2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bebeğimiz bizi ne zaman duyuyo...?

baya büyümüştü canım ama 1 haftadir sanki küçülmüş gibi geliyor:)))
Demete de öyle geliyormuş demekki normal

evet annesi bizimki yaramaz olcak şimdiden belli ediyo heleki ultrasonda kıpır kpır doktor amcamız bile yakalayamıyo...:ecrin_bebek:

benimki ultrasyonda sadece ayağını ve elini ağır ağır kaldırıyor
ağır abiyiz babamız çok uslu bebekmiş akşam yatırırlarmış sabaha kadar deliksiz uyurmuş
bende öyle olacağını düşünüyorum

haklısın cnm sağoll.
konu bebişlerimiz olunca insan istemsiz panik oluyor. bi de benim gibi zor kavuşabildiysen.. onu kaybetme kokrusu kucağına alana kadar sürüyor sanırım. yanii bende öyle olacağa benziyor..

Rabbim korusun canım..öyle şeyler düşünme,inş bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alacaz...şükür Rabbim bana hemen nasip etti,evlendikten iki ay sonra bebeğimin haberini aldım..emin ol o korku herkezde var ama elimizden geldiğince dua edip güzel şeyler düşünmeliyiz..güzel düşünelim ki güzel şeyler olsun inş..:1hug:a.s.

bende bebeğimi hissedemiyorum daha :çok üzgünüm:
aslında bişeyler oluyor ama onun hareketimi yoksa başka bişeymi ayırt edemiyorum..
yavrum güçlü bi şekilde bi tekme atsada tam olarak hissedebilsem keşke :1hug:
hayatım boyunca hiç bukadar tekme yemek istememiştim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kızlar aranıza katılamama durumum maalesef devam ediyor işlerimi bitiremiyorum bi türlü...bi bakıp tekrar kaçacam inşallah herkes iyidir kendinize iyi bakın:1hug:

inşallah cnm zaten bebeğimiz doğsun o minik kuzuları kucağımıza bi alalım bunlar geride kalmış kuruntularımız olacak inşallah bütün bebeişlerimiz sağlıcakla gelsinler dünyaya..

canım hergün çıkıyorum ama zor cıkıyor yani acı çekiyorum azcık
ya canım sor bi bana da haber verirsin .

bende senin gibiyim ilsucum.hergün çıkıyorum ama zorlanıyorum...ve yemem içmemde iyi.meyvayı çok yiyorum zaten.gün boyu hafif şeylerde yesem,kaysıyıda çok tüketsem de bi türlü geçmiyo..önceleri hiiç sorunum yoktu ne güzel ..

ilsu cgulistan geçmiş olsun kızlar kabızlık çok fena özellikler hamilelikte bol bol sıvı alın canlarım..
aynı şeyi bende geçirdim ama çok şükür geçtii..

saol emelcim
ya suyuda bol içiyorum meyveyı da bol yiyorum.
vitamin ilacına basladım böyle oldu işte

hamileliğimden önce hiç bilmezdim kabızlık nedir:sm_confused: Hergün çok düzenliydi...
ilk aylarda inanmazsınız 10 gün hiç olmuyordu en sonunda libelax kullanıyordum.Hayatımda yemediğim kadar çok meyve sebze yediğim halde böyleydi:1no2:benim mide bulantım da çok olduğundan hiçbir vitamin falanda kullanmadım ben.son 15 gündür daha iyi ama inanın ölüm ölüm öldürüyor çok canım yanıyor
Belkide o yüzden karnımız yumuşadı ve de küçüldü diye düşünüyorum ben:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…