slm kızlar bende aranıza katıldım anneliği yaşamak için ne güzel bişeymiş anne adayı olmak şimdiden heyecanlanıyorum
Gunaydin Selsin. nasilsin?
ben de bebis de iyiyiz. sadece gece gece canim hamurisi istedi. yani actim. hamur vardi onu yapayim dedim ama midemi eksitti. simdi uyuyamiyorum gece biliyorsun burada.
slm kızlar bende aranıza katıldım anneliği yaşamak için ne güzel bişeymiş anne adayı olmak şimdiden heyecanlanıyorum
günaydın tatlı anneler ve tatlı bebekler
dün gece benim bebeiş sağ tarafa yattığımda beni uayndırdı.
artık rahim mi yada başka bir şey mi bilmem bir şeyler beni sıkıştırıd ağrılı şekilde ,uyandım ve döndüm sola .
ama ge e düz sırt üstü yatar halde buluyoum kendimi ,sol da fazla kalmaıyorum galiba.
siz yatabiliyor musuznu sürekli sol taraınıza.
merhaba ben 16 haftalık hamileyim çok heyecanlıyım benimde ilk bebeğim çok farklı bir duyguya allah hepimizin bebeğini korusun
günaydın tatlı anneler ve tatlı bebekler
dün gece benim bebeiş sağ tarafa yattığımda beni uayndırdı.
artık rahim mi yada başka bir şey mi bilmem bir şeyler beni sıkıştırıd ağrılı şekilde ,uyandım ve döndüm sola .
ama ge e düz sırt üstü yatar halde buluyoum kendimi ,sol da fazla kalmaıyorum galiba.
siz yatabiliyor musuznu sürekli sol taraınıza.
günaydın canım:1hug:
aynı sorun bende de var malesef
ama ben ne sagıma nede soluma yatabılıyorum
artık uyumak ıskence halını aldı benım ıcın
kendımı cok agırlasmıs hıssedıyorum nedense
canim ben masallah hep sol tarafima yatiyorum . Ya da yuzu koyun yatiyordum hamilelikte hem zararli hem de artik eziliyor aciyor resmen. o sebeple yuzu koyu sol tarafa acili yatiyorum. sol tarafim ve yatak arasina yastik koyuyorum. zaten yatakta 3 kisiyiz. hatta 4.
ben esim bebisim ve yastik.
iştahsızlık sorunu yaşayan varmı aranızda ben hala hiç bi şey yiyemiyorum çok sinir oluyorum beslenmenizi nasıl yapıyorsunuz
selsin ve kibele evet banada hamurişi çok dokunuyor iki gündür berbatım hamurişi yediğim için bütün gün midem kaynıyor özellikle mayalı poğaçalar
ben de biraz yatak huzursuzluğu denen şey var.ben bir tarafa sabit yatamam .gece eşim benim halime çok gülermiş.
hatta geçen ablam ne yapıyorudn sn gece rğyanda dedi.
geciçi oalrka koltukta uyumuşum bacakarımı duvara dayyaıp tepe üstü düşüyormuşum
allah bebeğe yarım etsin dediler.kızdıalr tabi.
ama elimde değil uykuda kendimi kaybediyorum:)))))))))
ahh canım kibele ne gzüel sen yastık ile sınırlanabiliyorsun.
ben o yastığıda ezer eşimin tarafına bile geçerim.
çılgınım biraz uykuda :)))))))
bana 5 metrelik yatak verseler ben yine sığmam yani.
:)))))
ne yapalım bebeiş uynadıracak artık her hamlede.
bir de ayak ayak üstüne atmış şekilde uyuyorum malesef:)))))))))
bir çayım eksk elimde .:)
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?