günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim 2 gündür lekelenmelerim yoktu bu sabah bi baktımki sanki adet olmuş gibi lekelenmem gelmişsanırım bu bebişten bana hayır yok umudumu kesiyorum 15 gün oldu hiç bi ilerleme yok yarına kadar beklicem tekrar doktora gidicem
günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim 2 gündür lekelenmelerim yoktu bu sabah bi baktımki sanki adet olmuş gibi lekelenmem gelmişsanırım bu bebişten bana hayır yok umudumu kesiyorum 15 gün oldu hiç bi ilerleme yok yarına kadar beklicem tekrar doktora gidicem
ee nasıl bebk olcak acaba benim kızım 12 temmuz doğumlu yengeç çok ağlayan nazlııı bir kız 8 yaşında ama halen gözlerde hazır damla bekliyo sanki aramızda pek yok senle belki sende doğum gününde doğurursun cnm belli olmaz
takvimimi görünce ağlayasım geliyor kızlar ya...
Pazara kadar böyle stresli olurum biker görsem onu kesenin içinde kalbi atsa pıtır pıtır o zaman rahatlıycam biraz
beyaz melek daha görmen için erken değil mi canım bende gecen cumartesi gittim ama görünmedi ultrasonda 10 gün sonra dedi salı günü gitmem gerek ama ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum inş görürsün canım kalp atıslarınıda duyarsın sağlıkla kucagınada alırsın
CANIM kalp atışları duyulmaz muhtemelen ama keseyi görmemiz lazım.....
sen keseyi de mi göremedin acabafisfisfis
CANIM kalp atışları duyulmaz muhtemelen ama keseyi görmemiz lazım.....
sen keseyi de mi göremedin acabafisfisfis
kzılar doktorumu aradım bugün çok dolu ve bana panik yapmamı söyledi bazı kişilerin 3.ayın bitimine kadar bu lekelenmeler olur dedi benim bugün 7+6 oldum zaten 2 gün önce baktığındada içerde az bi kanma var demişti yine ilaca devam etmemi söyledi anlıcağınızı zaten düşecek olursa düşer ne kadar engellesekte durmayan durmaz dedi doktorum bebişim bana sıkı tutun emi ooff yaaa:çok üzgünüm:
kzılar doktorumu aradım bugün çok dolu ve bana panik yapmamı söyledi bazı kişilerin 3.ayın bitimine kadar bu lekelenmeler olur dedi benim bugün 7+6 oldum zaten 2 gün önce baktığındada içerde az bi kanma var demişti yine ilaca devam etmemi söyledi anlıcağınızı zaten düşecek olursa düşer ne kadar engellesekte durmayan durmaz dedi doktorum bebişim bana sıkı tutun emi ooff yaaa:çok üzgünüm:
Merhaba güzel anne adayları,hepinize hayırlı cumalar...
Sormak istediğim bir şey var..
Keseyi en az kaç haftalıkken görebiliriz?
Ve en az kaç haftalıkken kalp atışlarını duyabiliriz..???
Merhaba güzel anne adayları,hepinize hayırlı cumalar...
Sormak istediğim bir şey var..
Keseyi en az kaç haftalıkken görebiliriz?
Ve en az kaç haftalıkken kalp atışlarını duyabiliriz..???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?