canımcım bildirmen gerekiyor.her ay nasıl doktora gidiyorsan seni sağlık ocağınada cağırıyorlar.iğnelerin yapılıyor.arada da bebeğinin kalp atışlarını dinliyorlar küçük bi aletle.ben bugün gittim bebişimin kalp atısını dinledim:)))hımm bide bazı illerde doğumdan 3 gün sonra eve gelip bebğinin doğumundan sonraki aşılarıylada ilgileniyorlar.
Star dustcum bu besik var ya hayat kurtariyor. Aynisindan burada bir arkadasim da aldi. ama once park yatak almisti. bebek durmadi. sonra bundan buldu. o kadar rahat ettim ki diyor. ben de sanirim boyle sallanmali birsey alacagim.
Stardust kesinlikle haklısın ama kk dan devlet hastanesinde belki referanslı doktor vardır ona yönelsin direk Allah ona bu güselliği nasip etmiş en azından azda olsa keyfine varsın dimi ama bursada devlet hastanesi doktorlarından fererans verecek birileri mutalak vardır canım
Arkadaşının resmen çaresizliğinden faydalanmış bu doktor doktor değil düzenbaz demeliyim sanırım
e ben bunları bilmiyordum :1no2:
14+2 yim , kayıt olmalıyım o zaman ben de diimi :uhm:
kızlar selammm birkaç gündür giremiyorum pc ye kendi özel işlerim nedeniyle
bugün doktora gittim bebişim çoook sağlıklıymış maşşallahhh
bebeğim sat a göre 10 gün önde gidiyormuş 97 mm olmuş kocamamnnn
ama malesefki cinsiyetini göstermedi dönmüş popişini dr o kadar kıpırdattı döndürdü ama genede göstermedi 15 gün sonra umarım gösterir bana hihoyyyt
iyi olduğuna sevindim .burda bir çoğumuz seni çok merak ettik.neredebayadır girmiyor diye.maşallah bebiine 10 günde önde gidiyormus.ne mutlu sana.baktımda takvimimize seninde doğum 26 temmuz ilsunun beyaz meleğin ve benimde diğer arkadasların kızmıs belki bizimkide kızdır nedersin.cinsiyetinide göstermediğine göre.allahım gönlümüze göre versin canım:CüvCüv:
iyi akşamlar arkadaşlar..
geçmişe baktım çok güzel muhabbet etmişsiniz walla..
stardust arkadaşına çok üzüldüm böyle insanlar çıkıyor bazen allah ım hepimizi böylelerinden korusun allah yardımcısı olsun arkadaşının..
Stardustcum ismini ver de o doktorun
Bursa'daki arkadaslarimizi uyaralim.
ya da biri o doktorun ismi ile arama yaptiginda forumda ciksin.
Gidecekler de gitmezler anlarlar ne bicim bir doktor oldugunu...
canım bilmiyorum o dr.un ismini , sadece yazıştıklarımızdan aklımda kalan soranus tüp bebek merkezi gibi bir yerde yaptırmıştı tedavisini , ama takipleri orada mı başka dr.da mı yaptırıyor hatırlamıyorum , geçmişe dönük bir kaç mesaj kalmış ama mesaj yoğunluğundan çoğu gelen mesajları sildiğim için bulamadım . kendisine sorayım vermek isterse paylaşırız buradan ..
çok adice ya , ayak bastı parası gibi yok kese görmeye ayrı para , kalp atışı dinletmeye ayrı para , tövbe ya rabbiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?