2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kıss benimki yapmış gördün mü usg resminde , atmış bacağını bacağının üstüne , küçük danam , yerim onu ben yerimmmmmmmmmm delikafadulden
ben böyle sevdikçe eşim korkuyo ,çocuğunun akıbetinden kuşkulu , daha doğmadan böyle şiddetle seversem doğduğunda naaparmışım :roflol:

dur resmi ekliiim de bi bak yerimseniben

bu arada tchibo'nun sitesine girdim , oradan bak buradan bak bulamadım .. zaten eskibir ürün , bana kardeşim beğendiğim ve ihtiyacım olduğu için doğum günü hediyesi olarak aldı 23 ocakta , o hafta vardı mağazalarda .. şimdilerde ellerinde kalan varsa ve her hafta yenilemiyorlarsa bulabilirsin bir tchibo mağazasından ..
en olmadı kendin yap .. çeyizinden varsa o küstüm yastıktan birinin içini boşalt , genelde onların içi ya yün yada pamuk oluyo , elyafta doldur , doldurunca ne yumuşak ne çok tıkış tıkış - orta sertlikte olsun , dik ağzını yeniden , oldu bitiii kaydirigubbakcemile5

ben de çok korkuyorum ama özel de de yapsam neler duyuyoruz. riske atmaktansa 2 gün ağrı çekerim ama kafam rahat olur diyodum ama kafam daha çok karıştı....

eyetkinercim allah askina korkma o kadar. oyle 2 gunluk falan da agri yok. benim hic oyle agrim falan olmadi. oldum bitti gitti. hem bizim korkusuz olmamiz lazim, bebislerimiz icin dayanacaz hepsine. hem eninde sonunda miniminnacik bir igne :) valla ben ne yalan soyleyeyim hap zor yuttugumdan igne olmayi tercih ederim her zaman :)

aynen canım bende senın gıbıyım mahfoluyorum geceleri
gec saatlere kadar oturuyorum heryerım agrıyo:a015:
sen kaç haftalıksın canım?

Benım de basenlerımın yan kısımları uyusuyor. ezılmıs gıbı hıssedıyorum

canım senin doktorun ne dedi yaptır dedimi eğer yaptır diyosa onu dinle derim ben 20 haftada bişey farkediyosa söylerdi sana :CüvCüv:

canım dr uma sordum yaptır dedi. onun için yaptırıcam ben ama zamanlama konusunda kararsız ve tereddütte kaldım..

canım ya sen niye bu kadar korkuyorsun anlamadım .. tedavide yaptığın iğneleri , hani göbek iğnelerini kendin yapıyorsun ve yaptığın yeri görerek , iğneye bakarak yapıyorsun .. hepi topu aşı bu , kafanı çevir , sinek ısırığı gibi gelip geçecek :teselli: Şeniz
sen o kadar iğne yap kendine , gel bi aşıda kork .. hiiiiiiiiç yaıştıramadım bi oğluş annesine yasakkelime Şeniz
hadi bi cesaret gelsinkaydirigubbakcemile5

valla bende 1,5 aylık falan olsun tatile gitmeyi düşünüyorum bebişid sokarım denize hem suya yabancı değiller pek dimikaydirigubbakcemile3

bebeğimin ve annesinin yani benim sağlığımız için o kadar olacak cnm haklısın yaptırıcam heheheh :)))))

ben de çok korkuyorum ama özel de de yapsam neler duyuyoruz. riske atmaktansa 2 gün ağrı çekerim ama kafam rahat olur diyodum ama kafam daha çok karıştı....

Canım benim bu aşıyı olmalısın genel yaşamın içinde bence bu kadar gözünde büyütme herkesin olması gerekiyor eşininde anneninde her an başımıza bişey gelebilir öyle değilmi neredeyse hepimiz özelde doğum yapacağız ama bak hepimiz yaptırmaktan yanayız bence sende yaptır kafan rahat olsun huzursuz olman hepsinden kötü acıycak biraz ve geçicek öyle düşün canım kaydirigubbakcemile for your baby:ecrin_bebek:

haklısın tatlım walla hiç kokrmuyordum onları yaparken hiç cnm yanmadı sadece çatlatma iğnesinde canım yanmıştı. çok yağlı bi iğne. ama aşı işte adından korkuyorum sanırım.ama yaptırıcam içim rahat etmez yoksa :)))

sağoll tatlım.

valla bende 1,5 aylık falan olsun tatile gitmeyi düşünüyorum bebişid sokarım denize hem suya yabancı değiller pek dimikaydirigubbakcemile3

1.5 aylıkken gıdılmesı bebek ıcın kotu olmaz mı. hastalanmaz mı yanı. bu yaz ben de cok tatıle gıtmek ıstıyorum ama gıdemeyecegım dıye bıraz uzuluyorum.

canım çook şeker nazarlardan korusun Allah pipisini gördüm maşallah

aynen canım bende senın gıbıyım mahfoluyorum geceleri
gec saatlere kadar oturuyorum heryerım agrıyo:a015:
sen kaç haftalıksın canım?

18 haftalığım cnm ya aslında daha erken diyolar ama ben zaten hamileliğimde bi çok şeyi erken yaşadım anlamadım oturduğum yerden bile kalkarken kalçama ağrı giriyo eğilip kalkmakta zorluk çekiyorum ay daha anlatsam bitmez valla 9. ayda ne olcak bilmiyorummmmmmsüprizzzzz

Annecik tam tarihinde olursa ben olabilirim tahmini doğum tarihim 04/07 di en son usg de 02/07 çıktı bakalım günüm geçer sanırım herşey yolunda giderse ablam 2 oğlunuda 10-13 gün gecikmeli doğurdu erkekte gün geçermiş genelde

canım benim sağoll mutlaka yaptırıcam ben şimdilik zamanlamada takıldım ya yarın yapacağız derlerse ya erkense bebeğime bişey olursa benim korkum bu sadece tabii aşıdan da korkuyorum ama olsun yine de yaptırıcam

canlarım ben şimdi çıkıyorum kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi biraz da çalışayım :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…