2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım kalbinle ilgili bişey çıkmaz emin ol.bebeşini görünce rahatlarsın
o darlık ve carpıntı bende de oluyor kansızlıktan bence .bir kan sayımı yaptırın , ona göre ilaclarını iç

CANIM BENİM ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM..O SİZİN GÜZEL GÖREN GÖZLERİNİZİN GÜZELLİĞİ...
UMARIM SEN DE İYİSİNDİR HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUM DAİMA İYİ DÜŞÜN VE POZİTİF OL TATLIM SAKIN DA KÖTÜ ŞEYLER AKLINA GETİRME..
MELEĞİN SAĞLIKLA GENE GELECEK ANNESİ EN KISA ZAMANDA...
KENDİNE DİKKAT ET ÖPÜYORUMMM

İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL OLACAK ANIM BEN EMİNİM HİÇBİŞEYCİK ÇIKMAYACAK:1hug:

HÜZÜNYILI ne oldu neyin var kalbinle ilgili? inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım.[/size][/b][/color]

canım ara ara carpıntılarım oluyo bıraz rahatsız edıcı bende panık oldum doktorumla konustum kalp cerrahısıne yollıcak bugun benı ınsallah kotun bısey cıkmaz:Saruboceq:[/quote]

canim gecmis olsun. bence de onemli bir sey yoktur. aklina kotu seyler getirme. iyi haberlerini bekliyoruz.

canım kalbinle ilgili bişey çıkmaz emin ol.bebeşini görünce rahatlarsın
o darlık ve carpıntı bende de oluyor kansızlıktan bence .bir kan sayımı yaptırın , ona göre ilaclarını iç

bende kansızlıktan dıye dusunuyorum cunku 15 gundur kan surubumu ıcmıyordum testlerım guzel cıkmıstı ve doktorum ılacı kesmıstı sanırım sımdı tekrar baslıcak
ne olur ne olmaz dıye kalp muayenesı olmamı ıstedı sanırım bugun gıdınce daha detaylı konusucam kendısıyle

ilsuuuuu merhaba nasılsın, ara ara bakıyorum ama hiç karşılaşamadık seninle. bebişin nasıl kız sanırım dimi, canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, senin bebişinin adı ne olacak annesi.kendine iyi bak tabii bebişe de..

canım ara ara carpıntılarım oluyo bıraz rahatsız edıcı bende panık oldum doktorumla konustum kalp cerrahısıne yollıcak bugun benı ınsallah kotun bısey cıkmaz:Saruboceq:

canim gecmis olsun. bence de onemli bir sey yoktur. aklina kotu seyler getirme. iyi haberlerini bekliyoruz.[/QUOTE]

canım cok sagol ınsallah kotu bısey cıkmaz :1hug:
ıcımde cok tuhaf bır duygu var sanırım bebegımı gorecegım dıye cok heyacanlıyım
ınsallah cok saglıklıdır melegım
:asigim:

comebaby çok güzel ama biraz daha bak zaten erken daha güzel modeller görürsen üzülürsün
ben son aylarıma kadar bakacağım
bebek odasına filan acele edip pişman olmak istemiyorm

CANIM BENDE ŞİMDİ GÖRDÜM GELMİŞSİN YAZMIŞSIN.HİÇ KARŞILASAMADIK SENİNLE .
BENİM BEBİŞİM %70 KIZ DEMİŞTİ HAFTAYA NETLEŞİR .İSMİNİ TUANA İSTİYORUM SON ANDA BİR KARAR DEĞİŞİKLİĞİ OLMASSA.
ARTIK SENİDE BEKLİYORUZ GÜZELİM GÜZEL HABERLERİNİ İNŞ EN KISA ZAMANDA ALIRIZ .a.s.

kk da gezinirken bunları gördüm ve de bayıldımmm:1hug: belki sizlerede bir fikir olur bakalım beğenecekmisinizkaydirigubbakcemile2

bu yukardakine bayıldım ben eğer oda yapacak olsaydım kesin bunu isterdimm:asigim:

haklısınız arkadaşlar aslında bir anda etkilendim işte ben aslında park yatak almayı planlıyorum ama ilk 5 ay olana kadarda böylebeşik almak istiyorum evet acele etmemeliyim heveslendim birden bire işte

beyaz melek sen alırsın canım baksana cicileri bile doldurdun eşimde 6.ayımıza girelim ne olur ne olmaz o zaman alışverişi yaparız diyor içim içime sığmıyor alışveriş yapmak istiyorum
kızlarımada isim olarak nilsu ve bensu koymayı planlıyoruz şu anda sizlerden isim tavsiyesi istiyorum ark. malum ikiz olunca iki uyumlu isim olsun istiyoruz

babaylon çok geçmiş olsun cnm..

demet bunlar çok güzelll ayy insanın kafası karışıyor walla ne güzell şeyler var..

off ya hepsi birbirinden güzel biz bebeklerimiz dünyaya geldikten 3 ay sonra fethiyedeki evimize gideceğiz onların büyük zamanları orada gececek okul çağına geldiklerinde ist. döneceğiz büyük ihtimalle buradaki evimiz küçük iki bebek için birde bahceli evde çocukluklarını gecirmelerini istiyoruz kısmetse o nedenlede bebek odamızı fethiyedeki eve yapacağız buradada park yatakla idare edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…