2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

en iyisi, yaptırmak bencede cnm. bende özelde yapacağım kısmetse doğumumu ama ne olur ne olmaz hem bebeğime zararı değilde faydası varsa ne kadar korksamda yaptırıcam..

[sıze="3"]selam kızlar.... Nasılsınız bu sabah. ?gerçi öğle oldu ama anca kendime gelebildim:)

melekcim dönmüşsün ... Hafta sıonu yoktun.
[/sıze]
evet canım haftasonu annemdeydim o yüzden giremedim tatlım...

en iyisi, yaptırmak bencede cnm. Bende özelde yapacağım kısmetse doğumumu ama ne olur ne olmaz hem bebeğime zararı değilde faydası varsa ne kadar korksamda yaptırıcam..

evet canım yaptır tabi bende yaptırcam kısmetse 20.haftada

kızlar bebeğinizle sizin aranızdaki sevgiyi anlatan şarkı nedir?

bizimki sözlerinden dolayı ve anlamlılığından dolayı sürekli BALAM şarkısını dinliyoruz :)

gel benim tomurcuğum gözü nazar boncuğum korusun mevlam seni canımcım yavrucuğum...gözleri yumukcuğum elleri pamukcuğum...gel balam balam, ben sana neler alam,,gözümün ışığı nuru ben sana kurban olam :)

Son düzenleme:
kizlar selam. iyi haftalar. ben de ancak oglen girebildim bugun. sabah ise gittim ama gozlerim, burnum akiyor, hapsiriyorum, eve geri geldim. insallah toparlarim bir an evvel.

badem, nazlibahar ve stardust - bebislerinizin cinsiyetlerini ogrenmissiniz tebrik ederim! allah saglikla tamamina erdirsin insallah!
akdas - canim senin de test sonucun iyi cikmis - gozun aydin.
badem - dogum gunun kutlu olsun canim! bebislerin ve tum sevdiklerinle saglikli mutlu yillar dilerim!

comebaby geçmiş olsun dileklerin için sağol canım ben iğneleri 15 gün önce bıraktım canım dr gerek yok artık dedi çok şükür hergün işkenceydi bana darısı sana inşallah

HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞALLAH TATLIMM...

BEN CE YAPTIR CANIM YAPTIRMAN DAHA FAYDALI...
O KADARCIK AŞIDAN KORKULUR MU CANIM YA....
KOSKAÇA COCUK DOĞURACAĞIZ NASİPSE..
:lepi:

Doğurcaz dimiiii :).Bakalım nasıl doğurcaz melekcim.Sen epidural düşünüyosun biliyorum bende tırsıyorum normalden bakalım doktorumla bi konuşalımda

selam kızlar, nasılsınız bakalım.
melekcim fotoğrafların harika. maaşallah eşinde pek yakışıklı e artık öykü bebeğin de ne sevimli olacağı belli. allah mutluluğunuzu bozmasın canım.

herkes iyi gördüğüm kadarıyla. ben de fena değilim. annemler gelecek hafta sonu türkiyeden. dört gözle onları bekliyorum. eşim gündüz klinikte. ben evde yanlızım zaman geçmiyor. buranın hükümeti ruhsatımı kabul etmediğinden çalışamıyorum. bende sizlerle vakit geçiriyorum. yeni gelen arkadaşlarla bayağı kalabalık olmuşsunuz. ne güzel allah artırsın eksiltmesin sayınızı . bebeciklere aldıklarınızda süper canım.en şık prenses ve paşalar temmuz bebekleri olacak. hele bademin bebişleri tam bomba maaşallah. bir kız bir erkek ne güzel oldu. allahım tamamına erdirsin inşallah.hepinize sevgiler selamlar kendinize ve bebişlere iyi bakın

geçmiş olsun canım geçmezse doktora görün geçen hafta bende aynı senin gibiydim antibiyotik verdi 2 gün kullandım 3.gerek kalmadı ilaç almaya ayaklandım hemen

akdas ve babaylon hoşgeldiniz kızlar...

babaylon çok geçmiş olsun canım bol bol meyve ye dikkat et kendine inşallah çabucak iyileşirsin:teselli:

HOŞGELDİN DENİZ TEKRAR ARAMIZA İYİ HABERLERİNİ ALMAK ÇOK GÜZELkaydirigubbakcemile5

slm kızlar uzun zamandır giremiyorum
rahatsız olanlar geçmiş olsun kızlar a.s.
bedemcim doğum günü kutlu olsun canım :teselli::1hug:
cinsiyeti belli olan arkadaşlar var gözünüz aydın çok sevindim hihoyyyt
stardust cum seninde oğluşun olucakmış sanada çok sevindim cicim a.s.
bende yarın gidicem öğrenmeye inşallah gösterir artık banada cinsiyetini hihoyyyt

canım inşallah güzel haberlerle mutlu bir şekilde geleceksin, iyi şeyler düşün lütfen.Hem ben eşime sordum hamilelerde kanbasıncı arttığı ve kan fazlalaştığı için kalp daha fazla çalışıyormuş ve bu da çarpıntı olarak bize yansıyormuş bünyeden bünyeye de bu kimini rahatsız ediyormuş, kimini etmiyormuş...

Lütfen iyi şeyler düşün:1hug:a.s.

demresu seninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah:1hug:

kızlar birazcık işim var görüşürüz arada bakarımŞeniz

BABAYLON-- DEMET sağolun kızlar.

HÜZÜNYILI ne oldu neyin var kalbinle ilgili? inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım.

denizkızıl sevtap hoşgeldiniz kızlar

sevtapcım önce sağlıklı olduğunu sonrada cinsiyetini görürsün inşallah canım:1hug:

canım ınsallah öyledır sakın olmaya calısıyorum
ılk bebegımı kaybettıgım ıcın cok evhamlıyım bu yuzden korkularım var
2 saat sonra ınsallah guzel haberlerle donucem:Saruboceq::1hug:

HÜZÜNYILI ne oldu neyin var kalbinle ilgili? inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım.[/SIZE][/B][/COLOR][/QUOTE]

canım ara ara carpıntılarım oluyo bıraz rahatsız edıcı bende panık oldum doktorumla konustum kalp cerrahısıne yollıcak bugun benı ınsallah kotun bısey cıkmaz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…