2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Kıslar bişey sorucam hamile kaldığında sağlık ocağına bildirmek zorunda mısın

canımcım bildirmen gerekiyor.her ay nasıl doktora gidiyorsan seni sağlık ocağınada cağırıyorlar.iğnelerin yapılıyor.arada da bebeğinin kalp atışlarını dinliyorlar küçük bi aletle.ben bugün gittim bebişimin kalp atısını dinledim:)))hımm bide bazı illerde doğumdan 3 gün sonra eve gelip bebğinin doğumundan sonraki aşılarıylada ilgileniyorlar.

bana kızarsa bende derim 10 kere doğum yapmadım nerden bilim artistlere bak

ben çıkıyorum herkeze iyi akşamlar yarın görüşürüz:CüvCüv:. doktora gideceklerden iyi haberler gelir inşallah.

sende git en kısa zamanda kayıt ol etraftan duydum geldim bilmiyordum dersin:)))bebişin doğduğunda seni arıyorlar bile çünki bebişe kan ve vitamin ilacı ekstra bişeyler gelirse onnun içinde arıyorlar.aslında iyi oluyor.4.ayda iğne vurulman gerekiyor tetonuzdu sanırım hamileliğin boyunca sanırım 2 yada 3 tane aşı olacaksın sen sağlık ocağına gittiğinde seni bilgilendirirler.eline kart veriyorlar hangi aylar ası yaptırman gerekiyorsa gidiyorsunn

biz 1 yıl doğuda görev yaptık
orada kapı kapı dolaşıp hamileleri bebekleri takip ediyorlar hemşireler
sanırım türkiyenin heryerinde böyle olmalı ama batıdakiler kendi gidince işte hemşireler ukalalaşıyorlar
gebe takibi yapmadıkları için oradakiler devamlı azar işitiyordu

benim doktorum ilk dozu 6. ayda vurulacaksın tetanozu dedi 4. ay demediki özellikle sordum 4,5 aydan sonramı diye hayır 6. aydan sonra dedi

bugün baktımda ayın 26 sına doğumu denk gelenler ben gibi.cinsiyetleri belli olan arkadasların hep kız zaten 4 kişiyiz ilsu ve beyaz melekti sanırım.acaba benimde kızım mı olur yoksa oğlum.bir tane oluşum varda bu seferki sağlıklı hayırlı olsun ama kız olsun çokkkk istiyorumm.yarın bakalım gösterecekmi kendini.bide sevtap düzyol arkadasımız hiç girmiyor neden ki acaba????

dün doktorda 4lü tarama testim yapıldı ister üçlü istersen 4lü yapalım dedi 4lüde bir hormona dha bakılıomuş onun down u yakalaması dha kolaymış test yaptırcaklar bi sorsun doktorlarına ztn ya 3lüyü yada 4lüyü 2 sinden birini yapıoruz dedi....yaptırmışken 4lüyü yaptırın bence...

benim doktorum ilk dozu 6. ayda vurulacaksın tetanozu dedi 4. ay demediki özellikle sordum 4,5 aydan sonramı diye hayır 6. aydan sonra dedi

bende bugün gittim beni bu ay cagırmıstı tetonoz için ama benim bu ikinci bebeğim olduğu için bana 6.ay olucaksın dediler.çünki ilk bebeğim için yapılan ası hala geçerliymiş gerek görmediler.

kızlar çok yoruldum biraz uzanmak istiyorum

hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakınŞeniz

meleğim o konuyu lütfen doktoruna sor ve benide habersiz bırakma inşallah bişi yoktur ama sen yine de sor ki içimiz rahatlasın aklım sende canım :1hug:

sağlık ocağındakiler ilk doz 20. haftada dedi doktorumda aynı şeyi söledi... ve bir çok kişiden duydum ilk doz 20. hafta beni şubat 27 de çağırdı mesela ilk doz için...

canımcım sorma , insan bi kere ateşe düşünce etraftan başka odun atan var mı göremiyor sanırım ..
eniştene geçmiş olsun cannım , sonucu ne zaman belli olacak ?
inşallah temiz çıkar :Saruboceq:

kızlar bende 1 haftadır karnımın küçüldüğünü hissediyorum çok endişeliyim açıkcası .haftaya salı kontrolum var umarım herşey yolundadır.

Canim ilk baslarda cok gaz oluyor. biz onu gobek saniyoruz. benim de oyleydi. buydu bir ara. simdi egne kuculdu. ama incelemiyorum bile karnimi. nasilsa buyuyecek. dert etme. inan bi sey yoktur kusunda. olsa kendini inan belli ediyor. ben bunu ccccok iyi ogrendim...

canim oksuruk icin ilik bir fincan suya bali karistir. limon sik. oylece bir dikiste ic. cok iyi geliyor.

kızlar benim ellerim çok uyuşuyor neden acaba..arasıra resmen hissetmiyorum hele avç içlerim daha çok uyuşuyor

Canim benim de sol elim uyusuyor. ben de sorayim. benim 2 hafta var dahaa renadevuma. ogrenirseniz bir sey paylasin ltf.

Star dustcum bu besik var ya hayat kurtariyor. Aynisindan burada bir arkadasim da aldi. ama once park yatak almisti. bebek durmadi. sonra bundan buldu. o kadar rahat ettim ki diyor. ben de sanirim boyle sallanmali birsey alacagim.

haklısın arkadaşım her cümlende ..
tedavinin başından bugüne 10.000 tl ( 10 milyar ) para harcamışlar , artık ssk dana başka bi yere gidemem diyor , çünkü arkadaşımı da bi nevi işten çıkarmışlar , ücretsiz izne ayırmışlar .. sanırım oradan başka bi yere gidemeyecek , en azından orada parasıyla rezil olduğu kadar , üzüldüğü - sömürüldüğü kadar sömürülmez :çok üzgünüm:

sorma canım , çok talihsizlikler yaşadı ama iki meleği halen sağlıklı ve onunla beraber , geçen hafta hareketlerini de görmüşler hihoyyyt:asigim:
senin haberini heyecanla bekliyorum hakkaten delikafadulden

canım inşallah gönlünüzdekini verir Allah , testnizin de sonucu temiz çıkar inşallah :Saruboceq:

Stardust kesinlikle haklısın ama kk dan devlet hastanesinde belki referanslı doktor vardır ona yönelsin direk Allah ona bu güselliği nasip etmiş en azından azda olsa keyfine varsın dimi ama bursada devlet hastanesi doktorlarından fererans verecek birileri mutalak vardır canım
Arkadaşının resmen çaresizliğinden faydalanmış bu doktor doktor değil düzenbaz demeliyim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…