canım sanırım bız oda yapamıcaz bebıse cunku yerımız yok ve evımız cok kucuk bende dusunuyorum kıyafetlerını nereye koyacagımı
belkı doguma kadar tasınabılırız ama kesın degıl fisfisfis
benim de evim 2+1 ve küçük, salonda oturuyoruz zaten, diğer odada bir bilgisayar masası 2 kitaplık ve bir kanepe var, ve başka hiç yer yok, yatak odasına beşik koyarız diye düşündük ama çok sıkış tıkış olacak, oda ancak bize yetiyor şu durumda,,,, napıcaz bilmiyorum, bir çare düşünmek gerek :uhm:
Kızlar isim olarak Toprakmı Kuzeymi yoksa Alparmı güzel ?
BENDE MİNİK ÖYKÜME BUNU ALMAYI PLANLIYORUM ŞİMDİLİKK
TABİ DAHA GÜZELİNİ GÖRÜRSEM FİKRİM DEĞİŞEBİLİR NASIL SİZCE
neden kimse cvp vermiyor.15 hafta 1 günlüğüm 1.5 sattlik yola aylık kontrollere gidiyorum.salı günü gitsem 3 lü test için uygun mu sizce.siz hangi haftada yaptırdınız
Selam kıslar günaydınnn
Badem, Stardust çok çok tebrikler harika haberler aldık süper sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım.
Akdaş 3lü testin temiz çıkmış çok sevindim canım hayırlı olsun
atladığım kimse varsa cinsiyet öğrenen onlarıda tebrik ediyorum...
Badem Nice güsel yıllara canımcım doğum gününe kırmızı bir burunla girdin ama olsun meleklerinde senle nice güsel yıllara canımcım çabucak iyileş bol vitamin takviyesi ve istirahat canımcım...
neden kimse cvp vermiyor.15 hafta 1 günlüğüm 1.5 sattlik yola aylık kontrollere gidiyorum.salı günü gitsem 3 lü test için uygun mu sizce.siz hangi haftada yaptırdınız
Evet katılıyorum insan yüzyüze tanışmış gibi oluyo gerçekten inş. bi akşam vey abi haftasonu görüşürüz migrosta felan :) ne güsel olur gerçekten a.s.:1hug:
star_dust canım tebrik ederim allah hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin canım..kızlar epudural sezaeyan oldum ben çok rahat geçirdim inan yani o kadar korkuyodumki bu kadar kolay olacağını bilsem hiç dert etmezdim şimdide olucam bu bebişimde inşallah aslında ben narkozlu alıcağımı sanıyodum doktorum o gün beni ameliyata alırken dedi ben uyutmak istemiyorum yani bayıltmıcam dedi konuşa konuşa bebişni vericem kollarına dedi:) büyük bi cesaret alarak dedim önce allahıma sonra size inşallah hakkımızda hayırlısı olur dedim girdim ameliyata:) ve girmemle çıkmam fazla sürmedi annemler bile sandı kapıda hiç bişey olmamış gibi çok rahat karşıladım daha olmadınmı dediler:) gündüz tam saat 12 di anesteziyi verdiler 12,7 geçiyodu bebişimi çıkardılar düşünün yani ben halen diyorum başladınızmı doktor bey:) oda güldü saat vardı karşımda saati unutma dedi baktım o sırada bebişimin ağlamasını duydum çok duygulandım ve saat 12,30 da yatağıma indirdiler beni maşallah doktoruma benim:)
sonunda geldık kızlar:CüvCüv:
veeeeeeee %100 oğluşum oluyorrrrrrrrrrrr çok mutluyummmmmmmmdelikafadulden
bıze el salladı oğlusum cok sakın ve uysal bır bebek olucak fazla hareketlı degıl cunku annesını üzmicek
3'lü test için kan verdım sonucları perşembe gunu alıcaz ınsallah guzel cıkar:Saruboceq:
kan verırken malesef ufak bır aksılık yasadık ve ben fenalastım 1 saat kadar müşade altında tutuldum sımdı ıyıyım cok sukur:çok üzgünüm:
1 kılo almısım 1 ayda super dedı doktorumsositososito
1,5 ay sonraya renkli ultrason ıcın cagırdı ama eger sabredemezsen ıstedıgın zaman gelırsın bebegını gormeye dedı:asigim:
çarpıntım ıcın kalp cerrahına yolladı eko yapılsın dedı ama ben korktugum ıcın kabul etmedım demır ılacımı bıraz kullanayım eger gecmezse gıderım dedım kaydirigubbakcemile
sımdılık bu kadar cok yorgunum gercekten gecmısı okumaya halım yok kan alındıktan sonra cok kotu oldum cunku:çok üzgünüm:
hepınızı öpuyoruz Şeniz
dilaracım bende epidural sezeryan düşünüyorum ama henüz doktorumla konusmadım ne kadar sürede ayağa kalktın bide doğum sonrası baş ağrısı yapıyor diyorlar sende oldumu
Huzun yili tebrik ederim. Allah tamamina erdirsin.
dilaracım bende epidural sezeryan düşünüyorum ama henüz doktorumla konusmadım ne kadar sürede ayağa kalktın bide doğum sonrası baş ağrısı yapıyor diyorlar sende oldumu
gözün aydın hayılısıyla gelir oğluşun inşallah
paşalar çoğalıyor
sonuçlarında güzel çıkar inşalah kan verince fenalaşmışın geçmiş olsun
canım:1hug:
sonunda geldık kızlar:CüvCüv:
veeeeeeee %100 oğluşum oluyorrrrrrrrrrrr çok mutluyummmmmmmmdelikafadulden
bıze el salladı oğlusum cok sakın ve uysal bır bebek olucak fazla hareketlı degıl cunku annesını üzmicek
3'lü test için kan verdım sonucları perşembe gunu alıcaz ınsallah guzel cıkar:Saruboceq:
kan verırken malesef ufak bır aksılık yasadık ve ben fenalastım 1 saat kadar müşade altında tutuldum sımdı ıyıyım cok sukur:çok üzgünüm:
1 kılo almısım 1 ayda super dedı doktorumsositososito
1,5 ay sonraya renkli ultrason ıcın cagırdı ama eger sabredemezsen ıstedıgın zaman gelırsın bebegını gormeye dedı:asigim:
çarpıntım ıcın kalp cerrahına yolladı eko yapılsın dedı ama ben korktugum ıcın kabul etmedım demır ılacımı bıraz kullanayım eger gecmezse gıderım dedım kaydirigubbakcemile
sımdılık bu kadar cok yorgunum gercekten gecmısı okumaya halım yok kan alındıktan sonra cok kotu oldum cunku:çok üzgünüm:
hepınızı öpuyoruz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?