canım ya kötü düşünme iyidir meleğin...
eh o kadar olacak annesi kolay mı anne olmak dimi..rahim büğüyordur bitanem telaş etme rahat ol..hissedersin birazdan kuzunu:CüvCüv:
tesekkurler tatlım.rozemcim meleğinin iyi olmasına çok sevindim..
maşallah paşamıza..
sağlıkla gelsin inşallah
bu balonlu nazar boncuğunu tüm 2009 temmuz bebeklerine armağan ediyorum...
allah hepimizin bebeklerini nazardan korusun.........
bu balonlu nazar boncuğunu tüm 2009 temmuz bebeklerine armağan ediyorum...
allah hepimizin bebeklerini nazardan korusun.........
bu arada hepınıze gunaydın hanımlar.
bırseyı merak edıyorum umarım kımseye sacma gelmez.kaydirigubbakcemile
acaba doktorlarınıza nasıl hitap edıyorsunuz?
ben doktor hanım dıyorum.ama sankı bıraz resmı gıbı gelıyor.
merak ettım sızler neler soyluyorsunuz.
canım bende arada bır ısmıyle hitap edıyorum.canım ben ismiyle hitap ediyorum malum bi de erkek doktorum adı cengiz cengiz bey diye:)kaydirigubbakcemile3
rozemcim biz doktorumla oldukça samimiyiz ..oturup saatlece muhabbet ederiz bazen...o bana hep kızım yavrum veya melekçim diye hitap eder...
ama ben yine de ona duyduğum saygıdan ve mesleğinden dolayı ona jale hanım diye hitap ediyorum
masallah ıkınızınde ne samımı doktorları varmıs.yada böyle diyorum doktor amcamız biz geldik bak bakalım bebişimize diyorum oda oy kuzum bakmazmıyım der delikafadulden
Günaydın arkadaşlar,yarın benimde kontrolüm var cinsiyetini öğreneceğiz inşşallah.Çok merak ediyorum.Ayrıca 3 lü test yapılacak.Bu arada 2 haftadır acayip nezle grip oldum.Sürekli burun akıntısı hapşırık beni mahvetti.hapşurmaya başladımmı arka arkaya 4-5 defa hapşuruyorum buda ben, endişelendiriyor.Nezleyi geçirmek için ne yapmalıyım?Bu ara c vitaminide alamadım çok fazla.Birde 3 günlüğüne antalyaya tatile gittik orada hava çok güzeldi pek dikkat etmedim kendime şimdi iyice arttı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?