Ayy bu odalarr çok şeker demetçimm...
Ben oda yapmayı planlıyorum tam takım...
şimdiden planlıyor ve araştırıyorum bakalım nasıl bişeyler çıkartacağız meydana...
Birde odasından hariç bir bambu sepet almayı düşünüyorum bakalım..
Gerçi bebeğin odasıyla yatak odamız arasında biraz uzak ama bebek telsizi düşünüyorum onun için de...
Hüzün yılı bu çok güzel görünüyor,bende böyle bişey yapmayı düşünüyorum.Oda yapmak için erken belki ama bebişlerin kıyafetlerini napıcaz,yani nereye koyucaz ?
canım sanırım bız oda yapamıcaz bebıse cunku yerımız yok ve evımız cok kucuk bende dusunuyorum kıyafetlerını nereye koyacagımı
belkı doguma kadar tasınabılırız ama kesın degıl fisfisfis
canım sanırım bız oda yapamıcaz bebıse cunku yerımız yok ve evımız cok kucuk bende dusunuyorum kıyafetlerını nereye koyacagımı
belkı doguma kadar tasınabılırız ama kesın degıl fisfisfis
süper bişi bu melekcim ya
masallardaki gibi aynı
nereden buldun bunu böyle
ODA OLARAK TA ŞİMDİLİK BUNU BEĞENDİM AMA TAM KARAR VEREMEDİM...
AMA TAM TAKIM GÜZEL Bİ BEBEK ODASI ALMAK İSTİYORUM PRENSESİME..
BU NASIL..ŞİMDİLİK EN ÇOK BUNU BEĞENDİMA AMA DAHA ÇOK ARAŞTIRCAM
ODA OLARAK TA ŞİMDİLİK BUNU BEĞENDİM AMA TAM KARAR VEREMEDİM...
AMA TAM TAKIM GÜZEL Bİ BEBEK ODASI ALMAK İSTİYORUM PRENSESİME..
BU NASIL..ŞİMDİLİK EN ÇOK BUNU BEĞENDİMA AMA DAHA ÇOK ARAŞTIRCAM
Güsel ama bence gardrobunu biraz daha büyük düşün kızlara kıyafet çok bol biliyosun görümcemin kızı 3 yaşında gardrobu 4 kapılı full dolu inan bende büyük alıcam büyük düşün bence canım
Bende aşağıdakilerden birini düşünüyorum ama kesinlikle krem rengi süsleticem :teytey:
Melekcim odaya bayıldım özellikle dolabına perdeleri falan müthiş.Oda yapabilirsem eğer böyle bişey isterdim.Sen bunu halısı perdesi odanın boyasıylada kombine edince çok güzel olur
Güsel ama bence gardrobunu biraz daha büyük düşün kızlara kıyafet çok bol biliyosun görümcemin kızı 3 yaşında gardrobu 4 kapılı full dolu inan bende büyük alıcam büyük düşün bence canım
Bende aşağıdakilerden birini düşünüyorum ama kesinlikle krem rengi süsleticem :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?