2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ya arkadaşlar benim midemle ilgili hiç şikayetim yok sadece sabahtan kasık ağrım oldu korkmadım desem yalan olur hala korkuyorum ben regli olacağım diye

korma canım, benim de çok karnım ağrıyo özellikle sol kasığım falan.sanırım hamişliğin ilk günlerinde normal bunlar...
içini ferah tut:teselli:

benimde aşırı mide bulantı yok.nadiren oluyor.ama asıl mide bulantıları 6-7 haftadan sonra başlıyormuş

anadolu yakasında özel hastanede çalışan prof önerileriniz varmıdır?

canım anadolu yakasındayım ama pek de bilmiyorum.ama cem turan diye bir doçent varmış onu çok övüyorlar.devlet hastaneisnde çalışıyormuş.

amin canım hakkımızda hayırlsı olsun.elbette bebeklerimzi için sabır göstereceğiz.
çok teşekkür ederim canım .sağol birde andevu sistemi olsa.yokmuş gideceksin onlar sana sıra verecekerl sende gireceksin yani oalcak şeynmi
yaklaşık saati bile yok.
neyse hayrılsı.
yoksa çok para alıyorlar canım özelde de .her zaman veremem onuda.

tünaydın arkadaşlar gecmişi okuyayım dedim ilk önce
ilk kontrole gittiğimizde vajinadanmı bakılıyor karındanmı
canım ilk kontrolda benim ultrasondan baktı doktor ama göremedi 10 gün sonra gel tekrar bakalım göremezsek alttan bakıcaz artık dedi ama ben baktırmayı düşünmüyorum alttan sağlıklı değilmiş sanırım ve bebege zarar verebilirmiş :1no2:

kızlar altta baktırmanın ınanın hıcbır yan etkısı yok emın olabılırsınız
cunku dıbıne kadar sokmuyo cok afedersınız ucundan bıraz sokuyo okadar cok buyuk bırseyde degıl
ben ılk bebegımde alttan baktırdım 2 dk bı ışlem
zaten zararı olsa alttan bakarmı doktorlar akıl var mantık var yanı

aslında alttan bakıtmrmanın hiç bir kötü etkisi yokmuş.
özellijle daha yakındna bakıldığı için iyiymiş.
tabi dikaktli olmak da lazım.eğer kendini kasacaksan , hiç de riske girme
bekle bakalım az daha ama korkma sakın oldu mu canım

bence de vajinal ultrasonun hiçbir zararı yok.bir çok doktor daha net bilgi alabilmek için gebeliğin erken dönemlerinde bunu tercih ediyorlar.

kızlar ayda ne kadar muayne ücreti veriyorsunuz...
tahlilleri falan da özel mi yaptırıyorsunuz

valla daha bir kere gittim doktora , beyaz melek.
o da özel hastaneye ssk dan faydalanarak gittim.
12,5 ytl ödedim.tahlileri istemedi ,daha benden ama onalrı da özel deyaptıramam.
ssk hastanesinden randevu alıp yaptıracağım.
çok pahalı tutuyor.özel hastanede.
ssk gibi bir imkanım varken,bu dar boğazda ödeyemeyeceğim.
zaten ödeyebilecek olsam önce özel muayenehanesine giderim.
yine tahlilleri ssk dan yaptırırm.
ssk- devlet; tam teşkküllü olduğu için her şey var.
hamilleikten önce bir smear birde prolaktin tahlili için 150 ytl vermiştim özel hastaneye .. ...
üstelik buda daha ssk lıyım diye indirimli hali idi.
çok geldi bana işin açığı.ama nasıl olsa sskmız yatırlıyor.
elimizden geldiğince faydalanmak laızm.diye düşünüyorum

ben şimdi doktordan geliyorum eve girer girmez sizinle paylaşmak istedim benim bugün 5+6 üstten görünür dedim gittim ama görünmedi, alttan baktı gördük kesemizi alttan bakıncada bebeğe bir zararı yok çünkü hemen rahim ağzından bakıyor bebeğe ultrason yumurtalıklara bile değmiyor..
kalp atışlarını henüz duyamadık dr haftaya duyulur dedi haftaya çarşamba gibi gidicem yine testleride o zaman istiycekmiş.. ilaç olarak folic plus verdi hamilelik değilde asıl mide bulantısını bu ilaç yapıyor galiba ... mide bulantısı için metpamid yazdı çok zorda kalırsan kullanırsın dedi.. ağrı kesici olarak minoset verdi onuda zorda kalmadan kullanma kullanırsanda günde sadece bir tane içmemi söyledi..

katılıyorum arkadaslar vajinalle çok net görünüyor cam gibi
bende hem vajinal hemde karından baklıan görüntülerim vardi aralarında okadar fark varki anlatamam.
hemde hüzün yılınında dediği gibi çok az sokuyorlar minnacık:))

Canım ben hamileliği planlamadan nerdeyse 6 ay evvelinden başlamıştım folik plusa..hala devam ediyorum..3 ayı dolduruncaya dek devam edeceğim..Mide bulantısı falan yapmadı bende..Hamilelikte içinde parasetamol etken maddesi olan ağrıkesiciler önerir doktorlar...

mrb cnm.ben izmitliyim.izmitte özel akademi hastanesine gidiyorum.muayene ücreti 65 ytl emekli sandığına.daha hiç test yaptırmadım ama onların fiyatını bilmiyorum..bu arada aramızda izmitli arkadaşlar var mı?

arkadaslar benim ilk bebegim olacagı için pek bilgim yok ama kime söylediysem asla alttan baktırma dediler ve korktum bende o yüzden halada tercih etmiyorum.
serapcım inş kalp atıslarınıda duyarsın canım hayırlıs olsun saglıkla gelir inş bebegin

canım ben özel hastahaneye gidiyorum ama bağkurum var 10 ytl ödüyorum.. sırada beklemiyorum çok iyi bir hastahane kalabalık değil gider gitmez dr girebiliyorum..
eğer yakında olanlar varsa

Beylikdüzü - Gürpınar
Echomar hastanesi
opt.dr.Arzu Aydın Çulhalı

çok teşekkürler arkadaşlar inşallah, haftayı zor ederim artık ama keseyi gördüm yaa içim rahatladı...
hüzün yılı arkadaşım bebeklerimizin arasında bir gün var sen ne yaptın duydun mu kalp atışlarını bir de testleri yaptırdın mı benden haftaya isticekmiş ??

gönlün nasıl rahat ederse öyle yap canım önemli olan bu, o zaman sen daha bir kaç gün bekle pazartesinden sonra üstten görünür sanıyorum..

canım benimde planlayarak oldu bende ilaç alıyordum ama ssk dan almıştım folic plus un muhadili bir ilaç ama bu dr beğenmedi ilacı folic plus verdi gerçi bende o vermese bile onu kullanmaya başlıyacaktım.. ilk hamileliğimde de onu kullandım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…