canim ben ozbekistandayim ya 3 saat fark var aramizdaa bizde saat 10 a geliyo. ben normal uykumu aldim kalktim yani.. ins seninki de bi probleme bagli uykusuzluk diildir canimm.. az sora doktora gidicem ins cinsiyetini ogrenebilirim. dua et benim icin. birazdan kaparim cevaini okuyamasam daa gelince yazarim cnm. optumm kocaman
Kızlar günaydın. Benim canım sıkkın biraz dün akşam marketteyken kızım sepetin önünde aniden durunca sepet karnıma geçti canım yandı baya çok korktum bebişe bişey olmamıştır dimi? Gerçi sonra hareketini hissettim 1-2 kere ama yinede tedirginim halaa
eyetekinercim aynı durum bende de vardı , eşim kahvaltıyı hazırladı hadi kalk dedi , ben biraz daha yatayım , sonra saat çalınca fırladı ayağa delikafadulden 8.30da antibiyotik içmek için .. bugün tuhaf , sıkıc bir hava var ..
ama içim aydınladı birden kaydirigubbakcemile2
hem size yazıp hem de bir yandan 45likleri dinliyordum en sevdiğim şarkı çalıyor " füsun önal - senden başka " hihoyyyt
hani sözleri " benden sorsan ummanlardir derdim
hani gozlerin var ya
bulbulleri susturup dinlerdim
tatli sozlerin var ya
katmer katmer gul acar gonlumde
hani gulusun var ya
daha mutlu olamam omrumde
beni opusun var ya
senden baska senden baska gozum gormez hic kimseyi
senden baska senden baska duyamam ben hic kimseyi
senden baska senden baska sevemem ben hic kimseyi
senden baska senden baska olamam baskasiyla
dizlerim titrer sen gorununce
hani o gelisin var ya
aklimdan cikmaz butun omrunce
o capkim gulusun var ya
bir ilkbahar yagmuruydu sanki
ardindan gunes doğar ya
yakti bir ateş gibi inanki
o kor dudaklarin var ya" hihoyyyt
kızlar gece uyumakta zorluk cekenler varmı benım gıbı?
sagımada solumada yatarken cok sıkıntı cekıyorum her yerım agrıyo artık uyumak ıskenceye dondu benım ıcın:1no2:
ayy canım benim bu ne güzell bi neşe böyle... sizi böyle görmek beni çok mutlu ediyor walla... hamişlere de melek annelerine de bu yakışır :teytey:
sagımada solumada yatarken cok sıkıntı cekıyorum her yerım agrıyo artık uyumak ıskenceye dondu benım ıcın:1no2:
geçmiş olsun canım a.s.
bende şimdilik yok
belki gün içinde yorulmadığım yada sabah biraz geç kalktığım için uykuya hemen dalamıyorum benneyaptımki
onun dışında sabaha karşı 4-5 gibi wc ye kalkmasam uykum bölünmeyecek , çünkü bazen kaçıyor tamamen kalkarsam ..
ama bahsettiğin gibi ağrım olmuyor .. 2-3 gündür sol dizimde bir ağrı vardı , sabah da vardı hatta , şmdi geçmiş şükürler olsun :Saruboceq:
üşütmedin dimi canım , şütünce ağrırmış ya her yerimiz yada vücutta bir enfeksiyon-mikrop vs. varsa olur diye hatırlıyorum .. inşallah hamileliğin cilvelerindendir ..
magnezyum , kalsiyum felaan alıyor musun takviye olarak ???
size de sıçrasın diye yazdım tüm sözlerini yerimseniben hihoyyyt
hatırlar mısın tarık akanla oynadığı bir filmde söylemişti emel sayın bu şarkıyı , o zamanadan beri çok severim ..
bugün iştesin sanırım ??
ben kaşınıyorum galibaklava: canım pazara gitmek istiyor da
çok iyi düşünmüşsün cnm.. şahsen bana sıçradı uykum açıldı bende çok severim..bugün işteyim cnm evet sayfam açık fırsat buldukça yazıcam artık.... cnm kendine dikkat et havalara aldanıp da dışarıda pazar pazar gezme :1hug:
kızlar ya gündüz bişeyim yok ama gece uyku sırasın kollarım uyuşuyo sizdede oluyomu kendine gelmesi 2 dakkayı buluyo sonra yine dalıyorum bi bakmışım yine uyuşuğum ama bu sadece gece oluyomirmirmirmirmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?