huzun yili oldu mu?
olmus canim tamam :) memnun oldum tanistigimiza :)) cok hossun bu arada masallah.
SELAM HANIMLAR HAYIRLI CUMARALR HERKESE GÖZÜMÜZ GÖNLÜMÜZ AÇILSIN DİYE BİR MELEK RESMİ SİZLERE KARDEŞİM YOLLAMIŞ BANA NETTE GÖRMÜŞ BENDE SİZLERLE PAYLAŞAYIM DEDİM :asigim:
günaydın kızlar..
Dün gece baya bi korktum, garip bi sancı vardı kasıklarımda.Bugün doktora gidicem, bakalım ne diyecek:sm_confused:
İnşallah bebişim iyidirsenağlama
günaydın kızlar..
Dün gece baya bi korktum, garip bi sancı vardı kasıklarımda.Bugün doktora gidicem, bakalım ne diyecek:sm_confused:
günaydın kızlar..
canım cok gecmıs olsun :teselli:
bende de çarpıntı var nefesım kesılıyo arada bır
bıde tırnaklarımda morarma olmaya basladı bı kaç gundur
bugun doktorumu arıcam insallah bısey yoktur:çok üzgünüm:
canım cok gecmıs olsun :teselli:
bende de çarpıntı var nefesım kesılıyo arada bır
bıde tırnaklarımda morarma olmaya basladı bı kaç gundur
bugun doktorumu arıcam insallah bısey yoktur:çok üzgünüm:
günaydın kızlar..
Hoşgeldin demet ben bu tür sancılar normal diye biliyorum ama korkma bence.Arada banada oluyo iğne batması gibi ani hareket yaptığımda falan o yüzden endişelenme canım sen rahat olki bebişinde içerde rahat olsun
geçmiş olsun kızlar inşallah bi sorun yoktur hüzün canım bendede arada çarğıntı heyecanlanma gibi nefes kesilmesi oluyodoktorunu ararsan yaz buraya merak etmeyeyim bende ona göre davranırım...
:1shok:korkutma beni.......korkma da iyidir annesi çileğin sakın telaş etme...
sana el sallayacak bu gün güzel kızın...
kendine dikkat et hayırlı haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?