Bu arada progestan kullanan varmi? Doktorum bana dusuk riski yuzunden verdi ama top gibi sismeye basladigimi dusunuyorum bu ilac yuzunden.
Siskinlik (birazda kabizlik) beni uzuyor biraz ama yine de sonuclari dusundukce kendimi sakinlestiriyorum.
Su an 83 kiloyum yani zaten normalin kat be kat ustunde kilom.Cok kilo alip bebek icin dogumda sorun olursa ve daha sonrasinda bu kilolar nasil gider diye endiselenmemem imkansiz.
Beslenme tavsiyesi olan var mi?benneyaptımki
Arkadaşlar aynaya baktığınızda göğüs bölgenizde cildinizdeki bazı damarların daha belirginleştiğinizi görebiliyormusunuz? mavi mavi??
Siskinlik (birazda kabizlik) beni uzuyor biraz ama yine de sonuclari dusundukce kendimi sakinlestiriyorum.
Su an 83 kiloyum yani zaten normalin kat be kat ustunde kilom.Cok kilo alip bebek icin dogumda sorun olursa ve daha sonrasinda bu kilolar nasil gider diye endiselenmemem imkansiz.
kızalr benim karnım çok kötü ya çok şiş .hatta giyindiğim pantolonun düğmesini açarak oturuyorum yoksa göbeğim acıooo.benim gibi olanınız var mı aranızda
canım ben 60 kilo ile hamile kaldım doktor 8 kilodan fazla almayacaksın dedi kepek ekmegi yiyeceksin ve hamur işlerinden uzak duracaksın dedi günde 2 bardak süt bir kase yogurt ve 3 adte ceviz mutlaka yemelisin dedi.bal recel pekmez bunlar iştah actığı için önermedi
Tylol parasetamol tablet 500 mg ağrıkesici...
benim de yüzümde dğeil göğüs bölgemde canım..hamilelik beliritilerinden deniyor..bende hiç şişlik yokya
aksine kendimi zayıf gibi görüyorum ben
badem canım benim göğüslerimde damarlar ciddi belirginleşti ama yüzümde değil
aslında pek ağrı kesici içmek istemiyorum korkuyorum.doktorumda çok zorda kalırsan 1 tane parol iç dedi
sağola.s.
Masallah Bademcim manken durumundasın yani
incecik durusun :))
bebek aspırını ne ısı yarıyor beyaz melek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?