2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

akdaş çok sevindim canım ya inşallah allah bize de nasip eder.ben pazar günü gideceğim.keseyi görürüz muhtemelen ama kalp atışı için erkenmi 5+4 falan olacak sanırım 6 haftalık olmadan duyulmaz kalp atışı heralde.

evet canım. dr bana 6- 6buçuk haftalık dedi.ben duymadım da gördüm ultrasonda allaha şükür canım. inşallah hepiniz duyarsınız ve BEBİŞLERİMİZİN KALBİ PITPIT ATAR DA SAĞ SALİM ALIRIZ KUCAĞIMIZA.

HEPİMİZ İÇİN DUA EDİYORUM KIZLAR..

TEŞEKKÜRLER CANIM BENDE HEMEN İNDİRDİM ÇOK MAKBULE GEÇTİ BENDE BÖYLE BİŞEYLER ARIYORDUM SÜREKLİ OKUYABİLECEĞİM kaydirigubbakcemile5

benim 12 ekim sat bu durumda doğum tarihim 19 temmuz oluyo sanırım benim.birde hamilelik çizelgem geriden geliyor.aslında net olarak pazar günü doktorumla görüşüp ona göre tam doğum tarihimi ve gebelik haftamı düzenlerim..benim sanırım geç döllenme olmuş çünkü o yüzden aklım karışık biraz

günaydın güzel anneler , nasılsınız?
ben haftaya çarsamba 5+3 ken dr a gideceğim sadece keseyi görürüz :)

Herkese günaydınnn. Kızlar dün akşam kasığımın sağ tarafında bi şişlik oluştu ama taş gibi sol tarafta hiçbişey yok ama sağ taraf şişti kocaman ama sabaha bi baktım geçmiş. Çok tuhaf geldi bana başına böyle bişey gelen varmı doktoramı sorsam acaba?

valla aslında şöyle bebek 8 haftayı doldurmadan çok kesinleşmiyor. bazı dr lar tarnsfere göre söylüyo. bazıları son adet tarihine göre. ama benim adetim düzenlidir 26. gün mutlak olurum. 3 kasım 26. gün oluyodu. o zaman 4 haftalık dersem şimdi 6+4 üm bu da dr un dediğine yakın ama tabiii bilemiyorum canım.

günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim 2 gündür lekelenmelerim yoktu bu sabah bi baktımki sanki adet olmuş gibi lekelenmem gelmiş sanırım bu bebişten bana hayır yok umudumu kesiyorum 15 gün oldu hiç bi ilerleme yok yarına kadar beklicem tekrar doktora gidicem

Ya Dilara böyle karamsar olma ne demek umut yok. Olurmu öyle şey.. Doktorunla konuş tekrar ama yarını bekleme istersen bugün git müsaitsen. İlaç filan verir belki 1 gün 1 gündür

dilaracım karamsarlık yakışmıyor sana vakit kaybetmeden dr a git canım son duruma baksın
kanama nereden geliyor bi onu saptasınlar o çok önemli
bazen kanamalar rahim ağzı problemleri, iltihaptan ötürüde olabiliomuş ,bilgine...

o lütfen bu kadar karamsar olmayın ne olur.
allah büyük her şeyde bir ahyır var.
ne olur.
ben de kötü ihtimallaeri düşünmemek için zor tutuyorum kendimi.
alahım hepimize de mutlu hayırlsı sağlıklı günler verisn.
tabi bebişlerimizi de:))))))
canım bebişlerimzi biiz terketmeyecek inşallah.
dua edelim

Melek canım, bunların hepsi hormonlardan. Arkadaşım diyor ki , ben reklamlara bile ağlıyordum diyor.
Gayet normal. Üstesinden geleceğiz Allahın izni ile.
Normal olmayan birşey yaptığımda eşimde alıştı hemen HORMONLARDAN değil mi diyor kaydirigubbakcemile3
Oda alıştı.kaydirigubbakcemile3

canım niye bu kadar olumsuz düşünüyorsun,bence hemen hiç vakit kaybetmeden dr una git,en azından dr unu ara,benimde geçenn hafta kahverengi lekelenmelerim oluyordu çok az dr um bana progestan verdi günde 3 defa alıyordum,en son çok az kan görünce iç çamaşırımda hemen dr uma gittim tekrar,serum taktılar bana iki tane,6 saat kadar yattım hastanede,çok ciddi bişey değilmiş ama dr um ne olur ne olmaz diye tedbir almak istedi.çok şükür çok iyiyim şimdi,bebeğimde iyi,kalp atışını bile duydum geçen hafta.lütfen kimse moralini bozmasın,zaten hamilelikten dolayı yeteri kadar duygusalız,bide yok yere üzmeyelim kendimizi,hamileliğimizin tadını çıkaralım,farkında değiliz ama zaman çzbuk geçiyor,en güzel günlerimiz bugünler bizim:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…