2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

BU DA AKÇAM ÇEKİLDİM GÖBÜŞÜMÜN SON HALİİİİ

canım sem hala pantolonlarını giyiyosun sanırım ay ben tayt giymekten bayıldım almam lazım artık hamile pantolonları ya evdeki pantolonlarımın hiçbiri olmuyor bol gelenler bile olmuyo artık
Sen bu arada işyerine söyledinmi hamile olduğunu :ecrin_bebek::CüvCüv:

Hamile pantolonu süper biseymis ben 2-3 tane aldım yanlardan ayarlamalı... Arkadaşlarım bayıldı normal zamandada gayet rahat kullanabilirim, tayt yerine şiddetle tavsiye ediyorum.

bu arada halaaaaa eski kotlarım oluyo çünkü hemsi çok düşük belli idi ve kalça ve yanlardan hiç kilo almadığım için rahat oluyo........
Göbüşüm de son 1 haftadır bu kadar büğüdü

canım kuru kayısı ye bol bol, günkurusu olanlardan (doğal kurutulanlardan) bağırsakları çok yumuşatıyor iyi geliyor kabızlığa da.

Benimde almam lazım hamile pantolonu işyerinde lazım artık tayt giymekten sıkıldım ya yazında elbise giycem sürekli yaz gelirse tabi:)

haklısın canım patlamış mısırı denedim iyi geliyo hakikaten ama şimdi işteyim malesef mısır patlatma gibi bi şansım yok (

bu arada halaaaaa eski kotlarım oluyo çünkü hemsi çok düşük belli idi ve kalça ve yanlardan hiç kilo almadığım için rahat oluyo........
Göbüşüm de son 1 haftadır bu kadar büğüdü

canım istersen hamile pantolonlarına başla, sen bilirsin ama düşük bel de çok sağlıklı değil, sonuçta kasık bölgeni sıkıştırıyor

günaydın kızlar Şeniz
beyaz melek canım masallah göbusun gercekten baya bır buyumus
kızlar bende ribanalı hamıle pantolonu gıyıyorum baska turlu rahat edemıyorum gercekten cok rahat tavsıye ederım
a.s

canım kuru kayısı ye bol bol, günkurusu olanlardan (doğal kurutulanlardan) bağırsakları çok yumuşatıyor iyi geliyor kabızlığa da.

canım sağol biliyorum ama tatlı olduğu için yiyemedim yokjsa hamile kalmadan önce onunla rahatlıyordum yinede bi deniyeyim

benimde düşük belli kotlarım oluyor ama dr giyinme dedi bebek şuan çok üstlerde değil çünkü kasık bölgesine yakın .oturunca falan sıkmasın .sende çok giyinme.

derincım asına dogru soyluyor kesınlıkle kayısı yemelısın
ama benım doktorum kayısıyı 10 gunden fazla onermıyor alıskanlık yapıyormus
her sabah bır fıncan nescafe ıcebılırsın dedı arada bır ıcıyorum gercekten cok ıyı gelıyo

hamile pantolunum da var 2 tane şimdilik onları da giyiyorum....
Arada da elbise falan giyiyorum tayt ta giyiyorumm idare ediyo şimdilik.......
Ama ben hamile pantolunlarını hiç beğenmiyorummmmmmmmmmmmmmmm

canım pantolonun göbek kısmında esnek penye var :1hug:

Ya ben ilginctir belki ama o pantolonlarla rahat edemedim. Sanki düşük bel hissi yarattı bende. Normal yüksek bel yanlardan daraltmalı ve lastik bel olanlardan aldım. Hatta Ge-be diye bi magazadan aldım. Reklama girermi bilmiyorum ama... İnanılmaz rahat, cok degisikte renk ve modeller var. Ben hamile giyimi normal giyime gore daha sık buldum şahsen :lepi:

Gebe ye bende bakıcam herkes bahsediyor ama sezon ürünleri çok pahalı sanırım sezon sonu mağazası nerde acaba bilen varmı??

Benimde üzerime olan son 2 pantolonum :) .Artık alıcam bikaç bişey ama hiçbirini beğenemiyorumki daha fazla araştırma yapmam lazım.İçime sinmeden de giyemem

evet ben de gebeden aldım. once baska bı yerden karın kısmı lastikli bez gıbı bıse aldım. ama hıc rahat edemedim. gebe bıraz pahalı ama cok ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…