Benim göbeği br görsendelikafaduldenDudağın uçuklar...Bazen öyle büyüyor ki,kendimi 9 aylık sanıyorumkafamçokkarıştıAkşamları özellikle çoook büyüyor...Eşime çektireyim akşam,eklemeye çalışırım canım.Nasıl ekleneceği konusunda bana da yardımcı olmanız lazım.Geçmişi okuyamadım,muhakkak vardır orda ama bulması da zor oluyor valla...Eskisi kadar sık giremiyorum kk ya...yeni bir meşgüliyetim var da...Ben yazmayı çok severim,internette yazılarımı ve şiirlerimi yazıyorum.Zamanımı da alıyor baya...Ama yine de takip ediyorum tabi kk yı.Sizden kopamam...Herbirinizin bir sureti var kafamda...Bir sürü arkadaşım var yani...Üstelik beni en iyi anlayacak arkadaşlar...
Bu arada cmst temizlik yaparken ayağım kaydı ve düştüm.Çok korktum...Eşim çıldırdı...Dikkat etmiyorum diye ama o da çok korktu.Popomun tam üstüne düştüm.Birkaç dakika kalkmadım korkumdan.Herhangi bir kanama olacak diye ödüm koptu.Allah tan oılmadı öyle bişey...Bişey olmamıştır dimi???
Benim göbeği br görsendelikafaduldenDudağın uçuklar...Bazen öyle büyüyor ki,kendimi 9 aylık sanıyorumkafamçokkarıştıAkşamları özellikle çoook büyüyor...Eşime çektireyim akşam,eklemeye çalışırım canım.Nasıl ekleneceği konusunda bana da yardımcı olmanız lazım.Geçmişi okuyamadım,muhakkak vardır orda ama bulması da zor oluyor valla...Eskisi kadar sık giremiyorum kk ya...yeni bir meşgüliyetim var da...Ben yazmayı çok severim,internette yazılarımı ve şiirlerimi yazıyorum.Zamanımı da alıyor baya...Ama yine de takip ediyorum tabi kk yı.Sizden kopamam...Herbirinizin bir sureti var kafamda...Bir sürü arkadaşım var yani...Üstelik beni en iyi anlayacak arkadaşlar...
Bu arada cmst temizlik yaparken ayağım kaydı ve düştüm.Çok korktum...Eşim çıldırdı...Dikkat etmiyorum diye ama o da çok korktu.Popomun tam üstüne düştüm.Birkaç dakika kalkmadım korkumdan.Herhangi bir kanama olacak diye ödüm koptu.Allah tan oılmadı öyle bişey...Bişey olmamıştır dimi???
merhaba kızlar,
muhabbet yine güzel gitmiş maşallah.
ben de oda yapamayacak olanlardanım malesef.2-3 ay sonra taşınacağız ve aksine küçük bi eve taşınıyoruz biz.
confuse canım göbekler büyüdükçe ağırlık merkezimiz değiştiğinden düşmeye çok eğilimli oluyormuşuz. fakat popo üzerine düşmek tehlikeli değilmiş merak etme canım. geçmiş olsun.
bu arada cumartesi doktora gittik. fakat cinsiyetini öğrenemedik. bu hafta içi tekrar gitmeyi planlıyorum inş.
sağlığımız yerinde biraz da iri bir bebekmişiz ama cinsiyet heyecanı ve hayal kırıklığından ne boyunu ne kilosunu sormuşum..
Çök geçmiş olsun. Ben hıc temızlık yapmıyorum. sen de oyle yap :))
gaydin yeni okudum canım..bu akşam eşimden rica edicem eklicem inş.
stardust canım tebrik ederim maşallah oğluşuna çok tatlı :)
bademcim ilk önce doğum günü kutlu olsun canım yeni yaşına bebeklerinle girmen ne hoş.. kendine dikkat et bu arada çok da geçmiş olsun..
star dust canım teyzemin torununun ismi derin aşığım ona ellerimde büyüdü hatta şimdi annesiyle görüşmüyorum o yüzden derinide göremiyorum içim sızlıyor çok özledim onu evet canım çok isterim kızım olmasını ama 11 sene bekleyince kız oğlan farketmez diyorum tabiki en önemlisi yavrularımızın sağlığı bende naz ismini çok seviyorum hatta bazen ECRİN NAZ diyorum ama daha çok erken bakalım bi belli olsuna.s.
canım gözünaydın oğluşunun keyfine diyecek maşallah :icecream:
merhaba kızlar,
ben de oda yapamayacak olanlardanım malesef.2-3 ay sonra taşınacağız ve aksine küçük bi eve taşınıyoruz biz.
confuse canım göbekler büyüdükçe ağırlık merkezimiz değiştiğinden düşmeye çok eğilimli oluyormuşuz. fakat popo üzerine düşmek tehlikeli değilmiş merak etme canım. geçmiş olsun.
bu arada cumartesi doktora gittik. fakat cinsiyetini öğrenemedik. bu hafta içi tekrar gitmeyi planlıyorum inş.
sağlığımız yerinde biraz da iri bir bebekmişiz ama cinsiyet heyecanı ve hayal kırıklığından ne boyunu ne kilosunu sormuşum..
ay canım göstermedi mi senin yaramaz .18 haftalıksın halbüki bu hafta bir git bakalım inş görünür:teselli:
Canım benim aman dikkat et boşver temizliği felan dikkatli olman lazım geçende ist. a kar yağmıştı ya o zaman 5 aylık arkadaşım düşmüş dediğin gibi popo üstüne düşmüş doktoruna sormuş bişiy olmaz ama dikkat et demiş sende aman dikkatli ol lütfen bende inan adım atarken felan dikkat ediyorum normal de paldır küldür yürürdüm ama şimdi yavaş yavaş yürüyorum acelemiz yok öyle değilmi taşıyıcıyız unutma canımcım :hooray: yazı yazman çok güsel ben yeteneksizim o konuda şiir yazmak istiyorum oğluşuma ama henüz ilham gelmedi beklemedeyimsırnaşık şey ekle nolur göbişini ve bi kaç resmini merak ettim arkadaşım seniii
Çok teşekkürler canım...bebeğinin sağlığı iyiymiş canım,inşallah en kısa zamanda cinsiyetini de öğrenirsin...merhaba kızlar,
Canım benim,haklısın...Resim konusuna gelince ekleyecem tamam.a.s.İnsan çok merak ediyor dimi?ben de seni çok merak edyordum mesela...Resimlerini görmek çok güzeldi.Tanışmak tadında...:içelim:
star_dust canım hayırlı olsun oğluşun sağlıkla al kucağına inşallah...
bademcim ben biliyordum bugün doğum günün olduğunu geçen gün yazmıştın evlilik yıldönümünü ve doğum tarihini ama daha yeni girebildim nete...doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle ve bebişlerinle nice mutlu senelere...
CANIMMMMMMMMM
TEBRİKLER ÇOK SEVİNDİM SAĞLIKLA GELSİN PAŞAMIZ...
MAŞALLAHHHHHHHHH ÇOK TATLI BİR BEBEK OLACAKL ANNESİ ÇOK...
GÖZÜNÜZ AYDIN TATLIM...
ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VE HAYIRLISINI VERDİ İNŞALLAHHH:lepi:
Günaydınnnn tüm annelere... İnanılmaz somurtkan basladıgım gunum haftasonu atılan güzel mesajlarla aydınlandı...sırnaşık şey
Bademcimmmm süper bis yaaaaa. Cok cok cok ama cok sevindim. Benim iki seferde yapmaya calısıcaım seyi sen tek seferde yapıcaksın allahın izniyle :içelim:
Nazlibahar ve stardust sizleri de tebrik ederim. Heyo heyo gelsin erkekler:sm_cool:
Akdascım seninde test sonucun temiz cıkmıs, darısı en kısa surede hatta pazartesi basıma diyorummmm...
Ayyyyyy pazartesi sabahı için ne kadar mutlu ve güzel haberler aldımmmm. Cok neşeliiii:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?