2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bu arada progestan kullanan varmi? Doktorum bana dusuk riski yuzunden verdi ama top gibi sismeye basladigimi dusunuyorum bu ilac yuzunden.

canım ben kullanıyorum banada verdi doktor ama öyle siskinlik falan yapmıyor bendesadece cok uyku yapıyor. birde folbiol kullanıyorum[/QUOTE]

CANIM BENDE PROGESTAN KULLANIYORUM .DOKTORUM AĞIZ YOLUYLA KULLANIRSAN ÇOK MİDE BULANTISI YAPAR DEDİ.O YÜZDEN VAJİNAL KULLAN HEM DAHA ÇOK ETKİLİ OLUYOR DEDİ.
BENDE FOLBİOL KULLANIYORUM.ÖNCELERİ HAMİLELİK ÖNCESİ FOLİC PLUS İÇİYORDUM AAMA GÜNDE 3 DEFA İÇİLİYO O YÜZDEN BENDE ÇOK MİDE BULANTISI YAPMIŞTI BİDE UNUTUYORDUM.O YÜZDEN DOKTORUM FOLBİOL KULLAN GÜNDE 1 DEFA.a.s.

kızalr benim karnım çok kötü ya çok şiş .hatta giyindiğim pantolonun düğmesini açarak oturuyorum yoksa göbeğim acıooo.benim gibi olanınız var mı aranızda

Sabahları günde 3-4 kuru kayısı iyi gelir..ayrıca lifli gıdalar yemek lazım..pırasa mesela...

bol sıvı alımı gerekli..

canım ben 60 kilo ile hamile kaldım doktor 8 kilodan fazla almayacaksın dedi kepek ekmegi yiyeceksin ve hamur işlerinden uzak duracaksın dedi günde 2 bardak süt bir kase yogurt ve 3 adte ceviz mutlaka yemelisin dedi.bal recel pekmez bunlar iştah actığı için önermedi

kızalr benim karnım çok kötü ya çok şiş .hatta giyindiğim pantolonun düğmesini açarak oturuyorum yoksa göbeğim acıooo.benim gibi olanınız var mı aranızda

BENDE AYNIYIM VE ŞOKTAYIM NEDEN BÖYLE OLDU ACABA DİYE.KARNIM ÇOK ŞİŞ GERÇEKTEN SANKİ 3-4 AYLIK HAMİLE GİBİYİM.kaydirigubbakcemile3
BENDE EN BOL PANTOLONLARIMDAN GİYİYORUM YADA ELBİSE FALAN...

beyaz ekmek yerine kepek ekmek tercih et
açıktığın zaman lıgt yoğurt tüket bol miktarda
peynirin sütünde lığtını tercih et
sebze tüketimine ağırlık ver brokoli bolca tüketmeye gayret göster
baklagil tüket
kayısı kompostosu yap

bende hiç şişlik yokya
aksine kendimi zayıf gibi görüyorum ben
badem canım benim göğüslerimde damarlar ciddi belirginleşti ama yüzümde değil

Ben de 60 kiloyla hamile kaldım.Ancak boyum 180 civarında benim.Ablam 12 kilo kadar almıştı..Doğumdan sonra 1 sene dolmadan 57 ye indi.Oğlu acaip yaramaz..

ah canım elbise giyiyiym bende en iyisi .. çok acıtıyor pantolonlar çünkü.
3-4 aylık gibi görünüyorum aynen bende.
eşim dün diyor karnın baya çıkmış nasıl seviniyor :))

bende hiç şişlik yokya
aksine kendimi zayıf gibi görüyorum ben
badem canım benim göğüslerimde damarlar ciddi belirginleşti ama yüzümde değil
benim de yüzümde dğeil göğüs bölgemde canım..hamilelik beliritilerinden deniyor..
aslında pek ağrı kesici içmek istemiyorum korkuyorum.doktorumda çok zorda kalırsan 1 tane parol iç dedi
sağola.s.

İşte bu da hamilelikte içilenlerden ama en iyisi içmemeye çalışmak..parasetamol içeren ağrı kesici çünkü.
Masallah Bademcim manken durumundasın yani
incecik durusun :))

Tüm anne adayları hepimiz çok güzeliz...:1hug:a.s.

Arkadaşlar benim karnımda da aman aman bir şişlik yok ama belirgin bir öne fırlamışlık varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

pantolon giyince fermuarını ya da düğmesini sonuna dek kapatmıyorum,kapatamıyorum ..kazakla kapatıyorum..

bende 54 kilo ile hamile kaldım ama boyum 160 olduğu için sanırım top gibi birşey olacağım inş. çok kilo almam

Coraspirin de bebek aspirinin muadili..doktor bana da coraspirin vermişti.ancak kanamam olunca coraspirini kesti..kesince kanamam bir kaç gün içinde kesildi Allaha bin şükür..Coraspirin kanı sulandırıyor..Zaten adet zamanında da aspirin türevi tercih edilmemeliymiş..kanı sulandırdığı için..ama bebek aspirini bebeğin düşmesini önler diye duymuştum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…