2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar çarşamba günü tam 14 haftalık oluyorum dr gitsem gösterirmi kendini

günaydın canlarımm

jasmincim ben 13.haftadayken gösterdi bizim kız, ama ayrıntılı ultrasonla bakılmıştı, normal hastanelerdeki cihazlarda ise 16.haftadan önce söylemiyorlarmış.

canım herhalde bu paniği sık sık yaşıcaz:) hareketi duymasaydım doğru doktora gidecektim zaten bahane arıyorum bebişimi görmek için:) 15 şubatta gidicem bende daha çok var detaylı ultrasona giricem....

günaydın canlarımm

jasmincim ben 13.haftadayken gösterdi bizim kız, ama ayrıntılı ultrasonla bakılmıştı, normal hastanelerdeki cihazlarda ise 16.haftadan önce söylemiyorlarmış.

bende özel hastaneye gidiyorum ama dr odasında ki ultrasonun ayrıntılı olduğunu sanmıyorum biraz daha bekleyelim şimdi gidersem göstermezse kendini içime dert olur teşekkür ederim canım

Ya ben hiçbi kıpırtı dahi hissetmiyorum ayaklarımı havaya kaldırıp sırtüstü yatıyorum, çikolata yiyorum, sürekli kendimi dinliyorum ama yok hissedemiyorum... Acaba çok mu erken?

Ya ben hiçbi kıpırtı dahi hissetmiyorum ayaklarımı havaya kaldırıp sırtüstü yatıyorum, çikolata yiyorum, sürekli kendimi dinliyorum ama yok hissedemiyorum... Acaba çok mu erken?

canım genelde düz yatınca hissedemezsin ben bile hissedemiyorum ama sol yada sağ tarafına yatarsan daha iyi olur birde bebiş şuan hep uyku halidne çok az uyanık kalıyolar oda yer değiştirmek için yani yarım saati bulabilir o yüzden telaş yapma:)

benim bebiş daha çok sağ tarafıma yatınca oynuyo bide doktorlar diyo ya solda yatın felan diye ben solda hiç rahat edemiyorum acaba bişey olurmuki gece yatarken deniyorum soluma yatıcam diye neyse dalıyorum aradan bir iki saat geçiyo ya susuyorum ya wc için kalıkıyorum kendimi yine sağ tarafımda buluyorum ..:)

Bende genelde soluma yatınca hissediyorum birde 2 büklüm oturunca sıkıştırıyorum herhalde yer açıyo kendine :) ......... Sende çok yakında hissedersin annesi kocaman olmuşsunuz maşallah zuzucum

Amatist test sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim.

Hüzün yılı oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Karencim seninde göbüşüne maşallah.allah nazarlardan saklasın.

Kızlar doktora gitmememe 3 gün kaldı.çok heyecanlıyım.inşallah bebeğimi sağlıklı bir şekilde görürüm.vede cinsiyetini öğrenirim.bana erkek gibi geliyor.doğru tahmin edebildim mi bakalım.

Arkadaşlar merhaba ,çok kötü grip oldumsenağlama

Sadece bir merhaba diyeyim dedim.Başım çatlıcak gibi ağrıyor.Geçmişi falan okuyamadım..Şimdi tekrar yatıcam.Kendinize iyi bakın...:a015:

günaydınn herkeze a.s.
hüzünyılı tebrikler canım,Rabbim nazarlardan korusun paşanı :1hug:

ben de hissedemiyorum yaa :çok üzgünüm:ne yaptıysam olmuyofisfisfis
sessiz bi odaya geçiyorum ilk önce elim karnımda nefes bile almıyorum ama karın gurultusundan başka bişey hissetmiyorumm kötükedihüso

yaa hayatım boyunca hiç bukadar tekme yemek istememiştim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de sırtüstü yatıp ayaklarımı düz uzatınca hissediyorum, özellikle yemekten sonra, galiba kızımın da karnı doyunca keyfi yerine geliyor annesi gibi kaydirigubbakcemile3

Bebişin naz yapmazda gösterirse kesin öğrenirsin selsincim sizde kocaman olmuşsunuz maşallah kıpırtılarıda çok yakında hissedersin bence

GÖZÜN AYDIN CANIM OĞLUŞUN GELİYORMUŞ .
DEMİR HAPLARINI AKSATMADAN İÇ İNŞ O PROBLEMİNDE ORTADAN KALKACAK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…