2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Sepetler gerçekten ilk 5 ay için filan çok gerekli. Çünkü ilk aylarda bebeği yanında tutmak gerekiyo 5-6 aydan sonra odasına bırakabiliriz ancak

Kıslar tşkler göbişim için yorumlarınıza
Badem, stardust,Confüse gelmedi bugün hiç yoksa benmi kaçırdım görmedim onları

Kıslar tşkler göbişim için yorumlarınıza
Badem, stardust,Confüse gelmedi bugün hiç yoksa benmi kaçırdım görmedim onları

Canım ben şimdi geldim ve daha geçmişi okumadan sana cevap yazayım dedim.Şimdi bakıcam göbişine.Ç:dancek merak ediyorum

benim evimde kira 185 metrekare büyük ama 3+1
bende bebişim için çalışma odasını atacam
mecburen fedakarlık yapacağız en çokta kitaplarımı ne yapacağım diye düşünüyorum
şimdiki aklım olsa salon ayrı oturma odası ayrı yapmazdım

kızlar bunları düşündükçe heyecanlanıyorum, zaman da çabuk geçiyor gerçi, bakın 5.aylara girdik bile, Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah. ama son ay hiç geçmiyormuş öğle diyorlar, geri sayım başladıkça günler uzuyormuş.

OLSUN CANIM SAĞLIK OLSUN Bİ ÇARESİNİ BULACAĞIZ BAKALIM ARTIK...
:lepi:

Saol canım büyüyo her geçen gün artık her hafta resmimi çekicem her hafta daha büyüyo diyo arkadaşlar bakıcam sende ekle lütfennnnkaydirigubbakcemile

Benim göbeği br görsendelikafaduldenDudağın uçuklar...Bazen öyle büyüyor ki,kendimi 9 aylık sanıyorumkafamçokkarıştıAkşamları özellikle çoook büyüyor...Eşime çektireyim akşam,eklemeye çalışırım canım.Nasıl ekleneceği konusunda bana da yardımcı olmanız lazım.Geçmişi okuyamadım,muhakkak vardır orda ama bulması da zor oluyor valla...Eskisi kadar sık giremiyorum kk ya...yeni bir meşgüliyetim var da...Ben yazmayı çok severim,internette yazılarımı ve şiirlerimi yazıyorum.Zamanımı da alıyor baya...Ama yine de takip ediyorum tabi kk yı.Sizden kopamam...Herbirinizin bir sureti var kafamda...Bir sürü arkadaşım var yani...Üstelik beni en iyi anlayacak arkadaşlar...
Bu arada cmst temizlik yaparken ayağım kaydı ve düştüm.Çok korktum...Eşim çıldırdı...Dikkat etmiyorum diye ama o da çok korktu.Popomun tam üstüne düştüm.Birkaç dakika kalkmadım korkumdan.Herhangi bir kanama olacak diye ödüm koptu.Allah tan oılmadı öyle bişey...Bişey olmamıştır dimi???

cannım ya , nane-kekik gibi bitkileri çay gibi demleyerek içmek tehlikeli biliyorsun değil mi , eşin o şekilde bir karışım hazırlamıyor değil mi benneyaptımki
ama bu bitkiler yemeklerimiz üzerine bir tutam tat versin amacıyla atıldığında tehlikeli değil .. bunu takiplerimi yapan hem İst.daki hem İzm.deki tüp bebek uzm. dr.larım söylüyor ..
umarım bugün daha iyi hissediyorsundur kendini :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…