2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canım inşallah iyi olur. Allahtan umut kesilmez. stres yapmamaya çalış.Çok zor ya anne olmak için beklemek çok zor. :çok üzgünüm:

canım neredeyse 6 haftalık olmuşsun lekelenmeler normal sen yinede bir dr git ama umutsuzluğa kapılma.. hayırlısıyla bebeklerimizi alıcaz kucağımıza :1hug:

canım öyle konusma lütfen ii düşün ii olsun ayrıca doktor kontrolunu ihmal etme yarını bile bekleme bence hemen git streste ii değil sanırım sende cok streslisin

canım bende yengeç burcuyum annem babam çok çekti benden :uhm: ne istediğini bilmez, yaramaz bir o kadar da duygusal, herkesi çok seven, çabuk bağlanan, biraz fazla hayalci, herkesi beni sevmesini ilgilenmesini bekleyen bir çocuktum karmakarışık bir çocuktum çok duygusallığın yanında dırmanlıda bir yanım vardı yabancı çocuklar benim yüzümden bizim sokaktan geçemezlerdi süprizzzzz benim bebişimde yengeç olucak bakalım ne yapıcam kaydirigubbakcemile3

Dilaracım geçmiş olsun canım hemen umutsuzluğa kapılma canım benim hemen doktora git mutlaka tedbir alacaklardır yarına kadar bekleme hemen git tamam mı bizide haberdar et merakta bırakma :teselli::teselli:

takvimimi görünce ağlayasım geliyor kızlar ya...
Pazara kadar böyle stresli olurum biker görsem onu kesenin içinde kalbi atsa pıtır pıtır o zaman rahatlıycam biraz

takvimimi görünce ağlayasım geliyor kızlar ya...
Pazara kadar böyle stresli olurum biker görsem onu kesenin içinde kalbi atsa pıtır pıtır o zaman rahatlıycam biraz

canım benim günaydın hiç merak etme duyarsın o güzel mucizenin kalp atışını ben 1 hafta geç gittim doktora enim bebişim aşağıya yerleşmişti artık yukarı çıkmış annesini zmemek için bebişlerimiz bizleri mutlu tmek için geldi üzmezler annelerini

beyaz melek daha görmen için erken değil mi canım bende gecen cumartesi gittim ama görünmedi ultrasonda 10 gün sonra dedi salı günü gitmem gerek ama ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum inş görürsün canım kalp atıslarınıda duyarsın sağlıkla kucagınada alırsın

inşallah canım inşallah bende önümüzde ki hafta gidicem tekrar bu sefer duymak istiyorum kalp atışlarını kesin ağlarım senağlama
bu arada benim mide bulantılarım iyice gösterdi kendini bu sabah yataktan zor kalktım ensemde bir ağırlık hissetti , başım döndü fırıl fırıl, midem acayip bulandı... daha öncede vardı hafif hafif ama o hiçbşey değilmiş :bbo:

CANIM kalp atışları duyulmaz muhtemelen ama keseyi görmemiz lazım.....
sen keseyi de mi göremedin acabafisfisfis

CANIM kalp atışları duyulmaz muhtemelen ama keseyi görmemiz lazım.....
sen keseyi de mi göremedin acabafisfisfis

canım ben karından baktırdım sadece ve görünmedi doktor 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi göremezsek vajinadan bakarız dedi ama ben vajinadan baktırmayı düşünmüyorum cnm

kzılar doktorumu aradım bugün çok dolu ve bana panik yapmamı söyledi bazı kişilerin 3.ayın bitimine kadar bu lekelenmeler olur dedi benim bugün 7+6 oldum zaten 2 gün önce baktığındada içerde az bi kanma var demişti yine ilaca devam etmemi söyledi anlıcağınızı zaten düşecek olursa düşer ne kadar engellesekte durmayan durmaz dedi doktorum bebişim bana sıkı tutun emi ooff yaaa:çok üzgünüm:

canım inş tutunur dualarım seninle stres yapma dinlen iş felanda yapma sen bence sağlıkla alırsın nş kucagına:Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba güzel anne adayları,hepinize hayırlı cumalar...
Sormak istediğim bir şey var..
Keseyi en az kaç haftalıkken görebiliriz?
Ve en az kaç haftalıkken kalp atışlarını duyabiliriz..
???

canım üzülme bak,stres yapacak bişey yok,ciddi acil bişey olsa dr un hemen hastaneye çağırırdı seni, gönlün rahat olsun. bendede vardı ultrasonla bakıldığında kanamalar içerde ama drum normal dedi,bebek yerleşirken kılcal damarları tahrip edebiliyormuş,onun için kanama yapabiliyormuş kılcal damarlar,bazı kadınlarda bu kanamalar içerde yok oluyormuş bazılarında dışarı atılıyormuş,şimdi senin tek yapman gereken istirahat etmen,kesinlikle yorma kendini,uzanmaya çalış,yükseklere uzanma,ağır kaldırma,akşamları yatarkende bacaklarının altına yastık koy bacakların biraz yukarda kalsın,geçmiş olsun

badem bende tam aynı soruyu soracaktım
5+3 ken gidicem dr a karnımdan görünür mü kese
döllenmem geç değil buarada tam zamanında

Merhaba güzel anne adayları,hepinize hayırlı cumalar...
Sormak istediğim bir şey var..
Keseyi en az kaç haftalıkken görebiliriz?
Ve en az kaç haftalıkken kalp atışlarını duyabiliriz..
???

EĞER VAJİNAL ULTRASONLA BAKILIRSA
5 haftalık keseyi
6 haftalık ta kalp atışlarını görürüz.
tabi bu ortalama değerler 3-5 gün farkedebilirkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…