çok teşekkürler arkadaşlar inşallah, haftayı zor ederim artık ama keseyi gördüm yaa içim rahatladı...
hüzün yılı arkadaşım bebeklerimizin arasında bir gün var sen ne yaptın duydun mu kalp atışlarını bir de testleri yaptırdın mı benden haftaya isticekmiş ??
canım benimde planlayarak oldu bende ilaç alıyordum ama ssk dan almıştım folic plus un muhadili bir ilaç ama bu dr beğenmedi ilacı folic plus verdi gerçi bende o vermese bile onu kullanmaya başlıyacaktım.. ilk hamileliğimde de onu kullandım..
ya arkadaşla bu doğum tarihlerini neye göre hesapladınız
yani benim neden 25 temmuz görünüyor
canım bız cuma gunu gıdıcez bı aksılık cıkmazsa bakalım keseyınde bebısımın kalp atışlarınıda goruruz ınsallah henuz test falan yaptırmadım
ya kızlar ben alttan baktırmanın sakıncalı olduğuna zaten inanmıyorum benim transfer sonrası aşırı kanamam olmuştu gitmiştim ve doktor alttan baktı hiçzararı olmaz alttan bakmamızın dedi vede olmadı daha 3 günlükken hemde ben ağda yaptırmam gerekicek o nedenle soruyorum
şimdide ağdaya taktım ben acaba daha erkenmi olur diye
ya arkadaşla bu doğum tarihlerini neye göre hesapladınız
yani benim neden 25 temmuz görünüyor
Merhabalar,
4 hafta 4. günümdeyim. 3 gündür lekelenmem var. 3 gün önce eşimle ilişkiye girdik vesonrasında 3 gündür lekelenmem var. 2 gün önce korkarak doktora gittik. herhangi bir sorun olmadığını, sadece sarı kesenin 3-7 mm arasında olması beklenirken 2,3 mm çıktığını. lekelenme ile ilgili bi bulgu olmadığını normal karşılanabileceğini söyledi. Sizlerin arasında bu şekilde bir sorun yaşayananız varmıdır arkadaşlar? Eşimle çok korkuyoruz. Ayrıca doktorum bu olaydan sonra endol adında bir fitil verdi. Prospektüsünde hamilelerde kullanılmamalıdır yazıyor! doktorumuda değiştiricem galiba... Anadolu yakasında doktor öneriniz varmıdır?
Bana doktor onumuzdeki cuma icin randevu verdi. Kalp atislarini gorecekmisiz. Bu durumda 8 haftalikken goruldugnu soylemek dogru olur herhalde.
Bu arada progestan kullanan varmi? Doktorum bana dusuk riski yuzunden verdi ama top gibi sismeye basladigimi dusunuyorum bu ilac yuzunden.
badem canım biz ikimiz aynı zamanda regl olup aynı zamanda tedaviye başlamadıkmı 18 ekim değilmiydi
16 ekim adet başlangıcı.18 ekim adetin 3.günü..yani tedaviye başlama günü...değil mi?
Tylol parasetamol tablet 500 mg ağrıkesici...karın ağrılarım için doktorumu aradım şimdi.normal kanaman olmadığı sürece dedi.ilk haftalar olabilir geçecek dedi.istersen gel bakalım ama göremeyiz annesi çok küçük dedi o yüzden pazar günü gel de net görelim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?