2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canim bu hafta bir sey goremedi ise kizdir. Aslinda ben buradaki doktorlat gec soyluyorlar diye kiziyoprum ama emin olmadan da soylememek lazim. cunku sen gibi kac arkadasin ki degisti.

Saglikli olsun da. Zaten henuz bir sey almamissindir. Allah tamamina erdirsin.

sağol kibelecim başka birr doktora daha mı gitsem dedim sonra haftaya tekrar bakcak zaten tekrar tekrar ultrasona girmiyim diyorum.

slm kızlar bende hala ögrenemeyenlerdenim bakalım bu hafta ici ama hangi gün bilmiyorum gidince ögrebilecekmiyim.kızım olmasını istiyorum ama erkek hissediyorum bakalım nolucak nolur dua edin :Saruboceq:..stardust,hüzünyılı ve demresu kızlar tebrik ederim Allah kucagınıza almayı da nasip etsin.inş.a.s.a.s.

canım cok tesekkur ederım ınsalah rabbım senınde gönlune göre verır tatlım:1hug:

tebrikler canım :lepi:
sağlıcakla ve zamanında almanı dilerim oğluşunu kucağına ..

amin canım , teşekkür ederim a.s.
inşallah sen de görürsün bu hafta .. ben de senin gibi düşünyordum , ama çok değil dr.dan çıkınca öyle bir alıştım ki oğluş annesi olacağım fikrine , sonraki kontrollerde aksi yönde bir şeyler duyarsam diye geçti aklımdan , boğazım düğümlendi , olmasın öyle bir şey diye dua ediyordum bu kez .. biz onları cinsiyetleriyle değil , bizden birer parçamız olduğu için seviyoruz :asigim: yani en azından ben öyle düşünüyorum kendi adıma .. cinsiyetini öğrendiğinde sanki hep o cinsiyetten olmasını bekliyormuşcasına seviniyor insan , beklentisi farklı olsa da yerimseniben

cannım ya , emin misin ?? çok konforsuz ve emniyetsiz duruyor bence CADIARZU sanki o halkalardan her an kayacakmış gibi , ilerleyen zamanlarda olabilirde , kullanıma bağlı olarak aşınma yada kumaşta kayma durumu felan , ne biliim fisfisfis
bir de zamanında annelerin sırtına bağladığından farksız gibi sanki :bbo:
benim pek hoşuma gitmedi açıkçası :1no2:

canım bu annelerımızın bagladıklarının gelısmıs versıyonu kaydirigubbakcemile3
benım cok hosuma gıdıyo ıllakı bırtane alıcam heves ıste
canım emnıyetsız oldugunu sanmıyorum cunku halkalardan sıkıca gecırıyosun gerekırse dugumde atılabılırkaydirigubbakcemile5
ayrıca eminim diger tasıma askılarından daha emnıyetlıdır cunku onların kılıtlerı plastık zamanla asınıyo ve sıkı tutmuyo
Şeniz

Herkese günaydınnnn... Bugun son sohbet günüm sonra 5-6 gün ortalarda olmıcam. İzmir'e gidiyorum iş seyahati için. İlk kezde hamileyken uçağa binicem bilas heyecan yaptım. Çok sükür İstanbul İzmir arası kısa bi mesafe :bbo:

Amatistcim test sonucuna inanılmaz sevindim darısı başıma normalde 6 şubatta yaptırcaktım ama baktım yetişemicem 9 şubata aldırdım. Tam 17+5 oluyorum o tarihte gerçi komacan bi bebiş karşılıcak beni insallah :Saruboceq:

Hüzün yılı senin adınada cok sevindim. Saglıkla bir an once kucagına almanı dilerim güzel oğluşunu...

Beyaz Melek bebek odana da bayıldımmmm. Bende gelip orda yatmak istedim bian lülülülülülü Ben bebek odası hazırlasam dahi kendim içinde ufak belki açılır kapanır bi yatak düşünüyorum. Bebek odasıyla kendi odam arasındaki yolda heba olmıyım diye, ay boyle solemesi bilem heyecanlı :teytey::teytey::teytey:

herkeze kocamannnnn günaydın
nasılsınız güzel anneler....
Akşamları saat 9 da yatıp uyuyorum ..........
Iyi mi kötü mü bilmem ama....

günaydın herkese ve bebişlerimize:) bu sabah biraz endişelendim akşamdan beri bebişimin hareketlerini yakalayamadım bi an çok korktum bide her sabah beni hafif vuruşlarla uyandırırdı bu sabah hiç bi harekette yapmayınca panikledim kalktım su içtim wc gittim rahatlayım diye tekrar yattım yarım saat bekledim bi kıpırtı olacakmı diye sağa dön sola dön bişey yok deli olacaktım neyseki tam kalkacaktımki başladı oynamaya herhalde uyuya kaldı minik kuzum..:)

Günaydın hanımlar............ Tebrikler hüzünyılı............. Dilaracım senide gülerek okudum bende artık her sabah bebişimin hareketini duymadan yataktan çıkmaz oldum o bana iki dokunduruyo öyle kalkıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…