- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
kızlar bende temmuz annesi olucam inşallah son adet 12 ekim ama geç yumutlamışım ve döllenme olmuş.haftaya keseyi görmeye çağırdı.umarım sağlıklı bir hamişlik geçer herkezin.:1hug:
kızlar bende temmuz annesi olucam inşallah son adet 12 ekim ama geç yumutlamışım ve döllenme olmuş.haftaya keseyi görmeye çağırdı.umarım sağlıklı bir hamişlik geçer herkezin.:1hug:
[sıze="3"]kızlar bende temmuz annesi olucam inşallah son adet 12 ekim ama geç yumutlamışım ve döllenme olmuş.haftaya keseyi görmeye çağırdı.umarım sağlıklı bir hamişlik geçer herkezin.:1hug:[/sıze]
canım hosgeldın aramıza.Şenizkızlar bende temmuz annesi olucam inşallah son adet 12 ekim ama geç yumutlamışım ve döllenme olmuş.haftaya keseyi görmeye çağırdı.umarım sağlıklı bir hamişlik geçer herkezin.:1hug:
kızlar benimde henüz öyle mide bulantım falan yok sayılır,yani sabah ilk saatlerde bi yanma gibi bulantı gibi bişey oluyor o kadar,bende bu akşam 8 de gidicem dr a,keseyi geçen cuma gördüm,aslında haftaya cuma gel dedi dr um ama ben dayanamıcam artıl,ajinal ultrasınla baktırıcam,bi göreyim bebişim varmı yokmu kesede,ben bügün 5+3 oluyorumya acaba kalp atışı duyulurmu vajinadan bakılan ultrasonla,çok heyecanlıyım,onun kalp atmasını duyacam diye benim kalbim duracak nerdeyse heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?