi:a015:

selammmm,
Dilara geçmiş olsun canım tekrar. Bu sefer son olur inşallah.
Sweethome, hiççç kafana takma sonucu çünkü halamda da aynızı olmuştu. Yaşı 35 olduğu için sonuç o kadar kötü çıkmıştı ki ağlaya ağlaya kahrolmuştu. Sonra detaylı ultrasonda bebekte sorun olmadığı anlaşıldı. Şimdi canavar gibi kızı var. Kan sonuçları riskli çıkabiliyor. Ultrason çektir kafan rahatlasın canım. Bu arada ense kalınlığı kaç onu yazmamışsın. Bir de burun kemiği oluşmuş mu?

Nur,
Ben senin bebeğini nedense erkek olarak hissediyorum. Sana erkek yakışır. Genelde tuttururum da mide bulantının çok olması kafamı karıştırıyor.

Nur,
Ben senin bebeğini nedense erkek olarak hissediyorum. Sana erkek yakışır. Genelde tuttururum da mide bulantının çok olması kafamı karıştırıyor.

canım benim hiç mide bulantımolmadı sadece yemek gördüğüm zaman tiksinme yaşadım mide yanmam ve sancım vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…