günmaydın öksürmekten mahvoldum artık ödüm kopuyor bişi olacak diye birde baş ağrısı çatlıyor başım yatıyorum sürekli arada kalkıp okuyorum yazdıklarınızı insanın aklı burda oluyor
günaydın gaydin hanım..hani göbiş..dün akşam ben ekledim ama sen yoktun tatlım:=) hadi göbiş bekliorum:=)
Topraaakk..
Canim herkes Kuzey koyuyor bu ara ne is anlamadim...bir suru kuzey bebek oldu..
alpar'i ise hic duymadim. anlami ne acaba ? alparslanin alpar'i olmasin??? bir oglun olursa arslan koyarsin alparslan olurlar. ayy igrenc bir saka... kizma.
isim işide çok zor yaww kıza isim bulmak daha kolay kız olsaydı birsürü favori ismim vardı ama erkek ismi bulmak daha zor galiba CADIARZU
BENDE KIZIMA İSİM BULAMADIM HENÜZ MENEKŞECİM İNSAN EVLADI OLUNCA ÇOK DÜŞÜNÜYOR KOLAY KARAR VEREMİYOR KIZ ERKEK FARK ETMİYOR yerimseniben KARARSIZ OLMAKTA HAKLISIN YANİ
albüm nasıl yapılıyo tatlım yaa:=)valla bilmiyorum ama ugrasırım
kızlar benim ellerim çok uyuşuyor neden acaba..arasıra resmen hissetmiyorum hele avç içlerim daha çok uyuşuyor
kızlar benim ellerim çok uyuşuyor neden acaba..arasıra resmen hissetmiyorum hele avç içlerim daha çok uyuşuyor[/QUOTBe
Beyaz Melek doktoruna soyle mutlaka. kalıcı bır sey olmasın. benım bır arkadasıma da oyel bır sey olmustu hamılelıgın ılerıkı aylarında parmaklarını hıssetmıyordu.
benim kızımın adııı hamile kalmadan belliydi...
ama beeğendiğim ddiğer kız isimlerini yazayım belki fikir olur size...
SİMAY
NİSAN
SİMGE
İNCİ
EYLÜL
ELA
NAZ
IRMAK
DURU
MİNA
günaydın arkadaşlar 10 gündür yoktum.
geldim ,çok şükür iyiyiz .
vakit bulduğumda geçmişi de okuyacağım.
hepinize öpücükler gönderiyoruz
canım bu annelerımızın bagladıklarının gelısmıs versıyonu kaydirigubbakcemile3
benım cok hosuma gıdıyo ıllakı bırtane alıcam heves ıste
canım emnıyetsız oldugunu sanmıyorum cunku halkalardan sıkıca gecırıyosun gerekırse dugumde atılabılırkaydirigubbakcemile5
ayrıca eminim diger tasıma askılarından daha emnıyetlıdır cunku onların kılıtlerı plastık zamanla asınıyo ve sıkı tutmuyoŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?