Günaydın kızlar sağlık ocağından geliyorum şimdi aşı için gittim ama erken dediler 20.haftadan sonra gel dediler kayıt yapıp tansiyonumu ölçtüler şimdilik çok ilgilendi hemşireler bide çok kilo almışsın diye uyardılarçok utandım ya bir dilim ekmek ten sonrası yasak artık meyve ve sebze ye dediler
canim ne kadar aldin ki?
Canım benim hiç bulantım olmadı hiç ıstifra etmedim ve 16 haftadayım ama hep simit ekmek arası şeyler yiyesim geliyo vitaminli şeyler yiyemiyorum sulu yemek falan
9 kilo:çok üzgünüm:
ya bu arada gogusleriniz ne kadar buyudu?
benim normaldi. hani cok iri de degil. minnacik de degil. ideal. sarkmayan goguslerim vardi. eskiden buyuk bir iki sutyenim vardi. simdi o sutyenleri takinca gogus uclarindaki siyahliklarin yarisi diarda. o kadar komik gorunuyor ki. sanki firlayip tasacakmis gibi. tovbeee. benim esim de hic hoslanmaz buyuk gogusten. hatta minnacik daha cok hosuna gider.
ya zaten hamilelik bittiginde tovbe Allah im affetsin inek memesi gibi oluyor. kocaman. kafam kadar. ve agir. sut dolu ici...cok aciyormus bosaltmazsan iclerini.
günaydın kızlar..saçma b gune başladık işyerinde yine..asistanımı patron dun işten çıkardı..
canım memelekete gitmiştim kardeşimin düğünü vardı.sweethome hoşgeldin bende seni merak ediyordum sesin çıkmadı diye.3 lü testin nasıl çıktı iyiydir umarım.
ya cok garip b patronum var, kızı 6 ay çalıştırdı-ben memnundum ama kendisi sevemedi kızı b turlu,keyfinden cıkardı yerinede baskasını almış,eğitim veriorum şu an ..moralim bozuk..insan harcmak ne kadar kolay olmuş inanamıorum yane..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?