canım bence git yaptır kurtul biran önce
gözünde büyüttükçe senin için zor olacak
yani bir sorun olacak olsa çağırmazlardı yaptır kurtul
kızlar yatma pozisyonu annenin rahat etmesi için sol tarafa yatın diyorlar değilmi
bebişlerimiz rahat anne karnından güvenli yermi olur
yani sağ da rahat ediyosak öyle yatmalıyız
sadece yüzükoyun bebeği sıkıştırdığı için önerilmiyor
diye biliyorum yanlış biliyorsam söyleyin bende ona göre yatıyım arkadaşlar
eyetkiner bende doktoruma sordum herkesin yaptırması lazım 5 yılda bir dedi hamile olmak gerekmekz bunun için dedi ve 6. ay başlangıcında yaptırıcaksın dedi bana bende enson ilk okulda okulmuştum içimin rahat etmesi açısından vurulucam canım ama bak benim arkadaşım 4 aylıkken gitmiş tetanoz için sağlık ocağına şimdi vurulmaz 4,5 aydan sonra gel demişler ve geri yollamışlar ben zaten 6. ay başlangıcımda gideceğim ama sende istersen 4,5 aydan sonra git acele etme daha zamanın var zaten 5 doz felan vurulucaz ilkinden 1 ay sonra 2. dozu vurulucaz hamilelikte 2 ye denk geliyor sonra 6 ay sonunda vurulucaz daha sonra 1 yıl sonunda en sonuncuda 1 yıl sonra olmak üzere 5 dozu tamamlamaız gerekiyor canımcım vuruldun bitti değil yani Felaket tellalığı yaptım dimi :=)
Aaaaaaaa bir deli ben kendimi zannediyordum ayak ayak üstüne atmış şekilde uyuyan kaydirigubbakcemile3
ben de öyle uyuyorum hala kaydirigubbakcemile5
çok rahat oluyo yaaa sırnaşık şey
AY bneim deliliği meşhurdur.hiç korkma ben varımmmmmm sana arkadaş.
kayınvalidede kalmıştım ,eşim askerdeyekn bir süre ,kadın gece bnei öyle görünce korkmuş.
:)))))))
ama bizimkiler alşık tabi.
yiğenim de yapıyor genetik herhalde, çocukalrımzıda yapabilir haberin olsun:)=))))))))))))):sm_cool:
eyetkiner bende doktoruma sordum herkesin yaptırması lazım 5 yılda bir dedi hamile olmak gerekmekz bunun için dedi ve 6. ay başlangıcında yaptırıcaksın dedi bana bende enson ilk okulda okulmuştum içimin rahat etmesi açısından vurulucam canım ama bak benim arkadaşım 4 aylıkken gitmiş tetanoz için sağlık ocağına şimdi vurulmaz 4,5 aydan sonra gel demişler ve geri yollamışlar ben zaten 6. ay başlangıcımda gideceğim ama sende istersen 4,5 aydan sonra git acele etme daha zamanın var zaten 5 doz felan vurulucaz ilkinden 1 ay sonra 2. dozu vurulucaz hamilelikte 2 ye denk geliyor sonra 6 ay sonunda vurulucaz daha sonra 1 yıl sonunda en sonuncuda 1 yıl sonra olmak üzere 5 dozu tamamlamaız gerekiyor canımcım vuruldun bitti değil yani Felaket tellalığı yaptım dimi :=)
gaydın canım zaten vurulmayı dusunmuyodum sımdı hıç vurulmıcamdelikafadulden
Ben bu sabah gittim sağlık ocağına 20.haftadan sonra gel dediler bebek ve senin için iyi olur dedi hemşireler
ayyy yaa napcam benn !!!
ısrarla sordum bende sağlık ocağına 16. haftadan sonra gel dediler. zaten ay olarak hesaplayamam ben bunu biliyorsunuzdur hep aklım karışıyor :)))
hafta olarak 17+2 yim bugün itibariyle bakalım olmazsa 19-20. haftalarımda mı gitsem acaba? ya da özelde doğum yapcam korkuyordum daha çok korktum gitmesem mi acaba :)))))
günaydın kızlar
ayyy yaa napcam benn !!!
ısrarla sordum bende sağlık ocağına 16. haftadan sonra gel dediler. zaten ay olarak hesaplayamam ben bunu biliyorsunuzdur hep aklım karışıyor :)))
hafta olarak 17+2 yim bugün itibariyle bakalım olmazsa 19-20. haftalarımda mı gitsem acaba? ya da özelde doğum yapcam korkuyordum daha çok korktum gitmesem mi acaba :)))))
bende özelde dogum yapıcam oyuzden rahat davranıyorum
ama ası olmaktan korkuyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?