2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Gebe ye bende bakıcam herkes bahsediyor ama sezon ürünleri çok pahalı sanırım sezon sonu mağazası nerde acaba bilen varmı??

En son baktıgımda sezon pantolonları 90-100 civarıydı. Ben o civarlara aldım. Üstlerimi de ordan aldım 50-100 arası bicok sey. Cok esprili t-shirtler var onlar 34 ytl idi ama almadım simdiden... Onları sora alırım dedim. Sezon sonu magazası varmı bilmiyorum ama cevahir ve palladium daki magazalarda küçük bir stand var sezon sonu icin... Ama tıklım tıklım cok sasırıyorum her gittigimde sıra bekliyorum kasada

Hamile pant.çok bol ve kötü geliyo bana alışmadığım içindi r belki ama gönlüme göre bişey hala bulamadım...

Tamam canım bakıcam bende cevahire yarın bakmaya çalışayım hatta koca dolabın karşısına geçip bakıyorum öyle ne giycem diye
Yarında Nişan var onuda düşünüyorum evdeki abiyelerim felan kesinlikle olmuyor ya :1no2:

Hamile pant.çok bol ve kötü geliyo bana alışmadığım içindi r belki ama gönlüme göre bişey hala bulamadım...

Gönlüne gore bişey bulamadıgın içindir muhtemelen cok şık seyler uretmeye baslamıslar talep cok oldugu icin ben sansıma hep kafama gore seyler buldum...

biliyorum canım ben eskiden kayısı sinameki yeşil çay türü şeylerle anaca çıkabilirdim wc ya hamile kalınca drum çayları içme dedi başlarda tatlı olduğu için şurubu bile içmiyotrdum 1 haftadır şuruba başladım onuda içmesem haftada 1 wcya çıkıyorum çok berbat bişi kayısıya başlıyım zorlada olsa

ozaman benimkilerde ribaneli 3 tane aldım :)) hamile giysisi gibi durmuyor zaten

ben rıbanalıdan baska dıgerlerınde rahat edemıyorum
bendede 2 tane var bırı kadıfe bırı kumas
yakın zamanda bır tane etek jile ve slopet almayı dusunuyorum evdede 2 tane elbısem var cok rahat
dogurana kadar yeter zaten
kaydirigubbakcemile3

Abiye içinde eger gecebilirsen Bağdat Caddesinde Suadiye ışıklar ile Göztepe ışıklar arasında kalan bölgede 2-3 mağaza var. Cok güzel abiyeler gordum orda. Fiyatlar pahalı bils ama zaten abiyeler normaldede pahalı oldugu icin sırıtmıyo... Benimde şans eseri bu sene 6-7 arkadasımın düğünü var, bi kısmına 8 aylıkken yetişebilcem sanırım. O nedenle uzunn uzunnn bakmıstm

ayrıca hamıle kıyafetlerı cok pahalı
kumas pantolonumu 70 tl ye aldım kadıfeyı 50 tl ye
slopet ve jile desen uçmus fıyatlar insaf yaa
kaydirigubbakcemile

ayrıca hamıle kıyafetlerı cok pahalı
kumas pantolonumu 70 tl ye aldım kadıfeyı 50 tl ye
slopet ve jile desen uçmus fıyatlar insaf yaa
kaydirigubbakcemile

Bende aynı durumla ilgili magazadaki tiplerle konusmustum... Gebe kıyafetlerine her mevsim ihtiyac aynı sekilde kaldıgı icin indirimleri %10 dan fazla uygulamıyolarmıs. Gercektende inanılmaz ragbet var. Hatta gecen gun bi kadın gordum kadın inanılmaz zayıftı henüz 2 aylık olmus bebegi o bile pantolon alıyodu... Bende ona bakıp bakıp gobegimi nereye saklasam acaba diye düşünmüştüm :roflol: Gitti bi de benim begendigim pantolondan istedi iykide ona olmadı bana oldu da ben aldım kovalardım valla oklavayla 500 kilo olmusum hicbiseyim olmuyo zaten diye klava:

slm kizlar
beyaz melek gobusun masallah baya buyumus
benimde kiyafetlerim hic biri olmuyo ozelliklede ic camasirlarimin hic biri olmuyo;;

kizlar herkese merhaba! dun oglenden itibaren giremedim ve inanamiyorum bu saate kadar gecmisi ancak bitirdim! ne guzel muhabbetler olmus.
oncelikle kibele, ilsu, cgulistan, zuzuuum, badem ve stardust - tebrik mesajlariniz icin cok tesekkur ederim!
aybike - seni de tebrik ederim - gozun aydin!
bademcim - cok gecmis olsun - dikkat et kendine yorma kendini.
bir cogunuzla resimden de olsa tanismis olduk. annelerin hepsi birbirinden guzel masallah. cok hosuma gitti valla. artik kimlerle yazistigimizi da bilecegiz - cok hos oldu bu! ama nur84, ilsu, huzunyili, annecik, stardust ve badem sizleri goremedim (( beni listelerinize eklermisiniz! ben de resim ekledim 2 tane - umarim becerebilmisimdir!

kaydirigubbakcemile3ilahi zuzuum sen cok yasa emikaydirigubbakcemile3

tartıda artmıs gozukuyorum ama gorunusume bakarsam eskı halımden cok farklı gozukmuyorum. 5 kılo almıs gıbı. kılo almadım su mu topladım acaba. 5 kılo baya farkeder dımı kızlar normal sartlarda

canım sanırım ayarlarında sorun var ekleyemıyorum senı ıstersen sen ekle:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…