2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

comebaby canım bulduğunuz isimler çok güzell bi arkadaşımın ikizleri vardı isimleri aymila ve aybüke idi ikiz kızım olsaydı bunu düşünüyordum :)))

çok güzel isimler canım anlamlarına göre de düşünmek gerek bebişlerin karakterlerini etkiliyormuş isim çünki...

berra ve serra isimlerine de bayılıyoruım bennnn:1hug:
ama nilsu ve bensu da çok güzellera.s.
sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah:Saruboceq:

comebaby canım bulduğunuz isimler çok güzell bi arkadaşımın ikizleri vardı isimleri aymila ve aybüke idi ikiz kızım olsaydı bunu düşünüyordum :)))
teşekür ederim canım
hep kızım olursa bensu koymayı planlamıştım iki tane olunca ona uygun olarak nilsu yu bulduk şu anda eşimle uyuşabildiğimiz iki isim sadece bunlar diğerlerinde ortak karar veremedik malesef

benim içinde anlamları çok önemli bu isimlerin anlamlarıda kızlara yaşıkan anlamlar su gibi duru ve güzel anlamındalar

beyaz melek , ebush ve demett canlarım kabul ettim resimlerinize baktım çok tatlısınız harika çıkmışsınız

ben oda yapmayı düşünmüyorum ilk aylarda zaten bebeğin yanında yatmamız gerekiyo bakıncada odalara içim gitmiyo değil ama mantıklı değil

çok güzel ya bayıldım hepsine almayı bırakın hayal kurması bile güzel.tabi ben 6 aydan sonra alıcam sadece oyun parkını biraz büyüsün daha sonra odasını ayarlarım allah kısmet edersehihoyyyt

arkadaşlar çok sık giremedim bu aralar siteye çoğu şeyi kaçırdım özellikle bebişlerin cinsiyetlerini bu listeyi yapan arkadaşa zahmet olmassa görebilirmiyiz kimiz kızı kimin oğlu oluyo:lepi:ben fazla meraklıyım galiba kaydirigubbakcemile3

KIZLAR BENCE BÖYLE BİRŞEY DÜŞÜNÜN SALLANABİLİYOR KUZENİM YENİ DOĞUM YAPTI BEBEK ODASI ALDI KAYINPEDERİ BEBEK YATMADI EŞİ PARK YATAK ALDI BEBEK YATMADI AMA BUNDA HAFİF SALLAYINCA MIŞIL MIŞIL UYUYORMUŞ BANA O TAVSİYE ETMİŞTİ ÇOKTA KULLANIŞLI DEDİ ARABAYLA HERYERE GÖTÜRÜYORLAR

Ayy bu odalarr çok şeker demetçimm...
Ben oda yapmayı planlıyorum tam takım...
şimdiden planlıyor ve araştırıyorum bakalım nasıl bişeyler çıkartacağız meydana...
Birde odasından hariç bir bambu sepet almayı düşünüyorum bakalım..
Gerçi bebeğin odasıyla yatak odamız arasında biraz uzak ama bebek telsizi düşünüyorum onun için de...

hurremcim cok haklisin canim, bende sallanabilir besik almayi dusunuyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…