Hanimlar, 4 gun aradan sonra hepinize merhaba.
bir urunun satis reklamini yaptigim icin sonsuza kadar banlanmistim ama sonra mail attim ve gercekten satis reklam ile alakam olmadigini anlattim. Tek dilegim insanlara iyilik etmekti. Neyse sorun cozuldu.
Sanirim kabul olmus ki acilmis:) Neyse cok sey kacirdim. Neler oldu kim sinsiyet ogrendi cmt den bu yana bakiiim ?
canım ne içtiğini özelden yaz bende hiç:1closedeyes: hissetmiyorum 16+1 günlük oldu başlaması lazım haftaya kontrole gideceğim.Bu arada son muayenede dr bebeğin hareketlerini hissediyormusun dedi. Bazen ama onun olup olmadığına da emin değilim. Bazen 2 gün birşey hissetmediğim oluyor dedim. Olabilir dedi. Bir gelip bir gidermiş. Şimdi düzenli hissetmememiz normalmiş yani.
Bugün hiç kıpırdamadı neredeyse. Biraz önce birşey içtim ( hepimiz hamile olduğumuzdan söylemiyorum ne olduğunu ) şimdi durmak bilmiyor.
Bu arada son muayenede dr bebeğin hareketlerini hissediyormusun dedi. Bazen ama onun olup olmadığına da emin değilim. Bazen 2 gün birşey hissetmediğim oluyor dedim. Olabilir dedi. Bir gelip bir gidermiş. Şimdi düzenli hissetmememiz normalmiş yani.
Bugün hiç kıpırdamadı neredeyse. Biraz önce birşey içtim ( hepimiz hamile olduğumuzdan söylemiyorum ne olduğunu ) şimdi durmak bilmiyor.
Hanimlar, 4 gun aradan sonra hepinize merhaba.
bir urunun satis reklamini yaptigim icin sonsuza kadar banlanmistim ama sonra mail attim ve gercekten satis reklam ile alakam olmadigini anlattim. Tek dilegim insanlara iyilik etmekti. Neyse sorun cozuldu.
Sanirim kabul olmus ki acilmis:) Neyse cok sey kacirdim. Neler oldu kim sinsiyet ogrendi cmt den bu yana bakiiim ?
[/B]
canım bende merak ettım ne ıcıyorsun
bende diyorumki kibele nerede merak etmiştim hoşgeldin canım
canimm hosgeldinn.. cok sevindim eksikliginiz hissediliyodu. ins badem de doner en kisa zamanda aramizaahihoyyyt
canım özlemişim seni hoş geldin çok sevindim tekrar aramızdasın bizi bırakma aman canım öptüm hemde kocamanŞenizŞenizŞenizŞeniza.s.
canımmmmmmmm benim bebeğimde aynı düşüncelerde annesi onu kucağına almadan bu end,şelerden kurtulamayacak. ama canım sağlığımızla oynuyoruz böyle yaparak ama artık bizler anne sayılırız bizbu stresle hasta olursak bebeğimize kim bakacak canım ilerde daha büyük hastalıklar gelebilir başımıza allah korusun sana niye bu kadar üzüyorsun kendini diyemeyeceğim bende olsam aynen delirirdim dün delirdiğim gibi bitanem herşey olacağına varır ikimiz içinde herkez içinde allah yazmışsa biz ne kadar yırtsakkendimizi nafilesende bende neler yaşamışız daha önce niye bu güzel olayı yaşamadık allah istemedi değilmi inşallah yüce allahım bizede bu duyguyu nasip etti inşallah sağa salim kucağımıza alacağız yavrularımızıŞeniza.s.
Stardust okuduklarıma inanamadım. Sen ve bu kadar panik. Ah bu dr'lar. Durduk yere içine kurt atmış sen de büyütmüşsün fena halde. Çok kızdım sana. İşlerim yoğun olduğundan bu anları kaçırmışım. Geçmiş olsun. Bir daha bu kadarcık lafla bebiş hakkında kötü senaryolar çizme lütfen. O kocaman adam oldu. İki öksürüğe pabuç bırakmaz annesi. Hele senin bebişin hiiiççç bırakmaz.
sıla canım hayırdır senindemi uykun kaçtı erkencisin yoksa çalışıyomuydun sen:)
canim ben ozbekistandayim ya 3 saat fark var aramizdaa bizde saat 10 a geliyo. ben normal uykumu aldim kalktim yani.. ins seninki de bi probleme bagli uykusuzluk diildir canimm.. az sora doktora gidicem ins cinsiyetini ogrenebilirim. dua et benim icin. birazdan kaparim cevaini okuyamasam daa gelince yazarim cnm. optumm kocaman
Kızlar günaydın. Benim canım sıkkın biraz dün akşam marketteyken kızım sepetin önünde aniden durunca sepet karnıma geçti canım yandı baya çok korktum bebişe bişey olmamıştır dimi? Gerçi sonra hareketini hissettim 1-2 kere ama yinede tedirginim halaa
olmaz canım merak etme.kendini tedirgin etme.bir site okumuştum.öyle çarpmalarda filan anneler tedirgin olur.ama onlar korumalı diye.bebeğide tedirgin etme annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?