2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

O iğne batmaları bugun 3 kere odlu kızlar bende de
kötü biş değildir inş

inşallah kızlar çok teşekkür ederim iyiki varsınız, hepinizi çok seviyorummm

Ağzıma bir lokma koymadım sabahtan beri düşünmekten, bişeyler atıştırıp geleyim.

geçmiş olsun kızlar inşallah bi sorun yoktur hüzün canım bendede arada çarğıntı heyecanlanma gibi nefes kesilmesi oluyo doktorunu ararsan yaz buraya merak etmeyeyim bende ona göre davranırım...

canım aradım sımdı doktorumu yarın gel kalp doktoruna gösterelım dedı korktum sımdı ben yaaasenağlama

Demetcim endişelenme bebişinde hiçbişey yoktur tabii daha önce kötü bir olay yaşamış olmandan dolayı psikolojik olarak korkuyosun ki buda çok normal ama iyi şeyler düşün tatlım

Hüzün yılı rahat ol canım genel muayne içindir belki düşünüp stres yapmamaya çalış şimdiden geçmiş olsun canım

Demet bencede normal bu durumlar artık rahim büyüdüğü için rahim kasları geriliyomuş dolayısıyla sancılanmalar olması çok normal rahat olmaya çalış canmımcım

Demetcim geçmiş olsun.allah korusun.kötü birşey yoktur.bu tür ağrılar hepimizde oluyor zaman zaman.ama hemen endişeye kapılıyoruz.doğurana kadar bu düşüncelerden kurtulamıcaz herhalde.

Ben işlerimi bitirdim ancak gelebildim.dün doğru dürüst çalışamamıştım.bugün sabahtan toparlıyim dedim işlerimi

Banada sanki karnım büyümüyormuş gibi geliyor.sanki başlarda daha büyüktü.şimdi küçüldü gibi geliyor.öff ya 6 şubat gelsin bir an önce.hayırlı haberler alayım.galiba bebeklerimizi her hafta görünce rahat edicez.böyle çok uzun olunca abuk subuk düşünceler giriyor aklıma

canım aradım sımdı doktorumu yarın gel kalp doktoruna gösterelım dedı korktum sımdı ben yaaasenağlama

Hüzün yılı kan ilacına başlamış mıydın sen canım,ilk haftalarda benimde çarpıntım çoktu,öyleki hiçbişey yapamıyodum ayakta bile duramıyodum düşün,doktoruma söyledi aynı sana dediği gibi kalp doktoruna bi görün dedi ama ben hamilelikten olduğunu düşündüğüm için gitmedim.Şimdi çok şükür geçti.belki kan değerin düşmüş olabilir seninde

hüzün yılı seninde resimlerini görmek istiyorum bende albüm yaptım ordan bakabilirsiniz arkadaşlar image den eklemek uzun sürüyo :) işler yoğun uğraşmıyım dedim

sanırım siz bebişleriniz öslediniz :)))

geçmiş olsun demetcimm ve hüzünyılı kafanıza takmayın kızlarr bencede bebişlerimiz çok iyiii :))) allah ın izniyle büyüyecekler ve kucağımıza alacağız..

tüm anneciklere hayırlı günlerrrrr :teytey::teytey:

herkese iyiakşamlar sunlara baksanıza ne kadar muzurlar bu arada canım herseyin iyi çıkmıs sen,in adına da cok sevindim.bebişinin cinsiyeti belli oldu mu?

çok saol canım.şükür herşey yolunda hihoyyythihoyyyt
şirin şey nasılda kandırmaya çalışıyor :roflol::roflol:ilk başta neden ağlatıyorlar dedim ama sonra gülmekten çatladım :roflol:
inş bi oğluşum olacak teyzesi :dance::dance::dance::dance:

günaydın kızlar..
Dün gece baya bi korktum, garip bi sancı vardı kasıklarımda.Bugün doktora gidicem, bakalım ne diyecek:sm_confused:
İnşallah bebişim iyidirsenağlama
geçmiş olsun canım..her hamilelerde olan bişey..inş güzel haberlerle gelirsin canım :1hug::1hug:

geçmiş olsun canım.inş bişey çıkmaz...bazen bendede oluyor du troidlerim baktırdı dr.t3,t4 ve tsh değerlerime şükür bişey çıkmadı..gebelikte zaman zaman olabiliyormuş..şükür bu aralar hiç olmadı.tekrarlarsa bende bi kalp bölümüne gitmeyi düşünüyorum.dr.dan güzel haberlerle gelirsin canım inş a.s.a.s.

canım bence korkulacak bişey değildir ama yinede gidip içini rahatlatmakta fayda var..

Demetcim endişelenme bebişinde hiçbişey yoktur tabii daha önce kötü bir olay yaşamış olmandan dolayı psikolojik olarak korkuyosun ki buda çok normal ama iyi şeyler düşün tatlım

Allah korusun demetcim kötü bişey yoktur emin ol

Demet bencede normal bu durumlar artık rahim büyüdüğü için rahim kasları geriliyomuş dolayısıyla sancılanmalar olması çok normal rahat olmaya çalış canmımcım

Demetcim geçmiş olsun.allah korusun.kötü birşey yoktur.bu tür ağrılar hepimizde oluyor zaman zaman.ama hemen endişeye kapılıyoruz.doğurana kadar bu düşüncelerden kurtulamıcaz herhalde.

canlarım yaa çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir.
öğleden sonra gidicem bakalım ...

geçmiş olsun canım..her hamilelerde olan bişey..inş güzel haberlerle gelirsin canım :1hug::1hug:

teşekkürler kızlar, inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…