2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Kızlar iyi günler nasılsınız bakalım, benim bugün biraz sancım var dr adet dönemlerinde olur demişti ama yinede korkular giriyor içime

Kızlar iyi günler nasılsınız bakalım, benim bugün biraz sancım var dr adet dönemlerinde olur demişti ama yinede korkular giriyor içime

korkma tatlım benim de öyle sık sık sancım oluyor belim ağrıyo korkma kötü şeyler düşünme tatlım...
herşey güzel olcaka.s.

kızlar ne olur kötü şeyler düşünmeyin.iyi düşünün iyi olacak herşey lütfen.sık sık kontrole gidin.herşey hayırlısı ile olur inşallah

herkese günaydın:CüvCüv:
yine hareketli burası çok hoş.
herkesler de iyi görünüyor maşallah.

canım ya burda okumuştum bende.. Birinin belrtileri durmuş... Zaman geçmiş dr.a gitmiş dr gabaliğin durduğunu mu ne sölemiş keşke daha önce fark etseydin falan demiş... Bende endişeleniyorum canım yaa...

kızlar benim de bi ara geçmişti ağrılarım ben de telaşlanmıştım ama şimdi tekrar geldi. hatta 2 gün falan olmadı ağrım. düşünüp canınızı sıkmayın. normal bi durumdur muhtemelen. aslında birçok belirti var bizde ama biz bitanesinin olmasına yada olmamasına takılıp canımızı sıkıyoruz. kendimizi üzmeyelim ki bebeklerimiz de üzülmesin. düşünsenize o minicik kalp bizim hissettiklerimizi kat kat fazla hissediyor. ALLAH korusun onları:Saruboceq:

canım ya burda okumuştum bende.. Birinin belrtileri durmuş... Zaman geçmiş dr.a gitmiş dr gabaliğin durduğunu mu ne sölemiş keşke daha önce fark etseydin falan demiş... Bende endişeleniyorum canım yaa...

Cnm bence herşeye takılmamak lazım. Benim sadece 1 tek gün kasık ağrım oldu oda sanırım yerleşirkendi birdahada hiç kasık ağrım olmadı ve onun dışındada pek bi belirtim yok ama bebiş gayet iyi durumda şu an 7+5 haftalık. Bünyeye göre değişiyor belirtiler.

Herkesin bulantısı başlamış belirtileri var benim yok.. kafayı taktımm

evet herkeste bulantı olmuyor hem de senin için biraz erken olabilir. 6-7 haftadan sonra başlıyor biçok kişinin bulantısı.
ben de senin gibi merak etmiştim neden bulantım yok bi sorun mu var diye. bulantı iğrenç bişey de olsa insan bebeğinin sağlıklı olduğunu anladığı için içi rahat oluyor. ben böyle düşünürken bulantılarım başladı. ıığğğ çok beter bi durum. Allahtan fazla değil bulantım. bugün hiç yok aslında. midemi bulandırmayacağını düşündüğüm şeylerle gayet güzel bi kahvaltı yaptım. kaç gündür karnımı doyuramıyordum..
sıkıntı yapma yani bulantın başlayınca bu günleri de özlersinyerimseniben

Ya birde dr.a gitmedim ya birazda ondan geliba sadece testler söylüyor gebe olduğumu birde dr.a söylerse belki rahatlarım onun için perşembe günü dr.a gitmeyi planlıyorum .... Korksamda ecele faydası yok değilmi.. Inşallah ordadrı inşallah sağlıklıdır... çok istiyorum meleğimi.... Iyi ol bebeğim ben herşeyi çekerim uğruna....

Herkesin bulantısı başlamış belirtileri var benim yok.. kafayı taktımm

aaa 5 haftalıkken benim deyoktuç.ne bulantı ne de başka bir şey
ama nasıl 6+3 oldu yolda yürüyemedim.baş dönemsi ve mide bulantısı yzünden.
sorna ara ara özellikle sabahları geliyor bazen de gün içinde baş dönmesi ile birlikte gelen bir bulnatı oluyor merak etmeyin.
bebeişini iyi besleyin siz.
mideniz bulanmazekn ne güzle süt içinç
bne mide bulantısından süt içemiyorum şu an mesela
ama 5 haftalıkken içiyordum.
kıymetini bilin
bebekelrimizi besleyin bakalım siz.
hadi yemeğe
tabi midesi bulanmyanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…