Canım kusura bakma birkaç kişi belirti sormuştu. Hamile olabilirmiyim gibisinden ben seni onlardan biri zannettim. Hamilelikten mi deyince bende yanlış anladım. Daha önceden sohbet etmedik herhalde isminde yabancı geldi. Kusura bakma olurmu? Saçmalamışım senağlama Allah sağlıkla bebeğinini kucağına almayı nasip etsin.
bende keseyi görmeye gittiğimde yaptırdım canım bazı testler özel hastanede 750 ytl tuttu ama benim ssk var eşimden 190 ytl verdim ayın 27 sinde çağırdı doktorum aç karna yine test istiycekmiş bebiş olunca işin içinde yaptırdım hemen...Hayır canım. Aslında ben onları korunmayı bırakmadan önce yaptırmıştım. Hepsi normal çıkmıştı. Doktor kalp atışlarını duymayı geldiğinde senden bazı testler isticem dedi. Ben biraz da o yüzden bir hafta önce gidiyorum doktora. Çünkü testleri devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum. Yarın testleri yazar bende hafta içi yaptırırım. Haftaya kalp atışlarını duymaya gittiğimde götürürüm. Bir arkadaşım hamile olduğunu öğrendiği gün 350 milyon test parası vermişti. Devlet hastanelerinde parasız yapılıyor.
merhaba
ben de cuma günü ayın 21 inde gidicem bebeğimi görmeye o zaman kalp atışını da duyabilirmiyim bilmiyorum ama çok heyecanlıyım inşallah bi aksilik çıkmaz
herkese gunaydın nasılsınız güzel hamışler
GÜNAYDIN CANIM HAMİLELİĞİN TATLI SIKINTILARI VAR İŞTE BU HAFTA İYİCE BELLİ ETTİ BEBEİŞLER KENDİLERİNİ HERKESİN MİDESİ BULANIYOR :dance:
benımde zaman zaman karnım agrıyo ve canım sureklı tatlı seyler ıstıyo
bide belim cok agrıyo gece uykudan uyanıyorum adeta
kızın olmasın senin canım :ecrin_bebek:
canın tatlı istiyor ya
benimde karnım ağrıyo ara ara canım .normal sanirim kese büyüyordur:))
ee sennaptın kan tahlilini ypatıracaktın arttı mı değerin diye?
valla ılk hamılelıgımde sureklı tursu yıyodum yanı eksı ve tuzlu oglum oldu
bunda sureklı tatlı ıstıyo canım bakalım kısmet saglıklı olsunda ıster kız ıster erkek olsun:cüvcüv:
süper canım çifte katlıyor değerin , sağlıklı demekki ..
benim 4 haftalık olmasına rağmen sabah işe giderken otobüste çok midem bulandı kendimi zor tuttum .sonrasında otobüsten inip yürüdüm ancak öyle acıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?