2009 TEMMUZ ANNE ADAYLARI
HURREM_S..........2 TEMMUZ
YEŞİMNUR...........2 TEMMUZ
SCAARLET..........3 TEMMUZ
SWETHOME..........3 TEMMUZ
BEBİŞİMM..........3 TEMMUZ
NİLAYY..........4 TEMMUZ
DİLARA80..........4 TEMMUZ
NUR_84..........6 TEMMUZ
NAZLI..........8 TEMMUZ
AYBİKE..........8 TEMMUZ
MARCHANDİZE..........?
YANLIŞLIK OLAN VARSA DÜZELTİRİZ ARKADAŞLAR TARİHLERDE BİDE GÜLÜM_12 VERDİĞİN SAT TARİHİNE GÖRE 29 HAZİRAN GÖRÜNÜYOR SENİN BEBİŞİNE KAVUŞMAN AMA KALBİM SİZİNLE DERSEN SENİDE LİSTEMİZİN BAŞINA EKLERİZ a.s
cnm kesin sonucu kan tahlilinde öğrenebilirsin idrar testlerine ben hiç güvenmiorum inşallah hamile haberlerini alırız yarın :Saruboceq: belirtilerinden bahsedermisin cnm biraz :uhm:kızlar ben gecen hafta evde test yaptım pozıtıf cıktı....
bugun saglık ocagında yaptırdım negatıf..
anlamadım... yarın kan testıne gıdıcem.. belırtılerım var..
hemsıre ylnıslık yapmış olabılır mı?
yoksa evde yanlış sonu alabılır mıyım?
selamlar,
ben bazı konularda forumu takip ediyordum fakat üye olmamıştım. forumlarda yazmak pek adetim değildir. birkaç gündür de bu başlığı takip ediyordum. sırf bu başlık altında yazabilmek için üye oldum. bugün test yaptırdım pozitif çıktı. inş doğum 5 temmuzda gerçekleşecek. ilk hamileliğim. değişik duygular içindeyim. bütün yakınlarımdan uzakta memleketimin ücra bir ilçesinde oturduğum için benimle aynı duyguları yaşayan pek bi tanıdığım yok etrafımda. burdaki paylaşım çok hoşuma gitti. yalnızlığımı sizinle gidereceğim.
herkese sağlıklı mutlu huzurlu bi hamilelik diliyorum
aramıza hoş geldin inşallah güzel rahat bi hamişlik geçirmen dileğiyle canım..yerimsenibenhihoyyytselamlar,
ben bazı konularda forumu takip ediyordum fakat üye olmamıştım. forumlarda yazmak pek adetim değildir. birkaç gündür de bu başlığı takip ediyordum. sırf bu başlık altında yazabilmek için üye oldum. bugün test yaptırdım pozitif çıktı. inş doğum 5 temmuzda gerçekleşecek. ilk hamileliğim. değişik duygular içindeyim. bütün yakınlarımdan uzakta memleketimin ücra bir ilçesinde oturduğum için benimle aynı duyguları yaşayan pek bi tanıdığım yok etrafımda. burdaki paylaşım çok hoşuma gitti. yalnızlığımı sizinle gidereceğim.
herkese sağlıklı mutlu huzurlu bi hamilelik diliyorum
5+4 olan var mı ranızda bugün.ve doktora gitti mi ?
ben yarın gitmeyi düşünüyorum da.fikre ihtiyacı var nasıl muayne yapıyor acaba biliyor musnuz?
5+4 olan var mı ranızda bugün.ve doktora gitti mi ?
ben yarın gitmeyi düşünüyorum da.fikre ihtiyacı var nasıl muayne yapıyor acaba biliyor musnuz?
bebegın kesesını gören var mı ? kacıncı haftada gördunuz?
canım vajinal ultrasondada korkacak birşey yok üstten göremezse vajinalde bakabilir ama korkuyorsan inşallah gerek kalmaz...slm guzel temmuz annelerı :CüvCüv:nasılsınız?
dun msj yazdım ama kayıtlı degıl sıtedemı sorun var yoksa benım bılgısayardamı anlamadım.neyse-tatlicadiarzu-
cuma gunu ilk doktor kontrolumuz var cok heyecanlıyım ve cok korkuyorum altan ultrosandan baktırmakzor olucak benım ıcıninsallah normal olarak gozukurde altan bakılmaya gerek kalmaz.
hurremcım lıste cok guzel olmus elıne saglık canım.insallah dahada coğalırıza.s.
bende yarın gidicem doktora canım hayırlısı hepimiz için..canım ben 6+1 im yarın gidicem ama nasıl muayne konusunda hiç fikrim yok bende merak ediyorum ama kimse cevaplalmış neyse öğrencez yarın .
ahududu hoşgeldin canım aramıza. Burda olmak çok hoşuna gidicek çünkü aynı duyguları yaşamayan anlamıyor.
bakalım yarın ne olacak. bebeşim iyimi? sağlıklımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?