Ya Dilaracım belden iğne yapılıyomuş iğne olurken canın yandımı?
canım yazını daha yeni gördüm sayfalar okadar çabuk doluyoki okumakta zorlonuyorum :) yetişemiyorum maşallah annelerimiz çok hızlı heheh:) hayır canım belden iğneyi hiç hissetmedim çok hassas bi iğne normal bildiğimiz iğnelerdende ince kıl gibi vurarken çünkü hiç kıpırdamamı söylemişti aslında sakıncalı iğneyi vuran kişi anestezi uzmanı çok uzman olmalı yani emin elde olduğun sürece hiç bi kötü durumu yok göğüs altından uyuşmaların başlıyo 5 dakkika sürmüyo heryerin duvar gibi beton gibi çakılı kalıyosun sanki:) zaten anında kesme işlemi gerçekleşiyo sana deyimki iğneyi vurduktan sonra en geç 15 dakika içinde bebeğini görüyosun sana bakışını ağlayışını duymak çok güzel bi duygu alalhım bebişlerimizden ayırmasın bizi o duygu çok güzel normal veya sezaryan hiç farketmez ikisindede sancı acı çekiyosun zaten...yerimseniben
Dilaracım benim 7 yaşında bir kızım var bu ikinci bebeğim olacak Allah izin verirse.. Kızımda sezeryan oldum ama genel anesteziyle ben epidural anestesi istiyorum ikinciyi ama bu belden iğne olayı beni ürküttü dediğin gibi çok uzman kişilerin yapması lazım hassas bir bölge. Sen nerede yapmıştın doğumunu cnm
kızlar şimdi iğnemi vurdum sizlerde yapıyormusunuz drum verdi kanı sulandırmak içinmiş
oldu canım görünüyor.
annesi gün saymak kolay oluyor böyle.
inaşşllah 40. haftayıda beraber takip ederiz.
a.s.
kızlar ya bende bebekli imza koymak istiyorum nerden seçiyosunuz bunları banada site adı verin bende seçip yapayım...:)
canım benimde ilk hamileliğimde öyleydi ama kalp atışı yoktu benim bebeğimin..kızlar hepiniz çok tatlısınız negüzel şakalaşıyorsunuz bebişim beni üzdü ilkide kalpatışından dolayı kürtajdı.dr hiç kalkmadan yat dedi işe yararmı.kanama yok ama içte varmış.korkuyorum
bende geçen sene bu zamanlar hamileydim 22 temmuzdada ikiz bebeklerimi dünyaya getirdim çok şükür her şey yolunda ayrıca bi bakmışsın temmuz zamanın nasıl gçtiğini anlamayacaksın bile allah yardımcın olsun
canım benimde P.tesi günü 5+6'yken kesenin arka tarafında kanama gözüktü. Doktor sadece ilişkiye kesinlikle girmiceksin dedi. Ben de çok endişeliyim. İlaç falan vermedi. Yarın tekrar gidicem bakalım ne dicek. 4 gündür kendimi ölü gibi hissediyorum. Hamilelik hevesi diye birşey kalmadı. Çok mutsuzum.
sibelcim sıkıntını anlıyorum. aynı şeyi hamileliğimin ilk haftalarında dr'um banada söyledi.
bebek kesesinin yanında 1-2 damla kan var dışarıyada gelebilir, gelmeden kuruyup gidebilirde dedi. bir hafta istirahat etmemi önerdi, diğer hafta gittiğimde kanama kaybolmuştu. dışarıya herhangi bir akıntıda gelmedi.
üzme kendini, sağlıklı bir hamileliğin olur inşallaahh..
merhaba temmuz annişleri, bende kısmetse haziranda bekliyorum bebişimi..
topicleri gezerken sibelin mesajını gördüm benimde başımdan geçtiği için yardımcı olmak istedim.
Allah hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin inşallaahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?