2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hüzün yılı tebrik ederim allah tamamına erdirsin inş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

tşk ederim cnm bilgilerin içinŞeniz

dilara, hüzün yılı teşekkür ederim, hepimizin bebişlerine maşallah diyorum..ya kızlar ben artık iyice heyecanlanıyorum siz ne durumdasınız? dr um 5. ayda bebeğin görüntüsünün ırsi özellikleri yansıtıcagını söyledi. bu ayın 27 sini bekliyooooruuumm..:=)

hüzün yılı tebrik ediyorum maşallah bebişine yat dinlen iyice

hüzün yılı gözünaydın canım öğrendin cinsiyetini darısı benim başıma bu arada geçmiş olsun dinlen canım

Canim doktoruna sorsan daha iyi olmaz mi? sonucta seni cagiracak olan o.

bak mesela ben 17. hafta sonumda bir test yapilacak. kan testi ve 19. hafta sonunda bebegin ic organlarina bakilacak detayli. ama 3lu test hangisi bilmiyorum acikcasi.

canım doktorumu değiştirdim bu gideceğime ilk defa gideceğim nnasıl biri onu dahi bilmiyorum.o yüzden herkes 16 diyor bende 16 nın içindeyim zaten herhalde yapar sana yapılacak olan 3 lü test canımm

hüzünyılı tebrik ederim canım seni.darısı benim gibi bebişinin cinsiyetini öğrenemeyenlerin basına bol bol dinlen

kızlaaar ben geldim,bugün doktora gittim,12.haftada erkek ihtimali daha yüksek gibi ama güvenme diyen doktorum 16.hafta yani bugün kız gibi dedi,haftaya gitcem gene bakcak.bacak arası net görülüyordu erkek olduğunu gösteren birşey göremiyorum dedi bakalım.ay ama sıkıldım valla tabiki cinsiyetin hiçbir önemi yok ama ya kız ya erkek neyse tam olarak bilmek istiyor insan.
aman bir hareketliydi benimki allahım allahım tekme atıyodu,ağzını açıp kapattı,elini emerken gördüm,çok şükür ki herşey yolunda.

canım hadı hayırlı olsun allah gonlune gore versın ınsallahŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…