herkese iiakşamlar bende 4 aylık hamileyim ama karnım hiç çıkmadı bu normal mi acaba cok hafif bi ayva göbeğim var(
Canımcım tombiği tahmin etmek istiyorum 18 haftalıksın ve hala göstermiyorsa bu gelen bir kızçedir bencee:ecrin_bebek:
annecik senin verdiğin linkten beceremedim kızlar yokmu bu şekilli grafik yapmanın kolayı türkçe olan
BENCE NORMAL CANIM 5. AYDAN SONRA BİRDEN ÇIKAR BEBİŞ MERAKLANMA İÇ KARNIN GENİŞTİR:1rolleyes:
herkese iiakşamlar bende 4 aylık hamileyim ama karnım hiç çıkmadı bu normal mi acaba cok hafif bi ayva göbeğim var(
3 lü testimizin sonucu geldi .1:16000 miş doktorum iyi amniyosentez yapmayacağız dedi çok sevinçliyim
3 lü testimizin sonucu geldi .1:16000 miş doktorum iyi amniyosentez yapmayacağız dedi çok sevinçliyim
gözün aydın canım bebişinide sağlıklı kucağına alırsın inşallah
süpperrrrrrrr :lepi: :içelim:
çok sevindim adına :1hug:
Normal canım dert etme tamamen bünye ve iç karnınla ilgili iç karnın geniştir ondan çıkmamıştır cinsiyetin bellimi peki?[/QUOTE
gecen ay %90 erkek dedi bu ayki kontrol haftaya o zaman kesinleşecek inş:ecrin_bebek:
gözün aydın amatisthihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?