- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
canım saat 4 te gıdıcem ınsallah kalbımle ılgılı bı sorun cıkmaz:çok üzgünüm:
çok heyecanlıyım ıcım ıcıme sıgmıyo bebısımı cok özledım ınsallah hayırlı haberlerle donerım:saruboceq:
denizkızıl sevtap hoşgeldiniz kızlar
sevtapcım önce sağlıklı olduğunu sonrada cinsiyetini görürsün inşallah canım:1hug:
CANIM BENİM ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM..O SİZİN GÜZEL GÖREN GÖZLERİNİZİN GÜZELLİĞİ...selam kızlar, nasılsınız bakalım.
melekcim fotoğrafların harika. maaşallah eşinde pek yakışıklı e artık öykü bebeğin de ne sevimli olacağı belli. allah mutluluğunuzu bozmasın canım.
herkes iyi gördüğüm kadarıyla. ben de fena değilim. annemler gelecek hafta sonu türkiyeden. dört gözle onları bekliyorum. eşim gündüz klinikte. ben evde yanlızım zaman geçmiyor. buranın hükümeti ruhsatımı kabul etmediğinden çalışamıyorum. bende sizlerle vakit geçiriyorum. yeni gelen arkadaşlarla bayağı kalabalık olmuşsunuz. ne güzel allah artırsın eksiltmesin sayınızı . bebeciklere aldıklarınızda süper canım.en şık prenses ve paşalar temmuz bebekleri olacak. hele bademin bebişleri tam bomba maaşallah. bir kız bir erkek ne güzel oldu. allahım tamamına erdirsin inşallah.hepinize sevgiler selamlar kendinize ve bebişlere iyi bakın
canım saat 4 te gıdıcem ınsallah kalbımle ılgılı bı sorun cıkmaz:çok üzgünüm:
çok heyecanlıyım ıcım ıcıme sıgmıyo bebısımı cok özledım ınsallah hayırlı haberlerle donerım:Saruboceq:
HÜZÜNYILI ne oldu neyin var kalbinle ilgili? inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım.[/size][/b][/color]
canım kalbinle ilgili bişey çıkmaz emin ol.bebeşini görünce rahatlarsın
o darlık ve carpıntı bende de oluyor kansızlıktan bence .bir kan sayımı yaptırın , ona göre ilaclarını iç
İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL OLACAK ANIM BEN EMİNİM HİÇBİŞEYCİK ÇIKMAYACAK:1hug:
canım ara ara carpıntılarım oluyo bıraz rahatsız edıcı bende panık oldum doktorumla konustum kalp cerrahısıne yollıcak bugun benı ınsallah kotun bısey cıkmaz:Saruboceq:
kızlar şu beşiğe bakarmısınız sizce nasıl ikizlerime pembesinden iki tane sipariş vereyimmi
E-Bebek | Yatak-Yürüteç | Çocuk Yatakları&Parklar | Kraft | Kraft Lüks Portbebeli Beşik
ilsuuuuu merhaba nasılsın, ara ara bakıyorum ama hiç karşılaşamadık seninle. bebişin nasıl kız sanırım dimi, canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, senin bebişinin adı ne olacak annesi.kendine iyi bak tabii bebişe de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?