2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Tatlım ben ilk mikro denememle hamiş kaldım..:1hug:

bende keseyi görmeye gittiğimde yaptırdım canım bazı testler özel hastanede 750 ytl tuttu ama benim ssk var eşimden 190 ytl verdim ayın 27 sinde çağırdı doktorum aç karna yine test istiycekmiş bebiş olunca işin içinde yaptırdım hemen...
ama dediğin gibi yüksek ücretler olunca devlet hastanesindede bir tane doktora gitmek lazım önce doktor istemeden yapmıyorlar devlet hastanesindede...
merhaba
ben de cuma günü ayın 21 inde gidicem bebeğimi görmeye o zaman kalp atışını da duyabilirmiyim bilmiyorum ama çok heyecanlıyım inşallah bi aksilik çıkmaz

Allah korusun hiç aksilik falan olmasın...
iyi düşün iyi olsun duyarsın bebeğinin kalp atışını annesi:))

Allahın izniyle hepimiz sağlıklı hamilelik geçiririz ve sağ sağlim bebeklerimizi alırız kucaklarımıza arkadaşlar...

GÜNAYDIN CANIM HAMİLELİĞİN TATLI SIKINTILARI VAR İŞTE BU HAFTA İYİCE BELLİ ETTİ BEBEİŞLER KENDİLERİNİ HERKESİN MİDESİ BULANIYOR :dance:

benım mıdem bulanmıyor henuz ama nedense uyku duzenım bozuldu
aksam cok erken yatıp sabahın korunde babamızdan önce uyanıyoruzkaydirigubbakcemile3

günaydın hamişler
bende nisan 2009 annesiyim

saglıkla bebişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin

arkadaslar o bahsettiğiniz testleri düşük yaptığım gebeliğimde dr 7. haftada istemişti hastane ssk ile 250 ytl istemişti o testler için . ben kızılayda 50 ytl ye yaptırdım. düşünün arasında nekadar fark var .illa o hastanede yaptırtmak zorunda değilsiniz .

[ı]herkeze günaydın nasılsınız.benim zaman zaman karnım ağrıyo kızlar.canım hiç yemek yemek istemiyor.özellikle tatlı bişey hiç istemiyo.
Henüz aşırrı mide bulantım da yok sizler nasılsınız
[/ı]

benimde karnım ağrıyo ara ara canım .normal sanirim kese büyüyordur:))
ee sennaptın kan tahlilini ypatıracaktın arttı mı değerin diye?

günaydın arkadaşlar, ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim, sat 14 Ekim ve hala adet olmadım, adetim 4 gün geçince yani cuma günü idrar testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm fakat biraz silikti, ama belliydi, galiba hamileyim ama ikinci testi yapmaya korkuyorum ya bu da kimyasal gebelikse diye, eğer hamileysem ben de temmuz annesi olucam galiba....

valla ılk hamılelıgımde sureklı tursu yıyodum yanı eksı ve tuzlu oglum oldu
bunda sureklı tatlı ıstıyo canım bakalım kısmet saglıklı olsunda ıster kız ıster erkek olsun:cüvcüv:

benim de canım hep tuzlu,turşu vb.şeyler istiyo.tatlıyı çok seven ben rresmen tiksindim tatlıdan

süper canım çifte katlıyor değerin , sağlıklı demekki ..

benim 4 haftalık olmasına rağmen sabah işe giderken otobüste çok midem bulandı kendimi zor tuttum .sonrasında otobüsten inip yürüdüm ancak öyle acıldım

benimde yemek yiyince miden bulanıyo bide ara arada bulanıyor.
evet 54 ten 108 e yükselmiş çok şükür tam iki katı.
senin ilk çocuğun mu tatlımŞeniz

canım ben 8 ay önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştm . bu ikinci hamileliğim .
evet güzelim tam iki kat yükselmiş seninki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…