AY bneim deliliği meşhurdur.hiç korkma ben varımmmmmm sana arkadaş.
kayınvalidede kalmıştım ,eşim askerdeyekn bir süre ,kadın gece bnei öyle görünce korkmuş.
:)))))))
ama bizimkiler alşık tabi.
yiğenim de yapıyor genetik herhalde, çocukalrımzıda yapabilir haberin olsun:)=))))))))))))):sm_cool:
ben de çok korkuyorum ama özel de de yapsam neler duyuyoruz. riske atmaktansa 2 gün ağrı çekerim ama kafam rahat olur diyodum ama kafam daha çok karıştı....
günaydın kızlar , artık çok zor uyuyorum yanlarım uyuşuyor resmen bi sağ bi sol arada sırt üstüde yatıp dinlendiriyorum yanlarımı bide benim sabaha karşı uykum kaçıyo hergün aynı saaat çalar saat gibi:roflol:
günaydın kızlar , artık çok zor uyuyorum yanlarım uyuşuyor resmen bi sağ bi sol arada sırt üstüde yatıp dinlendiriyorum yanlarımı bide benim sabaha karşı uykum kaçıyo hergün aynı saaat çalar saat gibi:roflol:
canım senin doktorun ne dedi yaptır dedimi eğer yaptır diyosa onu dinle derim ben 20 haftada bişey farkediyosa söylerdi sana :CüvCüv:
ayyy yaa napcam benn !!!
ısrarla sordum bende sağlık ocağına 16. haftadan sonra gel dediler. zaten ay olarak hesaplayamam ben bunu biliyorsunuzdur hep aklım karışıyor :)))
hafta olarak 17+2 yim bugün itibariyle bakalım olmazsa 19-20. haftalarımda mı gitsem acaba? ya da özelde doğum yapcam korkuyordum daha çok korktum gitmesem mi acaba :)))))
ben de ben deeee delikafadulden
herkes zor olur dediyse de ben hep yaz hamilesi olmak , yazın ortalarına doğru doğum yapmak istemiştim , inşallah öyle olacak :asigim:
ben cıbıl , bebiş cıbıl cıbıl cıbıl olcassss , sonraki sene denize gidicezzzzz ,oyyyyy :sm_cool:
zaman çabuk geçse yaaaa :asigim:
eyetkinercim allah askina korkma o kadar. oyle 2 gunluk falan da agri yok. benim hic oyle agrim falan olmadi. oldum bitti gitti. hem bizim korkusuz olmamiz lazim, bebislerimiz icin dayanacaz hepsine. hem eninde sonunda miniminnacik bir igne :) valla ben ne yalan soyleyeyim hap zor yuttugumdan igne olmayi tercih ederim her zaman :)
bebeğimin ve annesinin yani benim sağlığımız için o kadar olacak cnm haklısın yaptırıcam heheheh :)))))
ben de çok korkuyorum ama özel de de yapsam neler duyuyoruz. riske atmaktansa 2 gün ağrı çekerim ama kafam rahat olur diyodum ama kafam daha çok karıştı....
canım ya sen niye bu kadar korkuyorsun anlamadım .. tedavide yaptığın iğneleri , hani göbek iğnelerini kendin yapıyorsun ve yaptığın yeri görerek , iğneye bakarak yapıyorsun .. hepi topu aşı bu , kafanı çevir , sinek ısırığı gibi gelip geçecek :teselli: Şeniz
sen o kadar iğne yap kendine , gel bi aşıda kork .. hiiiiiiiiç yaıştıramadım bi oğluş annesine yasakkelime Şeniz
hadi bi cesaret gelsinkaydirigubbakcemile5
valla bende 1,5 aylık falan olsun tatile gitmeyi düşünüyorum bebişid sokarım denize hem suya yabancı değiller pek dimikaydirigubbakcemile3
hah iste ibrahim egenin annesine de bu yakisir hihoyyyt
kıss benimki yapmış gördün mü usg resminde , atmış bacağını bacağının üstüne , küçük danam , yerim onu ben yerimmmmmmmmmm delikafadulden
ben böyle sevdikçe eşim korkuyo ,çocuğunun akıbetinden kuşkulu , daha doğmadan böyle şiddetle seversem doğduğunda naaparmışım :roflol:
dur resmi ekliiim de bi bak yerimseniben
bu arada tchibo'nun sitesine girdim , oradan bak buradan bak bulamadım .. zaten eskibir ürün , bana kardeşim beğendiğim ve ihtiyacım olduğu için doğum günü hediyesi olarak aldı 23 ocakta , o hafta vardı mağazalarda .. şimdilerde ellerinde kalan varsa ve her hafta yenilemiyorlarsa bulabilirsin bir tchibo mağazasından ..
en olmadı kendin yap .. çeyizinden varsa o küstüm yastıktan birinin içini boşalt , genelde onların içi ya yün yada pamuk oluyo , elyafta doldur , doldurunca ne yumuşak ne çok tıkış tıkış - orta sertlikte olsun , dik ağzını yeniden , oldu bitiii kaydirigubbakcemile5
aynen canım bende senın gıbıyım mahfoluyorum geceleri
gec saatlere kadar oturuyorum heryerım agrıyo:a015:
sen kaç haftalıksın canım?
Canım benim bu aşıyı olmalısın genel yaşamın içinde bence bu kadar gözünde büyütme herkesin olması gerekiyor eşininde anneninde her an başımıza bişey gelebilir öyle değilmi neredeyse hepimiz özelde doğum yapacağız ama bak hepimiz yaptırmaktan yanayız bence sende yaptır kafan rahat olsun huzursuz olman hepsinden kötü acıycak biraz ve geçicek öyle düşün canım kaydirigubbakcemile for your baby:ecrin_bebek:
1.5 aylıkken gıdılmesı bebek ıcın kotu olmaz mı. hastalanmaz mı yanı. bu yaz ben de cok tatıle gıtmek ıstıyorum ama gıdemeyecegım dıye bıraz uzuluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?