2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

dokdot kontorluna gdien avr mı hiç başka.
ben çarşamba gitmeyi düşünüyorum.inşallah bebeğin kesesini görmek için.doktorlar ne istiyorlar acaba .
kalp atışını 6. haftadan sorna mı duyuyruz ben gittiğimd e5+5 oalcka inşallah acaba duayr mıım ki.

evet canım ama bana sattan itibaren saymak çok mantıksız geliyo daha öncede mantıksız geldiği için sormuştum. onun için 29 haziran tahmini bana doğru gelmediği için temmuz diyorum. kalbim tabiki temmuz anneleri yerimseniben

kızlar ben gecen hafta evde test yaptım pozıtıf cıktı....

bugun saglık ocagında yaptırdım negatıf..

anlamadım... yarın kan testıne gıdıcem.. belırtılerım var..

hemsıre ylnıslık yapmış olabılır mı?

yoksa evde yanlış sonu alabılır mıyım?

cnm kesin sonucu kan tahlilinde öğrenebilirsin idrar testlerine ben hiç güvenmiorum inşallah hamile haberlerini alırız yarın :Saruboceq: belirtilerinden bahsedermisin cnm biraz :uhm:

amanda aman temmuz annişleri gemiş bende haziran annesiyim kızlar alalh güzel hamilelikler hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize

selamlar,
ben bazı konularda forumu takip ediyordum fakat üye olmamıştım. forumlarda yazmak pek adetim değildir. birkaç gündür de bu başlığı takip ediyordum. sırf bu başlık altında yazabilmek için üye oldum. bugün test yaptırdım pozitif çıktı. inş doğum 5 temmuzda gerçekleşecek. ilk hamileliğim. değişik duygular içindeyim. bütün yakınlarımdan uzakta memleketimin ücra bir ilçesinde oturduğum için benimle aynı duyguları yaşayan pek bi tanıdığım yok etrafımda. burdaki paylaşım çok hoşuma gitti. yalnızlığımı sizinle gidereceğim.
herkese sağlıklı mutlu huzurlu bi hamilelik diliyorum

HOŞGELDİN AHUDUDULU ARAMIZA GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER BİZDE BURDA BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAK BİLGİLERİMİZİ SIKINTILARIMIZI PAYLAŞMAK İÇİN TOPLANDIK SENİDE ARAMIZDA GÖRMEK GÜZEL KENDİNİ YANLIZ HİSSETME BİZ VARIZ ARTIK:CüvCüv: kaydirigubbakcemile5

5+4 olan var mı ranızda bugün.ve doktora gitti mi ?
ben yarın gitmeyi düşünüyorum da.fikre ihtiyacı var nasıl muayne yapıyor acaba biliyor musnuz?

teşekkürler hurrem_s, burdaki paylaşımların bana da çok iyi geleceğinden eminim. keşfetmemi sağladığı için ablama minnetarım(bu arada ablam da 2008 haziran annelerinden).

aramıza hoş geldin inşallah güzel rahat bi hamişlik geçirmen dileğiyle canım..yerimsenibenhihoyyyt

ben yarın gitmeyi düşünüyorum da.fikre ihtiyacı var nasıl muayne yapıyor acaba biliyor musnuz?

aynıyız ben dün gittim ama boşuna gittim neden derseniz tam sırada önümde 3 kişi kalkdı doktorum ameliyata çıktı yarım saatte kadar gelceği söylendi 1 saat oldu gelmeyince daha fazla bekleyemedim haftaya çarşamba gidicem kısmetse herşeyde bi hayır vardır dün muaynemi olamadım haftaya kısmetse inşallah bence sende bi kaçgün bekle derim...yerimseniben

canım ben 6+1 im yarın gidicem ama nasıl muayne konusunda hiç fikrim yok bende merak ediyorum ama kimse cevaplalmış neyse öğrencez yarın .

ahududu hoşgeldin canım aramıza. Burda olmak çok hoşuna gidicek çünkü aynı duyguları yaşamayan anlamıyor.

bakalım yarın ne olacak. bebeşim iyimi? sağlıklımı?

slm guzel temmuz annelerı :CüvCüv:nasılsınız?
dun msj yazdım ama kayıtlı degıl sıtedemı sorun var yoksa benım bılgısayardamı anlamadım.neyse-tatlicadiarzu-
cuma gunu ilk doktor kontrolumuz var cok heyecanlıyım ve cok korkuyorum altan ultrosandan baktırmak zor olucak benım ıcıninsallah normal olarak gozukurde altan bakılmaya gerek kalmaz.
hurremcım lıste cok guzel olmus elıne saglık canım.insallah dahada coğalırıza.s.

ben 2008 temmuz annesiyim...ilk muaynemizi 8 haftalıkken olmustuk ve karnımdan ultrasyonla bakmıstı doktorum....dogum anına kadarda hiç alttan bakmadı...içiniz rahat olsun...
hepinize hayırlı hamilelikler ve kolay doğumlar dilerim

canım vajinal ultrasondada korkacak birşey yok üstten göremezse vajinalde bakabilir ama korkuyorsan inşallah gerek kalmaz...
bende yarın gidicem doktora canım hayırlısı hepimiz için..
genelde vajinal ultrasonla daha iyi gözüküyor bebek benim önceki hamileliğinde öyle takip etmişti doktorum..

Kızlar iyi geceler nasılsınız bilgisayarım bozuldu 2 gündür giremiyordum sizleri çok özledim

Merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim kısmetse doğum tarihim 1 temmuz benide eklermisiniz. Geçen hafta dr. a gittim keseyi gördük ama kalp atışlarını çok küçük olduğu için göremedik. Pazartesi günü tekrar çağırdı dr.Bu arada alttan muayene olmakta korkulacak bişey yok merak etmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…