2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

e ben bunları bilmiyordum :1no2:
14+2 yim , kayıt olmalıyım o zaman ben de diimi :uhm:

Star dustcum bu besik var ya hayat kurtariyor. Aynisindan burada bir arkadasim da aldi. ama once park yatak almisti. bebek durmadi. sonra bundan buldu. o kadar rahat ettim ki diyor. ben de sanirim boyle sallanmali birsey alacagim.

canım he uygun hem de ahşap malzeme kullanmışlar bebeğe zararlı hiç bir yanı yok ve en güzeli de sallanmalı olması hihoyyyt , yer kaplamıycak , çok para vermediğim için de gözden çıkarmam kolay olacak :jeyyar:
Allah izin verirse 3-5 ayı bununla atlatıp doğumdan 3-5 ay sonra ben rahat meleğim rahat dolaşır bakarız bebek odası seçeneklerine .. şimdilerde zaten fellik fellik gezmem yasak benneyaptımki internetten siparişle yapılan alışveriş beni tatmin etmiyo , o paranın çıktığını görücem , alacağım şeye dokunmalıyım , görmeliyim , hissetmeliyim , deli miyim neyim -tatlicadiarzu-

haklısın canım , inşallah birilerinin güvenilir diyebileceği tanıdık bir dr. tavsiyesi olur ..

iyi akşamlar arkadaşlar..

geçmişe baktım çok güzel muhabbet etmişsiniz walla..

stardust arkadaşına çok üzüldüm böyle insanlar çıkıyor bazen allah ım hepimizi böylelerinden korusun allah yardımcısı olsun arkadaşının..

beyaz melek canım bende de uyuşma var akşamları ayaklarım dizlerimden itibaren tutmuyo sızlıyor uyuyamıyorum walla.. ben de cumaya gidicem dr a soracağım bunu.

perşembe sağlık ocağına gidicem aşı için bana sağlık ocağından ve dr um 16. haftadan itibaren vurulduğunu söyledi vurulayım da bitsin barii bunu da atayım kafamdan..

bunun dışında biraz ağrım var benim nedendir bilmem ama arada batmalarım oluyor. umarım oğluşum iyidir..

kızlar selammm birkaç gündür giremiyorum pc ye kendi özel işlerim nedeniyle
bugün doktora gittim bebişim çoook sağlıklıymış maşşallahhh
bebeğim sat a göre 10 gün önde gidiyormuş 97 mm olmuş kocamamnnn
ama malesefki cinsiyetini göstermedi dönmüş popişini dr o kadar kıpırdattı döndürdü ama genede göstermedi 15 gün sonra umarım gösterir bana hihoyyyt

e ben bunları bilmiyordum :1no2:
14+2 yim , kayıt olmalıyım o zaman ben de diimi :uhm:

canım iyi dileklerin için teşekkür ederim.bence en kısa zamanda kayıt ol.aşılarını yaptır.bebişine de sana da iyi bakıyorlar.en güzel yyanı her ay gittiğinde bebişinin kalp atışlarınıda dinlersinyerimseniben

iyi olduğuna sevindim .burda bir çoğumuz seni çok merak ettik.neredebayadır girmiyor diye.maşallah bebiine 10 günde önde gidiyormus.ne mutlu sana.baktımda takvimimize seninde doğum 26 temmuz ilsunun beyaz meleğin ve benimde diğer arkadasların kızmıs belki bizimkide kızdır nedersin.cinsiyetinide göstermediğine göre.allahım gönlümüze göre versin canım:CüvCüv:

vallahi aklımada geldi kızlar beni göremeyince meraklanmışlardır diyede düşündüm açıkcası bayadır girememiştim
evet canım önde gidiyor bu gidişe ben sizi sollayaağım galiba doğumda kaydirigubbakcemile3
bende merak ediyorum cinsiyetini ama göstermiyor işte
amin canım hepimizin gönlüne göre versin

bebek odası bakan anne adayları ...........
belis ve doğtaşın sitelerini bi inceleyin derim
özellikle doğtaş -ürünler - doğtaş genç - doğtaş genç için tıklayın - tatlı kızımın odası - ( favorim ) secret garden süper bence yerimseniben
beliste de çok güzel bebek odası takımları var :lepi:
ha bir de ikea'dan kendiniz evinizin - odanızın durumuna göre takım oluşturabiliyorsunuz ..
ama ben ilk 3-5 ay için mothercare'den sallanan çok basit bir beşik alıcam yerimseniben

ıyı aksamlar kızlarŞeniz
sımdı gırdım eve delı gıbı gezdık bugun alısverıs yaptık eymen beraya :asigim:
ınanılmaz ındırım var c&a ve lc waıkıkı dedelikafadulden
bırazdan aldıklarımı eklıcem

sorma canım ne dr. müsvetteleri var piyasada .. ben daha neler duydum tanıdıklarımdan ve ne hikmetse hep bu piyasadaki ( tüp bebek ) dr.lar daha meyilli , nasıl olsa verecekler hiç bir şeyi esirgemeden deyip ..
ünlü bir tüp bebek uzm. dr.un toplantısına katılmıştım ve resmen itiraf derecesinde sözler duydum " başka şeyde insan para bulamıyor da söz konusu çocuk olunca bu bütün ailenin meselesi oluyor , köyden tarlalar satılıyor , amca oğlu karısının bileziğini gönderiyor , o sene kaldırılan ürün tedaviye veriliyor .. yani istenildiğinde çok rahat tedaviye para bulunuyor ... "
ne dersin bu beyanın üzerine :1shok:

Stardustcum ismini ver de o doktorun
Bursa'daki arkadaslarimizi uyaralim.
ya da biri o doktorun ismi ile arama yaptiginda forumda ciksin.
Gidecekler de gitmezler anlarlar ne bicim bir doktor oldugunu...

Stardustcum ismini ver de o doktorun
Bursa'daki arkadaslarimizi uyaralim.
ya da biri o doktorun ismi ile arama yaptiginda forumda ciksin.
Gidecekler de gitmezler anlarlar ne bicim bir doktor oldugunu...

canım bilmiyorum o dr.un ismini , sadece yazıştıklarımızdan aklımda kalan soranus tüp bebek merkezi gibi bir yerde yaptırmıştı tedavisini , ama takipleri orada mı başka dr.da mı yaptırıyor hatırlamıyorum , geçmişe dönük bir kaç mesaj kalmış ama mesaj yoğunluğundan çoğu gelen mesajları sildiğim için bulamadım . kendisine sorayım vermek isterse paylaşırız buradan ..
çok adice ya , ayak bastı parası gibi yok kese görmeye ayrı para , kalp atışı dinletmeye ayrı para , tövbe ya rabbiiiii

Bence de cok adice. Ya bir de zaten cok kazaniyorsun.Neden hala gozun elalemin uc kurusunda. umuda goz dikiyor adam fiyat biciyor. adi herif.

Bence o doktoru desifre etsin. hatta gidip neden bu sekilde yaptiniz diye oraya gidip diger musterilere de on ayak olabilir. kacirsin bakalim musterilerini.

Gunaydin Selsin. nasilsin?

ben de bebis de iyiyiz. sadece gece gece canim hamurisi istedi. yani actim. hamur vardi onu yapayim dedim ama midemi eksitti. simdi uyuyamiyorum gece biliyorsun burada.

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım..........
Hepiniz güzel sağlıklı ve iyi haberlerle dolu gün geçiririz inşallah

slm kızlar bende aranıza katıldım anneliği yaşamak için ne güzel bişeymiş anne adayı olmak şimdiden heyecanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…