2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Benım de yapıcak o kadar cok ısım var kı ama cok uykum var bır turlu baslayamıyorum. Bu aralar gene uyku olayı tekrar geldı. Gecmıstı ne guzel

midemm yanıyoo kurtulamıyorum ben walla... işteyim süt içeyim barii :)))

Birde sorum var size. Ben eskiden çok Wc ye çıkardım. şimdi günde toplam 3 veya 4 kere çıkıyorum az değil mi .çokta su içiyorum

Birde sorum var size. Ben eskiden çok Wc ye çıkardım. şimdi günde toplam 3 veya 4 kere çıkıyorum az değil mi .çokta su içiyorum

Bende gün içinde 3-4 kez cıkıyorum canım, 2-2,5 lt. kadarda su içiyorum rahatlıkla günde onun dısında diger sıvılardan da alıyorum. Gündüz iyiyim ama geceleri en az abartısız 10 kez kalkıyorum lavaboya. Gece daha hızlı tepki veriyoruma.s

bende hissediyorum bebeğimin hareketlerini sürekli sol tarafımda pırpırpır bişeyler uçuyo gibi kelebek çırpınışı gibi bazende hafifd ağrı şeklinde

bende sürekli wcdeyim hatta idrar tahlili yaptırdım hiç bişey çıkmadı drum bol su iç dedi gerçi zaten 3 kilo su içiyorum ama maalesef bağırsaklarım hiç çalışmıyor drum şurup verdi kesinlikle bebeğe geçmez dedi şurubun adı duphalac isteyen olursa zaten bana tüp bebek yaptığımdada vermişlerdi bu şurubu

ben ılk zamanlar cok cıkıyordum . sonra normale donmustu ama bu hafta cok olmaya basladı. karnım da buyumeye basladı. bebegın buyumesı hızlanmıs olabılır

midemm yanıyoo kurtulamıyorum ben walla... işteyim süt içeyim barii :)))

Eyetkiner akşam benimde çok yandı,şu patlamış mısır gerçekten iyi geldi ya denemeni tavsiye ederim.Acaba mısırın başka türlüsüde iyi gelir mi,dışarıda satılanlar varya :))Ben çok severimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…