ve buda benim göbişim..gaydin nerelerdesin al sana göbiş:=)
hüzün yılı senide tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin canım.
ve buda benim göbişim..gaydin nerelerdesin al sana göbiş:=)
hüzün yılı senide tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin canım.
canım geçmiş olsun ve tebrik ederim maşallah oğluşuna paşamıza dinlen bu gece yarın bişeyin kalmaz inşallah...:1hug:
canım beni ameliyattan 5 saat sonra ayağı kaldırdılar ama ben halen yarı uyuşuktu vücudum yani fazla ağrım yoktu tek dert o ilk ayağa kalmak 2 hemşire kollarına giriyo seni yürütüyo ve ben o hemşirelerin kolunu morartım acımdanertesi gün bana gösteriyolardı bak halimize diyedelikafadulden ilk ayağı kalmayı atlattıktan sonra zaten sen yatmak istemiyosun ddoktor gelip sana habire soruyo gaz geldimikaydirigubbakcemile3 işte kalk oturma yatma yürümen lazım o yürütmeyide gaz için yaptırıyolar gaz çıkarman için işte ben 4. günü gayet normal bi şekilde oturup kalkmaya başladım yani desteksiz ilk 3 gün tabiki sancın oluyo onuda zaten ilaç veriyolar onla gidermeye çalışıyosun cesaretli olun korkulcak bişey değil zaten bebişinizi gördükten sonra onu kucaklamak için herşeyiyle kendin ilgilenmek için kendini insan çabuk topluyo onun kokusu yetiyo mis kokulu bebişin...
hüzün yılı tebrik ederim allah tamamına erdirsin inş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hüzün yılı tebrik ediyorum maşallah bebişine yat dinlen iyicesonunda geldık kızlar:CüvCüv:
veeeeeeee %100 oğluşum oluyorrrrrrrrrrrr çok mutluyummmmmmmmdelikafadulden
bıze el salladı oğlusum cok sakın ve uysal bır bebek olucak fazla hareketlı degıl cunku annesını üzmicek
3'lü test için kan verdım sonucları perşembe gunu alıcaz ınsallah guzel cıkar:Saruboceq:
kan verırken malesef ufak bır aksılık yasadık ve ben fenalastım 1 saat kadar müşade altında tutuldum sımdı ıyıyım cok sukur:çok üzgünüm:
1 kılo almısım 1 ayda super dedı doktorumsositososito
1,5 ay sonraya renkli ultrason ıcın cagırdı ama eger sabredemezsen ıstedıgın zaman gelırsın bebegını gormeye dedı:asigim:
çarpıntım ıcın kalp cerrahına yolladı eko yapılsın dedı ama ben korktugum ıcın kabul etmedım demır ılacımı bıraz kullanayım eger gecmezse gıderım dedım kaydirigubbakcemile
sımdılık bu kadar cok yorgunum gercekten gecmısı okumaya halım yok kan alındıktan sonra cok kotu oldum cunku:çok üzgünüm:
hepınızı öpuyoruz Şeniz
hüzün yılı tebrik ediyorum maşallah bebişine yat dinlen iyice
hüzün yılı gözünaydın canım öğrendin cinsiyetini darısı benim başıma bu arada geçmiş olsun dinlen canım
karen 81 maaşallah göbüşüne canım nazar değmesin
Canim doktoruna sorsan daha iyi olmaz mi? sonucta seni cagiracak olan o.
bak mesela ben 17. hafta sonumda bir test yapilacak. kan testi ve 19. hafta sonunda bebegin ic organlarina bakilacak detayli. ama 3lu test hangisi bilmiyorum acikcasi.
hüzünyılı tebrik ederim canım seni.darısı benim gibi bebişinin cinsiyetini öğrenemeyenlerin basına bol bol dinlen
kızlaaar ben geldim,bugün doktora gittim,12.haftada erkek ihtimali daha yüksek gibi ama güvenme diyen doktorum 16.hafta yani bugün kız gibi dedi,haftaya gitcem gene bakcak.bacak arası net görülüyordu erkek olduğunu gösteren birşey göremiyorum dedi bakalım.ay ama sıkıldım valla tabiki cinsiyetin hiçbir önemi yok ama ya kız ya erkek neyse tam olarak bilmek istiyor insan.
aman bir hareketliydi benimki allahım allahım tekme atıyodu,ağzını açıp kapattı,elini emerken gördüm,çok şükür ki herşey yolunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?