cnm benim ya çok üzüldüm inan başın sağolsun allah o bebeğinin ömrünü buna verir inşallah bitanem.
canım çok üzüldüm başın sağolsun ne diyeceğimi bilemiyorum
inşallah bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza alırız
allah bize annen gibi doğurmak nasip etsin:Saruboceq:
mrb.kızlar dün aksam doktordaydık ve ögrendik bitane oglum vardı bi ogluş daha geliyomuşgamyoncuiremsuAllahım bide kocişim 3erkekle ben cinnet gecirmezsem iyidirdelikafaduldenkafamçokkarıştıdelikafadulden
ama saka bi tarafa ALLAHIM olmayan isteyen herkese evlet nasip etsin rabbim bizide enkısa zamanda bebişlerimize kavuştursun inş.:Saruboceq:
mrb.kızlar dün aksam doktordaydık ve ögrendik bitane oglum vardı bi ogluş daha geliyomuşgamyoncuiremsuAllahım bide kocişim 3erkekle ben cinnet gecirmezsem iyidirdelikafaduldenkafamçokkarıştıdelikafadulden
canım gozun aydın sağlıkla gelsin paşamız insallah:1hug:
slm kızlar bende aranıza katıldım anneliği yaşamak için ne güzel bişeymiş anne adayı olmak şimdiden heyecanlanıyorum
merhaba ben 16 haftalık hamileyim çok heyecanlıyım benimde ilk bebeğim çok farklı bir duyguya allah hepimizin bebeğini korusun
canım dr uma sordum yaptır dedi. onun için yaptırıcam ben ama zamanlama konusunda kararsız ve tereddütte kaldım..
canım benim sağoll mutlaka yaptırıcam ben şimdilik zamanlamada takıldım ya yarın yapacağız derlerse ya erkense bebeğime bişey olursa benim korkum bu sadece tabii aşıdan da korkuyorum ama olsun yine de yaptırıcam
neslihancım tesekkür ederimcanım... ben az sonra 3lü test yaptırmak icin cıkıyorum birazda korkuyorum cünkü 2liyi yaptırmamıstım hayırlısı artık.neyse hepinizi öptüm görüşürüz:1hug:
bende özelde dogum yapıcam oyuzden rahat davranıyorum
ama ası olmaktan korkuyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?