demet merak etme bence de onemli birsey degildir. benim de ara ara siddetli sancilarim oluyor doktora sorduk, dikkat edilmesi gereken surekliligi olan sancilar dedi. mesela 20 dk arayla bir saat arayla 1-2 dakika suren sancilar vs. canini sikma onemli birsey degil insallah.
O iğne batmaları bugun 3 kere odlu kızlar bende de
kötü biş değildir inş
geçmiş olsun kızlar inşallah bi sorun yoktur hüzün canım bendede arada çarğıntı heyecanlanma gibi nefes kesilmesi oluyodoktorunu ararsan yaz buraya merak etmeyeyim bende ona göre davranırım...
canım aradım sımdı doktorumu yarın gel kalp doktoruna gösterelım dedı korktum sımdı ben yaaasenağlama
hüzün yılı seninde resimlerini görmek istiyorum bende albüm yaptım ordan bakabilirsiniz arkadaşlar image den eklemek uzun sürüyo :) işler yoğun uğraşmıyım dedim
herkese iyiakşamlar sunlara baksanıza ne kadar muzurlar bu arada canım herseyin iyi çıkmıs sen,in adına da cok sevindim.bebişinin cinsiyeti belli oldu mu?
geçmiş olsun canım..her hamilelerde olan bişey..inş güzel haberlerle gelirsin canım :1hug::1hug:günaydın kızlar..
Dün gece baya bi korktum, garip bi sancı vardı kasıklarımda.Bugün doktora gidicem, bakalım ne diyecek:sm_confused:
İnşallah bebişim iyidirsenağlama
canım cok gecmıs olsun :teselli:
bende de çarpıntı var nefesım kesılıyo arada bır
bıde tırnaklarımda morarma olmaya basladı bı kaç gundur
bugun doktorumu arıcam insallah bısey yoktur:çok üzgünüm:
canım aradım sımdı doktorumu yarın gel kalp doktoruna gösterelım dedı korktum sımdı ben yaaasenağlama
Demetcim endişelenme bebişinde hiçbişey yoktur tabii daha önce kötü bir olay yaşamış olmandan dolayı psikolojik olarak korkuyosun ki buda çok normal ama iyi şeyler düşün tatlım
Allah korusun demetcim kötü bişey yoktur emin ol
Demet bencede normal bu durumlar artık rahim büyüdüğü için rahim kasları geriliyomuş dolayısıyla sancılanmalar olması çok normal rahat olmaya çalış canmımcım
Demetcim geçmiş olsun.allah korusun.kötü birşey yoktur.bu tür ağrılar hepimizde oluyor zaman zaman.ama hemen endişeye kapılıyoruz.doğurana kadar bu düşüncelerden kurtulamıcaz herhalde.
sanırım siz bebişleriniz öslediniz :)))
geçmiş olsun demetcimm ve hüzünyılı kafanıza takmayın kızlarr bencede bebişlerimiz çok iyiii :))) allah ın izniyle büyüyecekler ve kucağımıza alacağız..
geçmiş olsun canım..her hamilelerde olan bişey..inş güzel haberlerle gelirsin canım :1hug::1hug:
hüzün yılı seninde resimlerini görmek istiyorum bende albüm yaptım ordan bakabilirsiniz arkadaşlar image den eklemek uzun sürüyo :) işler yoğun uğraşmıyım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?