2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydın kızlar.

BEYAZ MELEK değerin arttığına çok sevindim canım. allah tamamına erdirsin HEPİMİZİ

benim midemde bulanmaya başladı. hangi koku olursa olsu midem başlıyo çalışmaya....

canım tekrar bı test yap ıstersen hem ıcın rahat edera.s

canım kimyasal gebelik değildir bence sürekli yaşanan bir durum değil yani o.
kimysal olsaydı kanaman olurdu bence şimdiye kadar tatlım ..
inş sağlıklı bir gebelik geçirirsin. .bak ne güzel hemen hamiş kalıyorsun ne mutlu sana

sağol akdaş inşallah canım hepimize sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlatlar nasip olsun...
çok şükür benim şimdiye kadar hiç kanamam olmadı.sizin nasıl...
Doktorum tedbiri elden bırakmayalım diye
folbiol
progestan ve baybyprim verdi.sizler ilaç kullanıyomusunuz veya folic asit

Arkadaşlar günaydın. Ben C.tesi günü dr.a kontrole gittim. 6+5 'sin dedi bana . Ancak bebeğimin kalp atışını duyamadık. Haftaya tekrar gel dedi. Normalde bu haftada duyulması gerekmiyor mu? Yani anormal bir durum sözkonusu olabilir mi? Aynı durumda olan kimse oldu mu hiç?

canım tekrar bı test yap ıstersen hem ıcın rahat edera.s

acaba idrar yapmadan direkt kan testi mi yaptırsam?

çok şükür canım yaklaşık 1,5 yıldır istiyorduk, inşallah Rabbim nasip etmiştir bu sefer!

günaydınalr .geçmişi okuyorum maşallah pek bir hız kazanmış topik oku oku bitmedi.
aramıza yeni katılanlara hayırlsı ve sağlıklı hamileleikler dilerim.
inaşllah hepimizde sağlıkla bebekelrimzi kucağımzı alırız.
benim yürüken bazen alta baskı ve sanki içimde rahime gelen yerde bir su kesesi oyunuyor gibi dolu dolu bir hareker hissediyorum.yavaşlayınca azalıyor.ve dinlenince geçiyor.
sizde oldu mu hi.
korkuyorum da bebeğime zarar mı vereceğim diye ,
gerçi 3 güne kadar doktora gideceğim ve inşallah unutmazsam sorcağım.

CANIM BU ULTRASONA GÖRE DEĞİŞEBİLİR.
MUHTEMELEN HAFTAYA DUYARSINIZ.
İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN MERAK ETME..KESEYİ GÖRDÜNÜZMÜ:sm_cool:

Evet canım, keseyi ilk gittiğimde görmüştüm 5 haftalık ken. Yolk kesesi de göründü. Küçücük bir nokta şeklinde de bebişimi gördük. Ancak kalp atışını duyamadık

folbiol zaten folik asit içeriyor.
folik plus yada folbiol veriyormuş doktorlar.
ben de şimdiilk sadece folik plus içiyorum.
gidince artık ban bazı tahliller verecek.bakalım kısmet inşlalh herşy iyi olur

bende folibol içiyorum. ve progestan kullanıyorum günde 3 defa fitil olarak. bazen geri akıyorr krem gibi.
folik asit günde 4 mg yeterli ama folibollar 5 mg lık

5 mg folbiol canım günde bir adet .
progestana gelince ilk düşük yaptığım gebelikte günde 3 adet içiyordum .düşük riski olan kişilere veryorlar bebek iyi tutunsun diye. ama progestan testi yapılmadan verilmemesi gerekiyor bence .her dr ezber gibi veriyor o hapı riski olana da olmayana da ..

kızlar benim yazımı gören yok mu? aşk olsun size :1closedeyes:

canım ikinci çizgi silik çıktıysa 2 gün sonra tekrarla ve pozitif olduğunu görürsün.silik çıkınca genelde bhcg oranı yetersiz yani erken yapmışsın. 2 gün sonra tekrarla yada kan testi yaptır hemen.
inşallah hamilesindir.

canım evet doğru diyosun ama yan etkisi yokmuş galiba ondan veriyorlar.

[ı]bende 3 adet progestanı fitil olarak kullanıyorum.doktorum bir zararı yok rahmi kalınlaştırıp bebeğin sımsıkı tutunmasını sağlar dedi.
Sonradan keşke dememek için kullanmanı tavsiye ederim dedi[/ı]

benim 6. haftamda kanamam baslayınca işte progestanı vermişti br dr .neyse ondan sonra daha iyi bir dr a gittik dediki bu bebekten ümidinizi kesin prgestan yüzünden bu haftaya kadar gelmiş zaten dedi. yani eğer düşecek bebek varsa onun biras daha geç düşmesini sağlıyor dedi bana .bu nedenle dedim arkadaslar .yoksa tabiki vucuda bir zararı yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…