2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım bız cuma gunu gıdıcez bı aksılık cıkmazsa bakalım keseyınde bebısımın kalp atışlarınıda goruruz ınsallah henuz test falan yaptırmadım

ya kızlar ben alttan baktırmanın sakıncalı olduğuna zaten inanmıyorum benim transfer sonrası aşırı kanamam olmuştu gitmiştim ve doktor alttan baktı hiçzararı olmaz alttan bakmamızın dedi vede olmadı daha 3 günlükken hemde ben ağda yaptırmam gerekicek o nedenle soruyorum
şimdide ağdaya taktım ben acaba daha erkenmi olur diye

ben kontrollerimide micro yaptırdığım hastanede yaptıracağım çünkü onlardan çok memnun kaldım muayene ücretleri 150 ytl imiş

Canım folikplusın muadili benim bildiğim kadarıyla forbidol..

ya arkadaşla bu doğum tarihlerini neye göre hesapladınız
yani benim neden 25 temmuz görünüyor

son adet gününe göre canım..ikimizin aynı olması gerek aslında..16 ekim...

canım bız cuma gunu gıdıcez bı aksılık cıkmazsa bakalım keseyınde bebısımın kalp atışlarınıda goruruz ınsallah henuz test falan yaptırmadım

inşallah canım keseyide görürsün kalpğ atışlarınıda duyarsın.. rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin.

gitmeden bir gün önce yaptır bence..

ya arkadaşla bu doğum tarihlerini neye göre hesapladınız
yani benim neden 25 temmuz görünüyor

en son regl olduğun tarih baz alınıyormuş.. mesela ben en son 10 ekim tarğihinde regl oldum yani o tarihte başlatı reglim.. bebek 5+6 benim

Canim umarimm onemli birsey yoktur. Benim doktorum Suadiye de Erdogan Saglamer. Sumed kadin sagiliginda vakko nun hemen yani caddede. Istersen numarasini da veririm.
Iyi haberlerini bekliyoruz.

Su an 7 hafta olmanin heycani icindeyim.kaydirigubbakcemile2

peki kalp atışlarının duyulması için beta hcg nin kaç olması gerek? ya da kaç haftalık olmak gerek?

Bana doktor onumuzdeki cuma icin randevu verdi. Kalp atislarini gorecekmisiz. Bu durumda 8 haftalikken goruldugnu soylemek dogru olur herhalde.

Bu arada progestan kullanan varmi? Doktorum bana dusuk riski yuzunden verdi ama top gibi sismeye basladigimi dusunuyorum bu ilac yuzunden.

günde 100 mg progeteron iğnesi + progesteron vajinal jel kullanıyorum...

karın ağrılarım için doktorumu aradım şimdi.normal kanaman olmadığı sürece dedi.ilk haftalar olabilir geçecek dedi.istersen gel bakalım ama göremeyiz annesi çok küçük dedi o yüzden pazar günü gel de net görelim dedi.

Bu arada progestan kullanan varmi? Doktorum bana dusuk riski yuzunden verdi ama top gibi sismeye basladigimi dusunuyorum bu ilac yuzunden.[/QUOTE]

canım ben kullanıyorum banada verdi doktor ama öyle siskinlik falan yapmıyor bendesadece cok uyku yapıyor. birde folbiol kullanıyorum

Arkadaşlar aynaya baktığınızda göğüs bölgenizde cildinizdeki bazı damarların daha belirginleştiğinizi görebiliyormusunuz? mavi mavi??

Tylol parasetamol tablet 500 mg ağrıkesici...

Siskinlik (birazda kabizlik) beni uzuyor biraz ama yine de sonuclari dusundukce kendimi sakinlestiriyorum.
Su an 83 kiloyum yani zaten normalin kat be kat ustunde kilom. Cok kilo alip bebek icin dogumda sorun olursa ve daha sonrasinda bu kilolar nasil gider diye endiselenmemem imkansiz.
Beslenme tavsiyesi olan var mi?benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…