2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım , güle güle git gel , aslında gel git demeliyim sanırım kaydirigubbakcemile3 İzmirdeyim ya ..
şanslısın havalar ısınmaya başladı yeniden burada , bahar havası gibi .. biraz önce aşağı indim ekmek ve biraz hava alayım diye ..
üzerime sadece şalımı aldım ve hiç üşümedim , o şekilde saatlerce gezebilirdim ..
ben de şimdilik yatak odasına koyabileceğim küçük 3-5 ay idare edecek sallanan beşiklerden almayı düşünüyorum , mothercare de görmüştüm , üstelik fiyatı 129 ytl felan dı :1shok: resmini eklemeye çalışıcam

doğumdan 3-5 ay sonra rahat rahat bakarım bebek odası için bir şeyler diye düşünüyorum yerimseniben

herkeze kocamannnnn günaydın
nasılsınız güzel anneler....
Akşamları saat 9 da yatıp uyuyorum ..........
Iyi mi kötü mü bilmem ama....

ne güzel işte canım , ben dün gece uyuyamadım , 2yi buldu sanırım yatmam , ne zaman uyudum onu hiç bilmiyorum zaten :bbo:

kızlar günaydın nasılsınız... bebek hareketlerinden konuşmuşunuz ben 4-5 gündür çok hafif hissediyordum bu gece ytınca dönüşünü hissettim kuzumun allahım ne güzel bişey

kızlar çarşamba günü tam 14 haftalık oluyorum dr gitsem gösterirmi kendini

jasmincim , bizimkisi 13+6da gösterdi gamyoncuiremsu hihoyyyt
eğer bebek uygun pozisyonda durursa görme şansınız var , yoksa 17. haftalara gelmesine rağmen öğrenemeyenler var .. ablamın kızının cinsiyeti 8. ayda kesinleşmiş , var gerisini sen düşün :1shok:

bu beşik 129 liramı hemen alalım çok sağlam duruyor canım delikafadulden

kızlar günaydın nasılsınız... bebek hareketlerinden konuşmuşunuz ben 4-5 gündür çok hafif hissediyordum bu gece ytınca dönüşünü hissettim kuzumun allahım ne güzel bişey

ne güzel yaaaa , ben de hissetmek istiyoruuuuuuuum :asigim:
ama daha çok var :bbo:

bu beşik 129 liramı hemen alalım çok sağlam duruyor canım delikafadulden

üstelik tamamen ağaçtan yapılmış , kaplama felan değil kaydirigubbakcemile5
bizim bebişler ikizken almayı düşündük iki tane koyarız yan yana diye , yılbaşından önc eydi sanırım , o zaman 122 liraydı , geçenlerde gittik 129 lira , yani kolay kolay fiyatın artacağı yok gibi , gayet uygun fiyatı , değerlendirmek lazım .. yakınlarında varsa bi mothercare mağazası git bi incele canım , hakkaten çok sağlam ve bence orjinal bir model yerimseniben beyaz olanı da var ..

DİLARA İLSU GAYDIN ZUZUUM hepinize teşekkürler kızlar sağolun geçen akşam gezmeğe giderken çok üşüdüm birde geceleri 4 5 kez wcye kalkıyorum o zamanda içim titriyordu heralde ondan aman ateşlenmiyeyimde gerçi yarın doktordayım meleğimi göreceğim inş gösterir kendini birde 3 lü test yapacağız inş sonuçlarıda güzel çıkar çok korkuyorum

günaydın kızlar bende dün kızıma mothercare ' den tulumlar aldım çok güzel şeyler vardı bu arada bazı ürünler indirimde haberiniz olsun.

geçmiş olsun canım , korkma bişeycik olmazmış ..
tedavi dönemimde benim alerjik farenjitim azmıştı , üstüne bir de reflü , boğmaca gibi öksürüyordum . yan odadan kayınvalidemler uyanıyordu öksürük nöbetlerime , düşün artık benneyaptımki hafif antihistaminikler ve reflü ilaçları aldım fayda etmedi , çok korkuyordum ya transferden sonra devam eder de beni mahvederse bu öksürük diye .. dr.um işe yaramayan alerji ilaçlarımla beraber reflü ilaçlarımı da kesti .. transferden sonra içemedim hiç birini zaten . ayva yaprağı-kuşburnu meyvesi- elma kabuğu kaynatıp içtim , sakıncası yokmuş sordum , bir de 2 yk dut pekmezine 1 fındık kadar tereyağını eritpi karıştırıp içiyorsun , 2 saate bi şeyciiiin kalmıyo , ama gün içinde en az 2-3 finca karışım çay , 2 kere de pekmezli karışımdan içmen gerekiyor ..
dr.uma öksürüğün kuzularıma bir zararı olup olmayacağını sorduğumda " eğer onlar tutunmuşsa tutunmuştur , senin öksürmenle düşmezler . kadınlar kendilerini yerden yere atıyolar da , traktörün tepesinde tarladan tarlaya gidiyorlar bi şey olmuyo , bi öksürükle korkma bir şey olmaz " demişti

günaydın kızlar bende dün kızıma mothercare ' den tulumlar aldım çok güzel şeyler vardı bu arada bazı ürünler indirimde haberiniz olsun.

canım iyi günlerde giydir prensesine Şeniz.. mothercarede kız bebek-çocuklar için çok güzel şeyler var .. cicilerimiz bölümüne eklesene canım ekleyebilirsen cicilerinizi yerimseniben

bende yeni yeni hissediyorum, su dalgası gibi bazen ani bir kalp atışı gibi karnımda his oluşuyor ama bugün kızımdan tık yok, uyuyo sanırım meleğim:=):ecrin_bebek:

gunaydinlaaar
nasilsiniz kizlar
huzun yili tebrik ederim canim bir oglusun geliyo, allahim ins kucagina almayi da nasip eder saglikli bi sekilde, darisi ogrenemeyenlerin basina, mesela BEN:çok üzgünüm:

karencim gobegine dicek bisey yok valla, masallah masallah

derin sanada cok gecmis olsun canim, kendine cok iyi bak ozelliklede bebise,

buarada kizlar bugun buraya son girisim olcak yarin sabah turkiyeye ucuyoruuumm:sm_cool:
amasyaya kayinvalidemlerin yanina gidiyorum, iki haftaligina,
dua edinde orda bari ogreneyim bebisim cinsiyetini:Saruboceq:

evet canım 27-28 haziran başvuru tarihlerinide istiyor musun

Başvuru tarihleri var canım saol benim muhtemel doğum 4 Temmuz yani arada 1 hafta var yok kafam karıştı ama sınavada girmeyi çok istiyorum yoksa 1 sene daha beklemem lazım erkek bebek geç doğar diyolar :) umarım öyle olur sınava girer çıkarım delikafadulden birşey daha sormak istiyorum ben işletme mezunuyum şimdi ben iki günde giricekmiyim yoksa sadece tek oturumamı gireceğim nasıl yapıcam tercihleri ilk giriyorum da

günaydın arkadaşlar 10 gündür yoktum.
geldim ,çok şükür iyiyiz .
vakit bulduğumda geçmişi de okuyacağım.
hepinize öpücükler gönderiyoruz

merak ediyordum seni canım
iyi olmanıza sevindim :1hug:
daha detaylı bilgiler ver sizden
naaptınız görmeyeli , bebiş nasıl hihoyyyt
bizden haber vereyim , OĞLUŞUM olacak bizim meselaaaaaaaa hihoyyyt

teşekkürler ebushcum, 18. haftadayız artık göbişler her gecen gun büyüyo..senin göbiş resmi var mıydı tatlım,16 haftalıksın ama azcık çıkmıştır sanırım:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…