canım öncelıkle senı cok cok öpüyorum ve bebısını saglıkla kucagına almanı dılıyorum.....sorunsuz bı 9 ay sonunda melegını kucagına alman dılegıyle kuzucummerhaba kızlar..daha bugün öğrendim hamile olduğumu çok yeni 4 haftalık ama içim içime sığmıyor...hadi temmuz ayında anne olacak hamişler gelin göbişlerimizi birlikte büyütelim...hihoyyyt
teşekkür ederim tatlım amin inşallah..buradaki dosluklar bir başka oluyor benim 2 tane görüştüğüm canım arkadaşım var ve onları çok seviyorum..aylinim,fundama.s.
inşallah 2009 temmuz aneleride 2008 temmuz anneleri gibi birbirine bağlı olurlar..:1hug:
aşkolsun canım neden unutayın seni onlarla yüz yüze görüştük demek istedim..canım öncelıkle senı cok cok öpüyorum ve bebısını saglıkla kucagına almanı dılıyorum.....sorunsuz bı 9 ay sonunda melegını kucagına alman dılegıyle kuzucum
askolsun hanı ben nerdeyım bı hafta yoktum dıe hemen unutmussun neyse yınede öpüyorum şekerim senı........
kızlar iyi akşamlar nasılsınız? sizlerdede adet sancısı gibi sancı çeken var mı
bende temmuz annesı olacagım allah kısmet ederse =)
selam arkadasalr acıl cevap ya kafam karısıt bende hamısım benım hesabıma gore hazıranda dogumum bı hesaplarsanız sevnrım yoksa bende artık temmuz anne adylarına yazıcam kac gundur hazıran anne adylarına yazydum artık karıstım ıyıce sızce hazıranmı temmuzmu benım en son adetım ılk gunu 15 eyluldu suan 6haftalık hamısım sanrım hangı ayda dogumum olcak ınsallah bılen varsa yazsın lutfen
canım gerçi tansiyonun düşük olması iyi hamilelikte...Günaydin hanimlar benim hafta sonum hep yatarak geçti tansiyonum çok düşümüş elim ayağim titriyo sürekli
günaydın kızlar nasıl geçti hafta sonu ben evde hiç bi yere çıkamadım halsizdim ve birazda baş dönmesi oldu güvenipte dışarı çıkamadım ve bi hafta daha beklicektim ama dayanamadım bugün doktora gideceğim karar verdim dayanamıcam:) bebiş ne durumda ben ne durumdayım bi gözükeyim bakalım tek korkum adetime 4 gün vardı ağrı kesici hap içtim oda dişim ağrıyodu dayanamadım içtim doktoruma sorucam inşallah bişey demez kötü haberle gelmem dua edin kızlarr...
bende ağrı kesici içmiştim canım başımın ağrısı geçmiyordu o zaman içtiğimiz ağrı kesicinin pek zararlı olabileceğini düşünmüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?