ya arkadaşlar benim midemle ilgili hiç şikayetim yok sadece sabahtan kasık ağrım oldu korkmadım desem yalan olur hala korkuyorum ben regli olacağım diye
anadolu yakasında özel hastanede çalışan prof önerileriniz varmıdır?
evet canım çalışırken bu gibi izin almalar zor oluyor ilk bebeğimde çalışıyodum bende ve hep herşey sıkıntı oluyodu patron için anlıyorum seni ben şimdilik yine kızımın doktoruna gidiyorum özel küçükköy bilge hastanesi cengiz toksöz doktorum ssklı olduğum için 10 ytl para veriyorum gitmeden 2 gün önce arayıp randevu alıyorum saatim gelincede giriyorum doktorumdan çok memnunum hiç bir zamanda değişmem bugünde kontrolüm vardı şuan için bi sorun yok dedi ve gönderdi 1 ay sonra ense kalınlığı ve ikili test yapılcak onun için çağırdı bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin...
:ecrin_bebek::Saruboceq:
canım ilk kontrolda benim ultrasondan baktı doktor ama göremedi 10 gün sonra gel tekrar bakalım göremezsek alttan bakıcaz artık dedi ama ben baktırmayı düşünmüyorum alttan sağlıklı değilmiş sanırım ve bebege zarar verebilirmiş :1no2:tünaydın arkadaşlar gecmişi okuyayım dedim ilk önce
ilk kontrole gittiğimizde vajinadanmı bakılıyor karındanmı
kızlar ayda ne kadar muayne ücreti veriyorsunuz...
tahlilleri falan da özel mi yaptırıyorsunuz
canım ilk kontrolda benim ultrasondan baktı doktor ama göremedi 10 gün sonra gel tekrar bakalım göremezsek alttan bakıcaz artık dedi ama ben baktırmayı düşünmüyorum alttan sağlıklı değilmiş sanırım ve bebege zarar verebilirmiş :1no2:
ben şimdi doktordan geliyorum eve girer girmez sizinle paylaşmak istedim benim bugün 5+6 üstten görünür dedim gittim ama görünmedi, alttan baktı gördük kesemizialttan bakıncada bebeğe bir zararı yok çünkü hemen rahim ağzından bakıyor bebeğe ultrason yumurtalıklara bile değmiyor..
kalp atışlarını henüz duyamadık dr haftaya duyulur dedi haftaya çarşamba gibi gidicem yine testleride o zaman istiycekmiş.. ilaç olarak folic plus verdi hamilelik değilde asıl mide bulantısını bu ilaç yapıyor galiba ... mide bulantısı için metpamid yazdı çok zorda kalırsan kullanırsın dedi.. ağrı kesici olarak minoset verdi onuda zorda kalmadan kullanma kullanırsanda günde sadece bir tane içmemi söyledi..
arkadaslar benim ilk bebegim olacagı için pek bilgim yok ama kime söylediysem asla alttan baktırma dediler ve korktum bende o yüzden halada tercih etmiyorum.
serapcım inş kalp atıslarınıda duyarsın canım hayırlıs olsun saglıkla gelir inş bebegin
Canım ben hamileliği planlamadan nerdeyse 6 ay evvelinden başlamıştım folik plusa..hala devam ediyorum..3 ayı dolduruncaya dek devam edeceğim..Mide bulantısı falan yapmadı bende..Hamilelikte içinde parasetamol etken maddesi olan ağrıkesiciler önerir doktorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?