2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar haftaya carsamba 5+3 oluyorum ve o güne randevu aldım doktordan .sizce kese görünür mü ?
Medical Park Fatih şubesinden randevu aldım benim işime yakın hem.

Kese görünür bebişim..... Inşallah beebkde görünür.. Bende bu hafta gidicem 5+3 olur perşembe benimde. Ben alttnda baktırabilirim bebeğim görüsnde nerden bakarsa baksın vallahi :))

kızlar bende temmuz annesi olucam inşallah son adet 12 ekim ama geç yumutlamışım ve döllenme olmuş.haftaya keseyi görmeye çağırdı.umarım sağlıklı bir hamişlik geçer herkezin.:1hug:

kızlar bende temmuz annesi olucam inşallah son adet 12 ekim ama geç yumutlamışım ve döllenme olmuş.haftaya keseyi görmeye çağırdı.umarım sağlıklı bir hamişlik geçer herkezin.:1hug:

hoşgeldin aramıza BTRKLC.hihoyyyt inş senin de sağlıklı olur hamileliğin. sık sık görürşüz bundan sonra.kaydirigubbakcemile5

CANIM ÇOK SEVİNDİM HADİ GÖZÜN AYDIN.ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN...
BENİMDE SAT TARİHİM 12 EKİM SANIRIM ÇOK AZ ARAMIZ VAR.SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALALIM İNŞALLAHHH
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
BEN SENİN HALAYINI BURDAN ÇEKEYİMa.s.

canım hosgeldın aramıza.Şeniz
senı aramızda gormek cok guzel..
cok sevındım..hihoyyyt

BENİM KASIK AĞRILARIMDA SADECE SABAH YATAKTAN KALKERKEN VE ARABADAN İNERKEN OLUYOR NORMALDE HİÇ HİSSETMİYORUM HERKEZDE DEĞİŞİYOR DİYE ENDİŞE ETMİYORUM BEN HERŞEY GÜZEL OLACAK İNŞALLAH HANIMLARA ARAMIZDAN FİRE VERMEDEN SENEYE RESİMLERİNİDE KOYACAĞIZ KUZULARIMIZIN yerimseniben

kızlar benimde henüz öyle mide bulantım falan yok sayılır,yani sabah ilk saatlerde bi yanma gibi bulantı gibi bişey oluyor o kadar,bende bu akşam 8 de gidicem dr a,keseyi geçen cuma gördüm,aslında haftaya cuma gel dedi dr um ama ben dayanamıcam artıl,ajinal ultrasınla baktırıcam,bi göreyim bebişim varmı yokmu kesede,ben bügün 5+3 oluyorumya acaba kalp atışı duyulurmu vajinadan bakılan ultrasonla,çok heyecanlıyım,onun kalp atmasını duyacam diye benim kalbim duracak nerdeyse heyecandan

İNŞALLAH GÖRÜRSÜN CANIM.. BENDE 5+3 DE GİDİCEM.. SEN GİT YARINDA BİZE HABER VER. NERDEN BAKTI NE ÖNERDİ YARIN YAZDA ONA GÖRE HAREKET EDLİM İYİ HABERLERLE GELECEKSİN İNŞALLAH....

bebişlere isim düşündünüzmü...
ben daha hamile klamadan eşimle karar vermiştik.
kız olursa öykü
erkek olursa poyraz koyacağım...
siz düşünmüşmüydünüz.

bende cumartesi gunu ögrendim hamile olduğumu eger Rabbimden biir mani gelmezse bende temmuz annesi olacağım inanamıyorum ya Allah tamamına erdirsin herkesinkini olmayanlarda versin rabbim inş

tamam canım,hemen bu akşam yazarım neler oldu,dr ne dedi,nasıl baktı,kese ölçülerini falan hepsini ayrıntılı bi şekilde alıcam,geçen cuma kese 16 mm di bakalım ne kadar gelişmiş,yada gelişmişmi,kesede bebek varmı yada bu günlerde olması gereken ne,görünmesi gereken ne hepsini sorucam dr a. ya ben çok heyecanlı,endişeli ve streliyim kızlar,geçen cuma keseyi görene kadar dış gebelikmi diye kafayı yiyordum,keseyi gördüm anında acaba boş gebelikmi acaba diye korkmaya başladım,ama anormal stres yapıyorum,bebeği görsem kesede biliyorum bu sefer ya kalbi atmazsa diye stres yapıcam,kalp sesini duysam bu sefer diğer testleri başlıcak acaba bebek sağlıklımı,sakatmı falan diye stres yapmaya başlıcam,sizde bu kadar stres yapıyormusunuz,ben çok kızıyprum kendime ama elimde değil sürekli kendimi dinliyorum farkında olmadan.sizde böylemisiniz yoksa bendemi bi sorun var acaba,bu gidişle bi psikoloğa gidicem sanırım

hamile haberlerini yeni alan arkadaşların hepsini tebrik ediyorum,hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yüce rabbim inşallah bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…