2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

1.5 aylıkken gıdılmesı bebek ıcın kotu olmaz mı. hastalanmaz mı yanı. bu yaz ben de cok tatıle gıtmek ıstıyorum ama gıdemeyecegım dıye bıraz uzuluyorum.

canım bızde her sene yazlıga gıdıyoruz
bu yazda gıdıcez dogal olarak bende cok kucuk oldugunu dusunuyorum
esım dogar dogmaz denıze sokucakmıs ole soluyokaydirigubbakcemile3

canım ınan bende hıc eksıksız aynı sorunları yasıyorum neden bole gecıyo bılmıyorum
cok hareketsızım cok erken kısıtlandı vucut hareketlerım nıye bole oldu hıc anlamıyorum
6.aydan sonra ne yapacagım hıc bılmıyorum:1no2:

cnm aslında spor yapsam biraz rahatlarım diye düşünüyorum, eşim haftada 3 gün yüzer benide götürmek istiyo ama ben havuzlara güvenemiyorum hele bu hassas dönemimizde mikrop falan kaparım diye korkuyorum.

cnm aslında spor yapsam biraz rahatlarım diye düşünüyorum, eşim haftada 3 gün yüzer benide götürmek istiyo ama ben havuzlara güvenemiyorum hele bu hassas dönemimizde mikrop falan kaparım diye korkuyorum.

bende yuruyus yapıyorum hergun gercekten faydası oluyo
ama eve geldıgımde çok yorulmus ve kendımı cok bıtkın hıssedıyorum bı muddet
doktorum denıze gırebılecegımı ama havuzların sakıncalı oldugunu soylemıstı

AY KURBAN OLURUM BEN ONUN YATIŞINA.
anam benimkine ne zamn baksak bacakalrını sereserpe açmış uzanıyor.
edepsiz biraz.
dün eşim kız olursa yandık ,erkek olursa yine idare eder diyor:)))))))

aahh ahha istemedeim o kocamna yastıklardan artık bir çare düşüneceğim çok sağol canım.ama maşallahı var kuzunun yerim onu ben allah nazardan beladan kem gözden ,tüm şerlerden korusun ,oyy oyyy

ben son usg de muhtemel doğum tarihi 29 haziran çıkmıştı
ben de aksine yazlığa gitmek istemiyorum
eşim çok istiyor
çok nemli klima filanda çalıştıramayız bebiş için
neresi kuru orayı tercih edrerim

kızlar evde vaikt geçmediğinden bende hergün 1 saat kadar dışarda yürüyüş yapıyorum geziyorum herhalde yavalar ısınsa biraz hiç eve girmicemdelikafadulden delikafadulden bi gün dışarı çıkmazsam o gün kendimi çok kötü hissediyorum mutsuz oluyorum alıştım dışarı :icecream:

kızlar sanırım en erken nilayla ben doğuma gircez sezaryan olacağımız için doktorum haziran 26 gibi dedi alırız bebeğin gelişimine göre eğer bebek önde giderse haziran 20 gibi bile olabilir temmuz annesi olamıcam ama ben kendimi temmuz annesi olarak görüyorum olsun gönlüm sizinle:)

badem daha nice yaşlara sağlıkla, yavrularınla, eşinle ve tüm sevdiklerinle girmen dileğiyle...

İYİKİ DOĞDUNN

Bademcim nice yillara. Bir sonraki dogum gununu 4 kisi kutlayacaksiniz bunu dusun:) kuzucuklarinla beraber...

bademcim ben dün giremedim...
Doğum güzünün kutlu olsun nice yıllara miniklerin bu güne kadar sahip olduğun en güzel hediye sana...
Alllah hepinize sağlıklı uzun ömür versinnn

GEÇMİŞ OLSUN CANIM KENDİNE DİKKAT ET...
YAT BOL BOL DİNLEN BAKALIM
:1hug:a.s.a.s.

Cok geçmiş olsun Badem'cim dikkat et kendine... Sen bi bucuk diil iki tam kişisin artık...Umarım cabucak iyileşirsin. :1hug:

kizlar merhaba. ben bugun de evdeyim halsizlik ve basagrim gecmedi

derin ve badem sizlere gecmis olsun. huzunyili seni de cok tebrik ederim! gozun aydin canim.

ikiz bebek anneler nette gezinirken ikizler için çok şeker bi beşik gördüm
sizinle de paylaşmak istedim

Tekrar teşekkürler arkadadaşlar...:1hug:

Beyaz Melekçim çok şeker görünüyor.Bir çok arkadaş beşik taraftarı..Ben de çok şirin buluyorum ama çok kullanışlı olduklarını düşünmüyorum..Çünkü çok kısa süre için işe yarar gibi geliyor bana..Bebekler ayaklanmaya başlayınca bunlar işe yaramayacak,boşa masraf gibi olucak..Ben de mothercare den ahşap,boyasız asansörlü,diş korumalı karyolalardan düşünüyorum.Fiyatları biraz pahallı ama daha kullanışlı gibi geldi bana..İzmir de sorduğumda 750 ytl civarıydı bir yatak..İstanbula gidince orda da bakmak istiyorum..Ebatlarına göre değişiyor tabi..Park yatakları hiç düşünmüyorum...Kullanışlı değillermiş,bazı bebekler rahat etmiyormuş içindeyken...Sadece fiyatları çok ucuz o kadar...

bı aksılık cıkmazsa bende 3 temmuzda dogurmus olurum muhtemelen sezeryan ıstıyorum cunku

cnm ben doğum konusunda o kadar kararsızımki her ikiisindende korkuyorum normal doğum fobim zaten ama epidurial nasıl acaba onu istiyorum cesaret edebilirsem aslında tecrübeli anneler normal doğuranlar bize anlatsalar ne iii olur

badem daha nice yaşlara sağlıkla, yavrularınla, eşinle ve tüm sevdiklerinle girmen dileğiyle...

İYİKİ DOĞDUNN

Bademcim nice yillara. Bir sonraki dogum gununu 4 kisi kutlayacaksiniz bunu dusun:) kuzucuklarinla beraber...

bademcim ben dün giremedim...
Doğum güzünün kutlu olsun nice yıllara miniklerin bu güne kadar sahip olduğun en güzel hediye sana...
Alllah hepinize sağlıklı uzun ömür versinnn

GEÇMİŞ OLSUN CANIM KENDİNE DİKKAT ET...
YAT BOL BOL DİNLEN BAKALIM
:1hug:a.s.a.s.

Cok geçmiş olsun Badem'cim dikkat et kendine... Sen bi bucuk diil iki tam kişisin artık...Umarım cabucak iyileşirsin. :1hug:

kizlar merhaba. ben bugun de evdeyim halsizlik ve basagrim gecmedi

derin ve badem sizlere gecmis olsun. huzunyili seni de cok tebrik ederim! gozun aydin canim.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim..Bu gün biraz daha iyiyim ama yine de dinleniyorum..Cumartesi günü için tekrar randevu alacağım doktordan..Bebeklerimin son durumunu merak ediyorum

bende alıstım gezmeye sımdı esım bıde calısmıyo beraber vakıt gecırıyoruz
birazdan yıne cıkıcaz zeylanda gıtmeyi dusunuyorum eger guzel ındırımler varsa eymen beraya ciciler alırız belki

canım bence doğum hikayelerini ne dinle nede oku
çünkü her doğum farklı anneye göre değişiyor
hamilelikler nasıl farklı farklı ise
doğumda öyle
boşver doğurunca anlıycazkaydirigubbakcemile3
ama hiçbir doğum kolay olmaz

canım ben normal dogum yaptım tecrubelıyım bu konuda:1rolleyes:
benım dogumum cok zor oldu ama her dogum bır olmaz
benım catım dardı ve bebegım mort fetustu (bebek ölümü) malesef :çok üzgünüm:
7.ayımda kordon dolanmasından kaybettım bebegımı
eger catım dar olmasaydı yıne normal dusunurdum
oyuzden sımdı sezeryanla dogum yapıcam ınsallah bı aksılık cıkmazsa

Badem aman dikkat et kendine dinlen iyileş senin işin daha zor iki can taşıyosun allah hepimizin yardımcısı olsun

canım katılıyorum sana
benım annem hıc agrısız dogurmus benı dunyaya gelmek ıcın can atmısım sankıkaydirigubbakcemile3

cnm benim ya çok üzüldüm inan başın sağolsun allah o bebeğinin ömrünü buna verir inşallah bitanem.

haklısın cnm öyle hikayelerle büyüdükki doğum konusunda hele o eski türk filmleri bizleri uzaklaştırdı normal doğuma

canım katılıyorum sana
benım annem hıc agrısız dogurmus benı dunyaya gelmek ıcın can atmısım sankıkaydirigubbakcemile3

canım çok üzüldüm başın sağolsun ne diyeceğimi bilemiyorum
inşallah bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza alırız
allah bize annen gibi doğurmak nasip etsin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…