2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar ben çıkıyorum kendınıze ıyı bakın bir kaç gun gorusemeyebılırız malum ıstanbulda olucam
dua edın saglıkla goreyım yavrumu cok opuyorum sizi
Şeniz

Ya Dilaracım belden iğne yapılıyomuş iğne olurken canın yandımı?

canım yazını daha yeni gördüm sayfalar okadar çabuk doluyoki okumakta zorlonuyorum :) yetişemiyorum maşallah annelerimiz çok hızlı heheh:) hayır canım belden iğneyi hiç hissetmedim çok hassas bi iğne normal bildiğimiz iğnelerdende ince kıl gibi vurarken çünkü hiç kıpırdamamı söylemişti aslında sakıncalı iğneyi vuran kişi anestezi uzmanı çok uzman olmalı yani emin elde olduğun sürece hiç bi kötü durumu yok göğüs altından uyuşmaların başlıyo 5 dakkika sürmüyo heryerin duvar gibi beton gibi çakılı kalıyosun sanki:) zaten anında kesme işlemi gerçekleşiyo sana deyimki iğneyi vurduktan sonra en geç 15 dakika içinde bebeğini görüyosun sana bakışını ağlayışını duymak çok güzel bi duygu alalhım bebişlerimizden ayırmasın bizi o duygu çok güzel normal veya sezaryan hiç farketmez ikisindede sancı acı çekiyosun zaten...yerimseniben

Dilaracım benim 7 yaşında bir kızım var bu ikinci bebeğim olacak Allah izin verirse.. Kızımda sezeryan oldum ama genel anesteziyle ben epidural anestesi istiyorum ikinciyi ama bu belden iğne olayı beni ürküttü dediğin gibi çok uzman kişilerin yapması lazım hassas bir bölge. Sen nerede yapmıştın doğumunu cnm

canım benimde 4 yaşında bi kızım var bende evime yakın bi hastane seçtim özel küçükköy bilge hastanesi benim akrabalarımdan 3 kişi aynı doktora gittiler memnun kaldıklarını söyleyince bende gittim ama sezaryana bilerek girdim ama ben narkoz alıcağımı sanıyodum doktorum yönlendirdi bi anlık oldu narkoz alanlar çabuk kendilerine gelmiyolar bu anı bu sevinci sancıdan ağrıdan hemen yaşamaıyorlar dedi ben tavsiye ediyorum korkma ol dedi bende doktoruma güvendim ve bi anda karar verip oldum ama gerçekten memnun kaldım...yerimseniben

Ya ne güzel bende o anı yaşamak istiyorum bu sefer. Bende Bahçelievler Medical Parka gidiyorum birdahaki kontrolde doktorumla konuşıym. Ben bi arkadaşımda iğne çok acıtıyomuş diye duyup korkmuştum baya ama senden bunları duynak rahatlattı beni. sanırım sayende bende cesaret edicem epidurale..Sağol cnm

oldu canım görünüyor.
annesi gün saymak kolay oluyor böyle.
inaşşllah 40. haftayıda beraber takip ederiz.
a.s.

inş canım inş bugün bütün gün uğraştım yapıncaya kadar çok teşekkür ederim tekrar eşim diyorki günleri şöyle çabucak ileri götürsek.bu gecede eşimin doğum günü tam doğum günü hediyesi oldu bebişimiz. 4 gündür öğrendika.s.

bende geçen sene bu zamanlar hamileydim 22 temmuzdada ikiz bebeklerimi dünyaya getirdim çok şükür her şey yolunda ayrıca bi bakmışsın temmuz zamanın nasıl gçtiğini anlamayacaksın bile allah yardımcın olsun

canım benimde ilk hamileliğimde öyleydi ama kalp atışı yoktu benim bebeğimin..
bence sen yat kalkma geçer o kan kaybolur..
tosbaa arkadaşımında senin gibiydi haziran annesi yazmış zaten sana kayboldu Allaha sükür onunki seninde geçicek sibelcim dualarım seninle...

Allah bağışlasın canım ne güzel ikizlerinmi var..maşallah
inşallah bir an önce geçer zaman ve bizde alırız bebeklerimizi kucaklarımıza..:Saruboceq:

canım bende aynen öyleyim zaten hayal kurmuyordum hiç kurmuyorum şimdi.inşallah iyi haberlerle gelirsin.ama çoğu hamilelerin oluyormuş normalmiş diyolar biraz içime su serpiliyor öyle diyince.:teselli:

canım çok saol içim rahatlıyor böyle güzel örnekleri duyunca.allah hepimizinkini tamamına erdirir inşallah.:Saruboceq:

hepiinize günaydın,,,
gününüz aydın,gününüz mutlu,gününüz sağlıklı geçsin inşallah..
Bebişlerinizin kalbi pıt pıt atsın sağlıkla inşallah.
Benimde kontrolüme az kaldı.inşallah herşey güzel olacak kızlarr

günaydın, annelerimiz
nasılısnız
rabbim hepimize ilk önc kalp atışlarını sorna hareketlerni görmeyei.sonrada kucağımıza alıp çok şükür demeyi nasip etisn inşallah.
ya korkuyorum aslında.alt karında şişilk vardı bende.hani hepimizde olan.şimdi o bölgeyi boş boş hissediyorum.inşallah bir şeyi yoktur bebeişim büyüyordur.
annesinin onu merak ettiğini biliyordur.inşalah

herkese günaydınnnnnnn....

kızlar dün bebişimin kalp atışını gördüm allahıma bin şükür. cuartesi gidecektim ama
dayanamadım dün gittim.. allahım inşallah bu defa tamamına ererim. ama öksürüğüm devam ediyor. bebeğime bişi olacak diye çok korkuyorum.

kızlar öksürüğü nasıl geçirebilirim ne olur yardım edin......

günaydınlarrr güzel annelerimiz uyanmışlarmı... ben sevinçten 6 da kalkıp oturuyorumwc ye kalkınca.aminnnn arkadaşlar aminn hepimizin bebeklerinin kalbi pıt pıt atsın inş çok korkuyorum daha ongün var akdaş ne güzel sen bebişinin kalp atışını duymuşsun darısı bizlere inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…