2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

İyi geceler herkese... :sm_cool:
Arkadaşlar bnde temmuz anne adayıyım...
İnşallah sağlıklı sıhatli bebeklerimizi kucağımıza alırız...
Benim bebeğim şu an çok küçük 4+3 günlük...
Kesemizi bugün gördük.
Kan testimizi yaptırdık sonucumuz 1225 çıktı
Salı günü tekrarlıycaz herşeyden emin ve kararlı olrak yola devam etcez allah nasip kısmet ederse... :ecrin_bebek:
ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN BU DUYGUYU
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

kızlar iyi akşamlar nasılsınız? sizlerdede adet sancısı gibi sancı çeken var mı

merhaba kızlar..daha bugün öğrendim hamile olduğumu çok yeni 4 haftalık ama içim içime sığmıyor...hadi temmuz ayında anne olacak hamişler gelin göbişlerimizi birlikte büyütelim...hihoyyyt
canım öncelıkle senı cok cok öpüyorum ve bebısını saglıkla kucagına almanı dılıyorum.....sorunsuz bı 9 ay sonunda melegını kucagına alman dılegıyle kuzucum

askolsun hanı ben nerdeyım bı hafta yoktum dıe hemen unutmussun neyse yınede öpüyorum şekerim senı........

aşkolsun canım neden unutayın seni onlarla yüz yüze görüştük demek istedim..
sende canım arkadaşımsın tubişim...
kızlar iyi akşamlar nasılsınız? sizlerdede adet sancısı gibi sancı çeken var mı

canım benim başlarda çok oluyordu ama şimdi nadiren oluyor...

tebrik ederimm temmuz anneleri sizi bende haziran annesiyim 2009 geçen ay öğrenmiştik çok güzel bir duyduydu allah herkese yaşatsınn.bebişlerinizide sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşalllah hepimizi sevgiyle kalınn

günaydın kızlar nasıl geçti hafta sonu ben evde hiç bi yere çıkamadım halsizdim ve birazda baş dönmesi oldu güvenipte dışarı çıkamadım ve bi hafta daha beklicektim ama dayanamadım bugün doktora gideceğim karar verdim dayanamıcam:) bebiş ne durumda ben ne durumdayım bi gözükeyim bakalım tek korkum adetime 4 gün vardı ağrı kesici hap içtim oda dişim ağrıyodu dayanamadım içtim doktoruma sorucam inşallah bişey demez kötü haberle gelmem dua edin kızlarr...

Günaydin hanimlar benim hafta sonum hep yatarak geçti tansiyonum çok düşümüş elim ayağim titriyo sürekli

2009 TEMMUZ ANNE ADAYLARI

HURREM_S..........2 TEMMUZ
YEŞİMNUR...........2 TEMMUZ
SCAARLET..........3 TEMMUZ
SWETHOME..........3 TEMMUZ
BEBİŞİMM..........3 TEMMUZ
NİLAYY..........4 TEMMUZ
DİLARA80..........4 TEMMUZ
NUR_84..........6 TEMMUZ
NAZLI..........8 TEMMUZ
AYBİKE..........8 TEMMUZ
MARCHANDİZE..........?

YANLIŞLIK OLAN VARSA DÜZELTİRİZ ARKADAŞLAR TARİHLERDE BİDE GÜLÜM_12 VERDİĞİN SAT TARİHİNE GÖRE 29 HAZİRAN GÖRÜNÜYOR SENİN BEBİŞİNE KAVUŞMAN AMA KALBİM SİZİNLE DERSEN SENİDE LİSTEMİZİN BAŞINA EKLERİZ a.s

günaydın arkadaşalr.
dayanamdımm,pazar günü eşimin de arıdmı ile evi temzileidk.
ve ben yapmayacğaım dediğim halde yaptım.
gece bacakalrım ağrıdı biraz da belim.
kenime kzıdım hemen öyle olunc ama ev de kirlenmişti.
yani elimden bir şey gelemdi.
sağlsun elini işe hiç sürmeyen kocacığım bebeğin aşkına yarıdm etti.allah razı olsun.
inşallah rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder.
çaraşamba doktora gitmeyi düşünüyorum.inşallah bebişmi görürüm de içim rahat eder.
hepimize de sağlıklı mutlu hamilelikler diliyorum.

canlarım kendi derdime düştüm sizlerin halini hatırını soramadım nasılsınız? herşey yolundadır inş

selam arkadasalr acıl cevap ya kafam karısıt bende hamısım benım hesabıma gore hazıranda dogumum bı hesaplarsanız sevnrım yoksa bende artık temmuz anne adylarına yazıcam kac gundur hazıran anne adylarına yazydum artık karıstım ıyıce sızce hazıranmı temmuzmu benım en son adetım ılk gunu 15 eyluldu suan 6haftalık hamısım sanrım hangı ayda dogumum olcak ınsallah bılen varsa yazsın lutfen

canım internet hesaplayıcısına göre 22 haziran doğumun

Küçük anneler.... :CüvCüv:
Nasıl gidiyo hamilelik?
Ben doktora gittim keseyi görmüştüm...
10 kasım doğum günüm ve kendi doktruma doğum günümde gitcem..
Yani kalp atışları aldığım en mükemmel hediye olcak.. Şeniz
Çok güzel bir duygu arkadaşlar
Allah yaşamak isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın :Saruboceq:

herkeese slmm
ben de temmuz anne adayıyım.4+5 günlük çok mutluyum.Umarım hepimizin hamileliği rahat geçer...
bebişlerimizi sağlıklı alabiliriz kucağımıza..

Günaydin hanimlar benim hafta sonum hep yatarak geçti tansiyonum çok düşümüş elim ayağim titriyo sürekli
canım gerçi tansiyonun düşük olması iyi hamilelikte...
senin sağlığına zarar verecek kadar düşüyorsa doktoruna söyle bir bakalım ne diycek...

bende ağrı kesici içmiştim canım başımın ağrısı geçmiyordu o zaman içtiğimiz ağrı kesicinin pek zararlı olabileceğini düşünmüyorum..

bende ağrı kesici içmiştim canım başımın ağrısı geçmiyordu o zaman içtiğimiz ağrı kesicinin pek zararlı olabileceğini düşünmüyorum..

evet
sen hamile olduğunu anlayana kadar yani adet gecikmesi belli bir noktaya varana kadar alinnailaç ve benzeri zarar vermezmiş.
Için rahat olsun.sen bol bol dua et canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…