1.5 aylıkken gıdılmesı bebek ıcın kotu olmaz mı. hastalanmaz mı yanı. bu yaz ben de cok tatıle gıtmek ıstıyorum ama gıdemeyecegım dıye bıraz uzuluyorum.
18 haftalığım cnm ya aslında daha erken diyolar ama ben zaten hamileliğimde bi çok şeyi erken yaşadım anlamadım oturduğum yerden bile kalkarken kalçama ağrı giriyo eğilip kalkmakta zorluk çekiyorum ay daha anlatsam bitmez valla 9. ayda ne olcak bilmiyorummmmmmsüprizzzzz
canım ınan bende hıc eksıksız aynı sorunları yasıyorum neden bole gecıyo bılmıyorum
cok hareketsızım cok erken kısıtlandı vucut hareketlerım nıye bole oldu hıc anlamıyorum
6.aydan sonra ne yapacagım hıc bılmıyorum:1no2:
cnm aslında spor yapsam biraz rahatlarım diye düşünüyorum, eşim haftada 3 gün yüzer benide götürmek istiyo ama ben havuzlara güvenemiyorum hele bu hassas dönemimizde mikrop falan kaparım diye korkuyorum.
kıss benimki yapmış gördün mü usg resminde , atmış bacağını bacağının üstüne , küçük danam , yerim onu ben yerimmmmmmmmmm delikafadulden
ben böyle sevdikçe eşim korkuyo ,çocuğunun akıbetinden kuşkulu , daha doğmadan böyle şiddetle seversem doğduğunda naaparmışım :roflol:
dur resmi ekliiim de bi bak yerimseniben
bu arada tchibo'nun sitesine girdim , oradan bak buradan bak bulamadım .. zaten eskibir ürün , bana kardeşim beğendiğim ve ihtiyacım olduğu için doğum günü hediyesi olarak aldı 23 ocakta , o hafta vardı mağazalarda .. şimdilerde ellerinde kalan varsa ve her hafta yenilemiyorlarsa bulabilirsin bir tchibo mağazasından ..
en olmadı kendin yap .. çeyizinden varsa o küstüm yastıktan birinin içini boşalt , genelde onların içi ya yün yada pamuk oluyo , elyafta doldur , doldurunca ne yumuşak ne çok tıkış tıkış - orta sertlikte olsun , dik ağzını yeniden , oldu bitiii kaydirigubbakcemile5
star_dust canım hayırlı olsun oğluşun sağlıkla al kucağına inşallah...
bademcim ben biliyordum bugün doğum günün olduğunu geçen gün yazmıştın evlilik yıldönümünü ve doğum tarihini ama daha yeni girebildim nete...doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle ve bebişlerinle nice mutlu senelere...
badem daha nice yaşlara sağlıkla, yavrularınla, eşinle ve tüm sevdiklerinle girmen dileğiyle...
İYİKİ DOĞDUNN
Bademcim nice yillara. Bir sonraki dogum gununu 4 kisi kutlayacaksiniz bunu dusun:) kuzucuklarinla beraber...
bademcim ben dün giremedim...
Doğum güzünün kutlu olsun nice yıllara miniklerin bu güne kadar sahip olduğun en güzel hediye sana...
Alllah hepinize sağlıklı uzun ömür versinnn
Günaydınnnn tüm annelere... İnanılmaz somurtkan basladıgım gunum haftasonu atılan güzel mesajlarla aydınlandı...sırnaşık şey
Bademcimmmm süper bis yaaaaa. Cok cok cok ama cok sevindim. Benim iki seferde yapmaya calısıcaım seyi sen tek seferde yapıcaksın allahın izniyle :içelim:
Nazlibahar ve stardust sizleri de tebrik ederim. Heyo heyo gelsin erkekler:sm_cool:
Akdascım seninde test sonucun temiz cıkmıs, darısı en kısa surede hatta pazartesi basıma diyorummmm...
Ayyyyyy pazartesi sabahı için ne kadar mutlu ve güzel haberler aldımmmm. Cok neşeliiii:teytey::teytey::teytey::teytey:
Selam kıslar günaydınnn
Badem, Stardust çok çok tebrikler harika haberler aldık süper sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım.
Akdaş 3lü testin temiz çıkmış çok sevindim canım hayırlı olsun
atladığım kimse varsa cinsiyet öğrenen onlarıda tebrik ediyorum...
Badem Nice güsel yıllara canımcım doğum gününe kırmızı bir burunla girdin ama olsun meleklerinde senle nice güsel yıllara canımcım çabucak iyileş bol vitamin takviyesi ve istirahat canımcım...
günaydınnnnnnnnnnnn :teytey::teytey::teytey::teytey:
inş güzel bi hafta olur ve bi an önce cuma gelirrrrrrrrrrrrrr :Saruboceq::Saruboceq:
bebişimi detaylı bi şeklde görecemmmmm :dance::dance::dance:
özledim kuzucuğumu:asigim:
doğum günün kutlu olsun bademcimm :1hug:
yavruların ve sevdiklerinle nice mutlu senelere
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
hasta olan arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun :1hug: a.s.
bugun bebişleriyle hasret giderecek arkadaşlarımız da inş güzel haberlerle gelirler kaydirigubbakcemile5
emzirme sütyeni ve gebelik sütyeni farklı arkadaşlar.emzirmede önü açılıyor,diyeri ise açılmıyor ve destekli olan da var olmayanda..gitti giyorda bulabilirsiniz arkadaşlar bilginize:1hug::1hug:
slm arkadaşlar çok uzun süredir giremedim hiç nete çünkü sürekli yatmak zorunda kaldım kanamam yaklaşık 20 gündür sürekli hep vardı yine olacakmış gibi tedirginim plesenta aşağıda imiş o nedenle normalmiş bu durumum ilk dün girdim nete sayfalar almış başını gitmiş saatlerce okudum gecmişi ne güzel paylaşımlar yaşamışsınız hepiniz birbirinizin resmini görmüşsünüz çok üzüldüm aranızda olamadığıma inş. bundan sonra olacağım benide eklerseniz resimlerinizi görmek isterim kendi resimlerimide yüklemek istiyorum çünkü
bademciğim seni buradanda tebrik etmek istiyorum bir kız bir erkek ikiz süper herşey istediğin gibi gelişti inş. bundan sonrada öyle olur canım
ayrıca doğum gününüde kutluyorum nice senelerinle bebeklerinle birlikte
hala okumam gereken 50 sayfa var onlarıda okuyayım sanırım bir yaramazlık yok formda herkes iyi tabii bebişlerde inş. temmuza kadar hep böyle devam eder ve miniklerimizin resminide koyarız bugün bende göbeğimin resmini çekip koyacağım şimdide kahvaltı edeyim ben hiç bir iş yapmıyorum sağolsun annem antalyadan geldi yemeklerimi pişiriyor önüme koyuyor o gidecek kayınvalidem gelecek allah razı olsun onlardan inş. birdaha kanamam olmaz diye dua ediyorum sürekli normal hayatıma dönmek istiyorum dışarıya çıkıp hamile kıyafetlerimi giyip yürümek istiyorum
iyi bir gün geçirmeniz dileğiylea.s.
comebaby geçmiş olsun inşallah bu son olur:Saruboceq:
bademcim seninde doğum günün kutlu olsun inşallah kuzucuklarınla uzun güzel bir ömür geçirirsinkaydirigubbakcemile2
bende bu sütyen olyını okumuştum destekli kullanmıyorum bide gece yatarken çıkarmamalımıydık tam hatırlayamadım bilgisi olan paylaşsın lütfen:uhm:
beyaz melek çok şıksın bende kırmızı ve beyaz aşığıyım salon tak kımızı oturma odam beyaz :dance:
yaa bende kilo alamıyorum vitamin başladık
formu okumayı yeni tamamlaya bildim
badem ve derin ark. geçmiş olsun umarım kısa zamanda toparlarsınız
kabızlık bende aldı başını gidiyor tuvalete girmeye korkuyorum af edersiniz ya doktor şurupda verdi içiyorum hep sıvı tüketiyorum ama hala aynıyım ne yapacağımı şaşırdım artık
kizlar selam. iyi haftalar. ben de ancak oglen girebildim bugun. sabah ise gittim ama gozlerim, burnum akiyor, hapsiriyorum, eve geri geldim. insallah toparlarim bir an evvel.
badem, nazlibahar ve stardust - bebislerinizin cinsiyetlerini ogrenmissiniz tebrik ederim! allah saglikla tamamina erdirsin insallah!
akdas - canim senin de test sonucun iyi cikmis - gozun aydin.
badem - dogum gunun kutlu olsun canim! bebislerin ve tum sevdiklerinle saglikli mutlu yillar dilerim!
slm kızlar uzun zamandır giremiyorum
rahatsız olanlar geçmiş olsun kızlar a.s.
bedemcim doğum günü kutlu olsun canım :teselli::1hug:
cinsiyeti belli olan arkadaşlar var gözünüz aydın çok sevindim hihoyyyt
stardust cum seninde oğluşun olucakmış sanada çok sevindim cicim a.s.
bende yarın gidicem öğrenmeye inşallah gösterir artık banada cinsiyetini hihoyyyt
cannım ya , nane-kekik gibi bitkileri çay gibi demleyerek içmek tehlikeli biliyorsun değil mi , eşin o şekilde bir karışım hazırlamıyor değil mi benneyaptımki
ama bu bitkiler yemeklerimiz üzerine bir tutam tat versin amacıyla atıldığında tehlikeli değil .. bunu takiplerimi yapan hem İst.daki hem İzm.deki tüp bebek uzm. dr.larım söylüyor ..
umarım bugün daha iyi hissediyorsundur kendini :1hug:
canım inşallah herşleyi güzel çıkar güzel haberlerini alırız artık hissedersin bebişini...:1hug:
canım çok geçmiş olsun ya nerden kaptın bu şifayı hay allah doktora felan gittinmi hiç :çok üzgünüm: bende daha 2 aylıkken olmuştum grip hiç gitmedi 15 gün mecbur doktora gitmiştim antibiyotik vermişti mecbur içtim tabiki kutuyu tamamen bitirmedim içinden 5 6 tanesini içtim kendimi iyi hissedince hemn kesmiştim çok fazla gripli gezmek bebekleride etkiliyo :teselli: dinlen canım inşallah atlatacaksın :teselli:
GEÇMİŞ OLSUN CANIM KENDİNE DİKKAT ET...
YAT BOL BOL DİNLEN BAKALIM
:1hug:a.s.a.s.
Cok geçmiş olsun Badem'cim dikkat et kendine... Sen bi bucuk diil iki tam kişisin artık...Umarım cabucak iyileşirsin. :1hug:
cinsiyetlerini yeni öğrenen arkadaşlar sizleri tebrik ederim
derin ve badem sizlerede acil şifalar diliyorum arkadaşlar
derin sen duphalac şurup kullanıyordun sanırım faydası hemen oldumu ben 3 gündür kullanıyorum ama hala etkili olmadı
kizlar merhaba. ben bugun de evdeyimhalsizlik ve basagrim gecmedi
derin ve badem sizlere gecmis olsun. huzunyili seni de cok tebrik ederim! gozun aydin canim.
çok tatlı göbüşün maşallah. yakında bende koyacağım zira bayağı büyüdü.
ne güzel canım ya... geçen ben de bir kıpırtı hissettim ama bilmiyorum....
canım bende de aynı dert var. ama ıhlamur-bal-ayva karışımı iyi geldi. birde SATRDUST UN dediği dut pekmezi....GEÇMİŞ OLSUN CANIM.
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. BOL BOL DİNLEN SANIRIM EN İYİ İLAÇ BU...
CANIM VALLA GÖBÜŞ HARİKA.. insanını hiç göbüşünün bu kadar olacağına sevineceği aklına gelmiyor değil mi?
ikiz bebek anneler nette gezinirken ikizler için çok şeker bi beşik gördüm
sizinle de paylaşmak istedim
bı aksılık cıkmazsa bende 3 temmuzda dogurmus olurum muhtemelen sezeryan ıstıyorum cunku
star_dust canım hayırlı olsun oğluşun sağlıkla al kucağına inşallah...
bademcim ben biliyordum bugün doğum günün olduğunu geçen gün yazmıştın evlilik yıldönümünü ve doğum tarihini ama daha yeni girebildim nete...doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle ve bebişlerinle nice mutlu senelere...
badem daha nice yaşlara sağlıkla, yavrularınla, eşinle ve tüm sevdiklerinle girmen dileğiyle...
İYİKİ DOĞDUNN
Bademcim nice yillara. Bir sonraki dogum gununu 4 kisi kutlayacaksiniz bunu dusun:) kuzucuklarinla beraber...
bademcim ben dün giremedim...
Doğum güzünün kutlu olsun nice yıllara miniklerin bu güne kadar sahip olduğun en güzel hediye sana...
Alllah hepinize sağlıklı uzun ömür versinnn
Günaydınnnn tüm annelere... İnanılmaz somurtkan basladıgım gunum haftasonu atılan güzel mesajlarla aydınlandı...sırnaşık şey
Bademcimmmm süper bis yaaaaa. Cok cok cok ama cok sevindim. Benim iki seferde yapmaya calısıcaım seyi sen tek seferde yapıcaksın allahın izniyle :içelim:
Nazlibahar ve stardust sizleri de tebrik ederim. Heyo heyo gelsin erkekler:sm_cool:
Akdascım seninde test sonucun temiz cıkmıs, darısı en kısa surede hatta pazartesi basıma diyorummmm...
Ayyyyyy pazartesi sabahı için ne kadar mutlu ve güzel haberler aldımmmm. Cok neşeliiii:teytey::teytey::teytey::teytey:
Selam kıslar günaydınnn
Badem, Stardust çok çok tebrikler harika haberler aldık süper sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım.
Akdaş 3lü testin temiz çıkmış çok sevindim canım hayırlı olsun
atladığım kimse varsa cinsiyet öğrenen onlarıda tebrik ediyorum...
Badem Nice güsel yıllara canımcım doğum gününe kırmızı bir burunla girdin ama olsun meleklerinde senle nice güsel yıllara canımcım çabucak iyileş bol vitamin takviyesi ve istirahat canımcım...
günaydınnnnnnnnnnnn :teytey::teytey::teytey::teytey:
inş güzel bi hafta olur ve bi an önce cuma gelirrrrrrrrrrrrrr :Saruboceq::Saruboceq:
bebişimi detaylı bi şeklde görecemmmmm :dance::dance::dance:
özledim kuzucuğumu:asigim:
doğum günün kutlu olsun bademcimm :1hug:
yavruların ve sevdiklerinle nice mutlu senelere
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
hasta olan arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun :1hug: a.s.
bugun bebişleriyle hasret giderecek arkadaşlarımız da inş güzel haberlerle gelirler kaydirigubbakcemile5
emzirme sütyeni ve gebelik sütyeni farklı arkadaşlar.emzirmede önü açılıyor,diyeri ise açılmıyor ve destekli olan da var olmayanda..gitti giyorda bulabilirsiniz arkadaşlar bilginize:1hug::1hug:
slm arkadaşlar çok uzun süredir giremedim hiç nete çünkü sürekli yatmak zorunda kaldım kanamam yaklaşık 20 gündür sürekli hep vardı yine olacakmış gibi tedirginim plesenta aşağıda imiş o nedenle normalmiş bu durumum ilk dün girdim nete sayfalar almış başını gitmiş saatlerce okudum gecmişi ne güzel paylaşımlar yaşamışsınız hepiniz birbirinizin resmini görmüşsünüz çok üzüldüm aranızda olamadığıma inş. bundan sonra olacağım benide eklerseniz resimlerinizi görmek isterim kendi resimlerimide yüklemek istiyorum çünkü
bademciğim seni buradanda tebrik etmek istiyorum bir kız bir erkek ikiz süper herşey istediğin gibi gelişti inş. bundan sonrada öyle olur canım
ayrıca doğum gününüde kutluyorum nice senelerinle bebeklerinle birlikte
hala okumam gereken 50 sayfa var onlarıda okuyayım sanırım bir yaramazlık yok formda herkes iyi tabii bebişlerde inş. temmuza kadar hep böyle devam eder ve miniklerimizin resminide koyarız bugün bende göbeğimin resmini çekip koyacağım şimdide kahvaltı edeyim ben hiç bir iş yapmıyorum sağolsun annem antalyadan geldi yemeklerimi pişiriyor önüme koyuyor o gidecek kayınvalidem gelecek allah razı olsun onlardan inş. birdaha kanamam olmaz diye dua ediyorum sürekli normal hayatıma dönmek istiyorum dışarıya çıkıp hamile kıyafetlerimi giyip yürümek istiyorum
iyi bir gün geçirmeniz dileğiylea.s.
comebaby geçmiş olsun inşallah bu son olur:Saruboceq:
bademcim seninde doğum günün kutlu olsun inşallah kuzucuklarınla uzun güzel bir ömür geçirirsinkaydirigubbakcemile2
bende bu sütyen olyını okumuştum destekli kullanmıyorum bide gece yatarken çıkarmamalımıydık tam hatırlayamadım bilgisi olan paylaşsın lütfen:uhm:
beyaz melek çok şıksın bende kırmızı ve beyaz aşığıyım salon tak kımızı oturma odam beyaz :dance:
yaa bende kilo alamıyorum vitamin başladık
formu okumayı yeni tamamlaya bildim
badem ve derin ark. geçmiş olsun umarım kısa zamanda toparlarsınız
kabızlık bende aldı başını gidiyor tuvalete girmeye korkuyorum af edersiniz ya doktor şurupda verdi içiyorum hep sıvı tüketiyorum ama hala aynıyım ne yapacağımı şaşırdım artık
kizlar selam. iyi haftalar. ben de ancak oglen girebildim bugun. sabah ise gittim ama gozlerim, burnum akiyor, hapsiriyorum, eve geri geldim. insallah toparlarim bir an evvel.
badem, nazlibahar ve stardust - bebislerinizin cinsiyetlerini ogrenmissiniz tebrik ederim! allah saglikla tamamina erdirsin insallah!
akdas - canim senin de test sonucun iyi cikmis - gozun aydin.
badem - dogum gunun kutlu olsun canim! bebislerin ve tum sevdiklerinle saglikli mutlu yillar dilerim!
selam kızlar, nasılsınız bakalım.
melekcim fotoğrafların harika. maaşallah eşinde pek yakışıklı e artık öykü bebeğin de ne sevimli olacağı belli. allah mutluluğunuzu bozmasın canım.
herkes iyi gördüğüm kadarıyla. ben de fena değilim. annemler gelecek hafta sonu türkiyeden. dört gözle onları bekliyorum. eşim gündüz klinikte. ben evde yanlızım zaman geçmiyor. buranın hükümeti ruhsatımı kabul etmediğinden çalışamıyorum. bende sizlerle vakit geçiriyorum. yeni gelen arkadaşlarla bayağı kalabalık olmuşsunuz. ne güzel allah artırsın eksiltmesin sayınızı . bebeciklere aldıklarınızda süper canım.en şık prenses ve paşalar temmuz bebekleri olacak. hele bademin bebişleri tam bomba maaşallah. bir kız bir erkek ne güzel oldu. allahım tamamına erdirsin inşallah.hepinize sevgiler selamlar kendinize ve bebişlere iyi bakın
slm kızlar uzun zamandır giremiyorum
rahatsız olanlar geçmiş olsun kızlar a.s.
bedemcim doğum günü kutlu olsun canım :teselli::1hug:
cinsiyeti belli olan arkadaşlar var gözünüz aydın çok sevindim hihoyyyt
stardust cum seninde oğluşun olucakmış sanada çok sevindim cicim a.s.
bende yarın gidicem öğrenmeye inşallah gösterir artık banada cinsiyetini hihoyyyt
cannım ya , nane-kekik gibi bitkileri çay gibi demleyerek içmek tehlikeli biliyorsun değil mi , eşin o şekilde bir karışım hazırlamıyor değil mi benneyaptımki
ama bu bitkiler yemeklerimiz üzerine bir tutam tat versin amacıyla atıldığında tehlikeli değil .. bunu takiplerimi yapan hem İst.daki hem İzm.deki tüp bebek uzm. dr.larım söylüyor ..
umarım bugün daha iyi hissediyorsundur kendini :1hug:
canım inşallah herşleyi güzel çıkar güzel haberlerini alırız artık hissedersin bebişini...:1hug:
canım çok geçmiş olsun ya nerden kaptın bu şifayı hay allah doktora felan gittinmi hiç :çok üzgünüm: bende daha 2 aylıkken olmuştum grip hiç gitmedi 15 gün mecbur doktora gitmiştim antibiyotik vermişti mecbur içtim tabiki kutuyu tamamen bitirmedim içinden 5 6 tanesini içtim kendimi iyi hissedince hemn kesmiştim çok fazla gripli gezmek bebekleride etkiliyo :teselli: dinlen canım inşallah atlatacaksın :teselli:
GEÇMİŞ OLSUN CANIM KENDİNE DİKKAT ET...
YAT BOL BOL DİNLEN BAKALIM
:1hug:a.s.a.s.
Cok geçmiş olsun Badem'cim dikkat et kendine... Sen bi bucuk diil iki tam kişisin artık...Umarım cabucak iyileşirsin. :1hug:
cinsiyetlerini yeni öğrenen arkadaşlar sizleri tebrik ederim
derin ve badem sizlerede acil şifalar diliyorum arkadaşlar
derin sen duphalac şurup kullanıyordun sanırım faydası hemen oldumu ben 3 gündür kullanıyorum ama hala etkili olmadı
kizlar merhaba. ben bugun de evdeyimhalsizlik ve basagrim gecmedi
derin ve badem sizlere gecmis olsun. huzunyili seni de cok tebrik ederim! gozun aydin canim.
çok tatlı göbüşün maşallah. yakında bende koyacağım zira bayağı büyüdü.
ne güzel canım ya... geçen ben de bir kıpırtı hissettim ama bilmiyorum....
canım bende de aynı dert var. ama ıhlamur-bal-ayva karışımı iyi geldi. birde SATRDUST UN dediği dut pekmezi....GEÇMİŞ OLSUN CANIM.
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. BOL BOL DİNLEN SANIRIM EN İYİ İLAÇ BU...
CANIM VALLA GÖBÜŞ HARİKA.. insanını hiç göbüşünün bu kadar olacağına sevineceği aklına gelmiyor değil mi?
cnm ben doğum konusunda o kadar kararsızımki her ikiisindende korkuyorum normal doğum fobim zaten ama epidurial nasıl acaba onu istiyorum cesaret edebilirsem aslında tecrübeli anneler normal doğuranlar bize anlatsalar ne iii olur
cnm ben doğum konusunda o kadar kararsızımki her ikiisindende korkuyorum normal doğum fobim zaten ama epidurial nasıl acaba onu istiyorum cesaret edebilirsem aslında tecrübeli anneler normal doğuranlar bize anlatsalar ne iii olur
canım bence doğum hikayelerini ne dinle nede oku
çünkü her doğum farklı anneye göre değişiyor
hamilelikler nasıl farklı farklı ise
doğumda öyle
boşver doğurunca anlıycazkaydirigubbakcemile3
ama hiçbir doğum kolay olmaz
canım ben normal dogum yaptım tecrubelıyım bu konuda:1rolleyes:
Benım dogumum cok zor oldu ama her dogum bır olmaz
benım catım dardı ve bebegım mort fetustu (bebek ölümü) malesef :çok üzgünüm:
7.ayımda kordon dolanmasından kaybettım bebegımı
eger catım dar olmasaydı yıne normal dusunurdum
oyuzden sımdı sezeryanla dogum yapıcam ınsallah bı aksılık cıkmazsa
canım bence doğum hikayelerini ne dinle nede oku
çünkü her doğum farklı anneye göre değişiyor
hamilelikler nasıl farklı farklı ise
doğumda öyle
boşver doğurunca anlıycazkaydirigubbakcemile3
ama hiçbir doğum kolay olmaz
canım katılıyorum sana
benım annem hıc agrısız dogurmus benı dunyaya gelmek ıcın can atmısım sankıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?