ve buda benim göbişim..gaydin nerelerdesin al sana göbiş:=)
hüzün yılı senide tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin canım.
Herkese günaydınnnn... Bugun son sohbet günüm sonra 5-6 gün ortalarda olmıcam. İzmir'e gidiyorum iş seyahati için. İlk kezde hamileyken uçağa binicem bilas heyecan yaptım. Çok sükür İstanbul İzmir arası kısa bi mesafe :bbo:
Kızlar doktora gitmememe 3 gün kaldı.çok heyecanlıyım.inşallah bebeğimi sağlıklı bir şekilde görürüm.vede cinsiyetini öğrenirim.bana erkek gibi geliyor.doğru tahmin edebildim mi bakalım.
Arkadaşlar merhaba ,çok kötü grip oldumsenağlama
Sadece bir merhaba diyeyim dedim.Başım çatlıcak gibi ağrıyor.Geçmişi falan okuyamadım..Şimdi tekrar yatıcam.Kendinize iyi bakın...:a015:
kızlar bende 1 haftadır karnımın küçüldüğünü hissediyorum çok endişeliyim açıkcası .haftaya salı kontrolum var umarım herşey yolundadır.
günmaydın öksürmekten mahvoldum artık ödüm kopuyor bişi olacak diye birde baş ağrısı çatlıyor başım yatıyorum sürekli arada kalkıp okuyorum yazdıklarınızı insanın aklı burda oluyor
ıyı olmaya calısıyorum canım.hoşgeldin rozem nasılsın nasıl gidiyor bakalım
ıyı olmaya calısıyorum canım.
bıraz dıs agrım var.yarın hem bebegımızı gormeye hemde dıscıye gıdecz.delikafadulden
bakalım ne dıcek.sositososito
canım gecen hafta gıttım de jınekologuna danısmadan yapmayalım dedı.kaydirigubbakcemileaksı gıbı doktorumda ızındeymıs yarın yenıden gıdecemkız rosem sen hala dişciye gitmedin mi
gitsene artık tedavi olabilirsin hiç bir sakıncası yok
tesekkurler bırtanem.geçmiş olsun tatlım:teselli:
ama bebişini görünce tüm ağrılarını unutursun sen merak etme...:sm_cool:
iyi haberlerle dönmeni bekliyorum canım....a.s.
kızlar benim ellerim çok uyuşuyor neden acaba..arasıra resmen hissetmiyorum hele avç içlerim daha çok uyuşuyor
günaydın arkadaşlar 10 gündür yoktum.
geldim ,çok şükür iyiyiz .
vakit bulduğumda geçmişi de okuyacağım.
hepinize öpücükler gönderiyoruz
yarın gidince sorarsın rozemcim ama bence bi zararı olmaz...
sanada gecmıs olsun gamzecım.bende cok sut ıcıyorum ama benım dısımın hamıle kalmdan once yarısı kırılmıstı.sonrda hamıle kaldıgımı ogrendım ve yaptıramadım.delikafaduldengeçmiş olsun rosem benimde dişim ağrıyo bugün .sütte içmiyorum.çürüyomu acaba.çürüdüyse yandım diş doktoruna gitmekten nefret ediyorum-tatlicadiarzu-
ıyı olmaya calısıyorum canım.
bıraz dıs agrım var.yarın hem bebegımızı gormeye hemde dıscıye gıdecz.delikafadulden
bakalım ne dıcek.sositososito
demetcim hoşgeldin güzelim
aynen küçüldü sanki birde yumuşadı:)) herşeye takılıyoruz işte napalım.
ÇOK İNCE BİR KADINSINIZ EŞİNİZ ÇOK ŞANSLI BENCE UZUN ZANDIR BU GÜNÜ BEKLEDİĞİNİZİ BİLİYORUM BUNA RAĞMEN ÇOK HOŞ BİR DAVRANIŞ OLMUŞ EŞİNİZLE GİTMEYİ SEÇMENİZ a.s.
sanada gecmıs olsun gamzecım.bende cok sut ıcıyorum ama benım dısımın hamıle kalmdan once yarısı kırılmıstı.sonrda hamıle kaldıgımı ogrendım ve yaptıramadım.delikafadulden
ben bazen dısıme karanfıl ve zeytın koyuyorum doktoruma sormustum hıc bır sakıncası yok dedı bıraz agrıyı hafıfletıyor.sende dene ıstersen.
geçmiş olsun canım ama diş için en uygun ayların 2. 3 aylar olduğunu duymuştum sanırım doktorunda söyler zaten sana bunu benimde ufak ufak sızlıyor yakında gitmem gerekecek sanırım:1no2:
tesekkurler demetcım.
evet canım bende senın gıbı duydum ıkıncı 3 aylarda yaptırmak en ıyısıymıs.
ınsallah cok agrı yapmaz senınkıde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?