2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

acaba bu resimlerle ilgili bi topic mi açsak ?
muhabbetini orada mı yapsak? nasıl olur kızlarr.... bütün konularımız ayrı göbüşler ayrı bebişlerin cicileri ayrı bu da ayrı bi topic konusu bence...:))))

ben sağlık ocağı ile konuştum kızlarrr......

perşembe günü aşımı vurulacağım...(((

acaba bu resimlerle ilgili bi topic mi açsak ?
muhabbetini orada mı yapsak? nasıl olur kızlarr.... bütün konularımız ayrı göbüşler ayrı bebişlerin cicileri ayrı bu da ayrı bi topic konusu bence...:))))

canım bence birbirini tanıyan tanıdı çoğumuz da albüm oluşturduk profilden bakıyoruz..bana sorarsan gerek yok....herkezin görmesi pek hoş olmaz gibi...
albümdeki fotoları sadece arkadaş olduklarımız görüyor...
ben arkadaşlar resmini görmek istiyorum albümde göremedik dedikleri için ekledim...
onlar arkadaş listemde yyoktu ...

tabi yine de siz bilirsiniz...
kanumca beni görmeyen kalmadı...
bende bi çoğunuzu gördümm:1hug:

haklısın ama herkes resim koymaya başladı ve konunun dışına çıktığını düşünüyorum bi ara herkes koydu herkesi gördük ve bitti yine başladı eğer merak ediliyorsa topic açılabilir... bence bütün anneler güzell herkes buraya ev hali resmini koymaz ki zaten :))))
yok yok öyle de güzelizz bizz.... hihoyyyt

sadece bebişlerimizden kendimizdeki değişikliklerden daha çok bahsedilsin diyorum ben.. tabii çoğunluğun ne dediği önemli :)))

aranızda mantar problemi olan var mı,ilk 3 ay doktorum bişey vermedi çok rahatsız olmuyorsan şu 3 ayı atlatalım sonra bakarız bebeğe zararı yok demişti.

deremsu benide eklermisin bende bakmak istiyorum albümüne daha hiç kimseyi göremedim
derin ark. sen göbekten iğneye devam ediyormusun hala ben ediyorum galibada hamilelik sonuna kadar edecekmişim

aranızda mantar problemi olan var mı,ilk 3 ay doktorum bişey vermedi çok rahatsız olmuyorsan şu 3 ayı atlatalım sonra bakarız bebeğe zararı yok demişti.

canım benimde çok kaşıntım var çok fena korkuyorum bunun için cuma ya randevum var dr uma göstericem şimdi bilmeden krem v.s kullanmak istemiyorumm::...

günaydın demetcim inşallah güzel bi hafta olur cnm....

inşallah canım:1hug:

ben sağlık ocağı ile konuştum kızlarrr......

perşembe günü aşımı vurulacağım...(((

canım korkma herkesde ağrı olmuyormuş kızkardeşimin çok olmadı mesela, kendini şartlandırırsan acırkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5

melekim tü tüü tüüü maşallahhhhh:1hug:yine sabah sabah içim açıldı seni görüncee:1hug:

comebaby canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine fakat 1-2 aya kadar inşallah bu kanamaların kesilecek ve sende keyfini çıkararak gezeceksin:1hug:Bebişler yukarı çıkacaklar onlarla birlikte plesentada çıkacak kızkardeşim sürekli hastanede yatıyordu bu yüzden ama 5. aydan sonra çok rahattıa.s

çok fazla geriye gidemedim çok acıktık biz mama yiycez gelince okurum hepsiniiihihoyyyt

canım benim hem mantar problemim oldu hem de enfeksiyon problemim oldu ilk üç ay içinde fitil kullandım .şuan yok . mantar çook problem değilde benim enfeksiyondu
ama yinede tedavini ol çünkü doğumda suyun erken geliyormuş mantardan dolayı

Bütün anneler ve anne adayları,,,,
aslında yaradanın yarattığı herkez bana göre çok ama çok güzel.........
sağlıklıyız...elimiz ayağımız var...
gözümüz görüyor,kulağımız duyuyor,konuşabiliyoruz...
yürüyoruz..........bundan daha büyük bir güzellik var mı dünyada..bence yok..tabiki herkez çok güzel...

canım zaten hep bebişlerden bahsediyoruz arada 2-3 resim ekleniyo o kadar o da zaten uzatılmıyo yine devam ediyoruz bebiş muhabbetine...
yani öyle çok ta abartılı bütün gün konu bütünlüğünü bölecek kadar çok resim koymuyoruz..

ama bundan sonra hiçç koymayız ben çoğunuzu arkadaş listeme ekledimmm albümden bakabilirsiniz...

eyetkiner haklısın muayene olmadan bişey kullanmak doğru değil,hamilelikten öncede mantar problemim oluyordu krem vs.evde var ama durumumuz malum herşeyi kullanamıyoruz.aşı içinde lütfen korkma,koldan vurulan bi aşı sonuçta en fazla ne kadar acıtabilir ki diye düşün.bende doktoruma sorayım bakayım benimde vurdurmam gerekiyormu.

hoşgeldin tatlımmmm
özledimmm seni haftasonu görüşemedik..
gel bi öpeyimmmŞeniz
nasılsın çileğin nasıl:1hug:

hoşbuldum meleğimmmm gel bende seni öpiim çok özledim bendeeŞenizŞeniz

iyi teyzesi yaramazlık yapmadı bu haftasonukaydirigubbakcemile2

durmadan acıkıyo mide bulantımız baya geçti beni yemekten çatlatacak yakında:dance:

öyküm de iyidir inşallahhhhŞeniz

azz sonra geliyorummmmmkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…