BU DA AKÇAM ÇEKİLDİM GÖBÜŞÜMÜN SON HALİİİİ
bende sürekli wcdeyim hatta idrar tahlili yaptırdım hiç bişey çıkmadı drum bol su iç dedi gerçi zaten 3 kilo su içiyorum ama maalesef bağırsaklarım hiç çalışmıyor drum şurup verdi kesinlikle bebeğe geçmez dedi şurubun adı duphalac isteyen olursa zaten bana tüp bebek yaptığımdada vermişlerdi bu şurubu
Eyetkiner akşam benimde çok yandı,şu patlamış mısır gerçekten iyi geldi ya denemeni tavsiye ederim.Acaba mısırın başka türlüsüde iyi gelir mi,dışarıda satılanlar varya :))Ben çok severimde
bu arada halaaaaa eski kotlarım oluyo çünkü hemsi çok düşük belli idi ve kalça ve yanlardan hiç kilo almadığım için rahat oluyo........
Göbüşüm de son 1 haftadır bu kadar büğüdü
Benimde almam lazım hamile pantolonu işyerinde lazım artık tayt giymekten sıkıldım ya yazında elbise giycem sürekli yaz gelirse tabi:)
canım kuru kayısı ye bol bol, günkurusu olanlardan (doğal kurutulanlardan) bağırsakları çok yumuşatıyor iyi geliyor kabızlığa da.
günaydın kızlar Şeniz
beyaz melek canım masallah göbusun gercekten baya bır buyumus
kızlar bende ribanalı hamıle pantolonu gıyıyorum baska turlu rahat edemıyorum gercekten cok rahat tavsıye ederıma.s
ribaneli ne demek mirmirmirmir
canım pantolonun göbek kısmında esnek penye var :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?